01-05-05

Brugge

Zaterdag na een beetje geslapen te hebben, dat is een van de nadelen van de nichtshift dat je in je bed ligt op zaterdag tot de middag, heb ik een douchke genomen en ben ik in een beste outfit gesprongen en met het mooie weer naar Brugge gereden. Zalig was het met het schuifdak open, Usher in de cd speler met het liedje Yeah, vind het zo een ongelooflijk feel good nummer, en ik stond in geen tijd op the place to be. Ik had er wel geen weet van dat het in Brugge foor was met als resultaat dat het er super druk was. Bij het binnenrijden van de stad had ik zo iets van nee niet dit, aangezien dit met Pasen te beurt was gevallen bij ons in de regio, viel het reuze mee en heb ik zelfs op een bepaalde manier genoten van de drukte die er heerste. De stad bracht me een bepaalde rust die ik meer dat nodig had want de afgelopen week was echt een beetje stressen, en nee het is niet omdat ik me met van alles heb geplezierd, eigenlijk niets gezien wat enigszins ook maar mijn interesse wekte of toch, een nieuwe eau de toilet van Donna Karan, eigenlijk op basis van de gewone 212 maar een speciale editie voor de zomer, superfris en slechts in beperkte oplage. Had dus ergens een dilemma maar het gezond verstand heeft het gewonnen en dit omdat ik me zelf constant toefluisterde dat ik nog geurwater in overvloed had en ik eerst deze moet opgebruiken, den justin gaat dus over consumeren op dat gebied want had hem toch wel graag gewild.

In de avond heb ik dan afgezakt naar kortrijk en op de grote markt was het zalig om op terras iets te eten. Wel altijd vreemd dat de obers altijd die vervelende vraag stellen als je aan een tafeltje gaat gaan zitten waar couverts liggen voor twee personen “ben je allen” natuurlijk niet, ik was er toch met de rest van de mensen die op terras zaten… bij het bekijken van veel stelletjes kwam ik ergens tot de vreemde conclusie dat ik niet de enige was die daar alleen was, veel zaten daar woordeloos voor elkaar te kijken en hadden duidelijk niet veel meer te vertellen of ja daar leek het toch op. Dan liever alleen dan op die manier dacht ik, het zou me enigszins niet lukken want als ik bij mensen ben zullen er niet veel stille momenten zijn, kan nogal moeilijk zwijgen.

Tijdens het eten starte er een avondconcert die er direct invloog met de “ochtendstond” en dat  bij valavond, vond het een beetje vreemd maar laten we er maar van uitgaan dat het een detail wasJ


11:22 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Erg hé Ik woon nu bijna een jaar in kortrijk, en weet nog steeds niet welke activiteiten er te doen zijn hier... Roeselare daarentegen, weet ik veel meer van... Guess I'll always be a Roeselarenaar by heart!

Gepost door: Fré | 01-05-05

miljaar! was er dan iets te doen gistrenaovnd in Kotrijk? voor ne keer dat ik weer in mijne heimat was?

Gepost door: Lord CMS | 01-05-05

Re: Soms zit je inderdaad beter alleen op een terras, om alles rond je heen 's goed te bekijken, en dan zie ik ook die stellen die elkaar niets meer te vertellen hebben...

Gepost door: Fresco | 02-05-05

Zalig af en toe! Alleen met jezelf! Kga ook eens regelmatig alleen shoppen enzo.. doen en laten wat je zelf wil.

Gepost door: Tinkerbell | 02-05-05

serwery www to użyczanie przez dostawcę usługi internetowej zasobów serwerowni. Jeszcze dokładniej mówiąc polega to na "zarezerwowaniu" oddaniu do wykorzystania określonej objętości dysku twardego, na której jest dozwolone przechowywać pliki tworzące zawartość stron WWW i bądź użyczenie powierzchni dysku jako położenia dla plików "leżących" w skrzynce mailowej. Inna forma hostingu to użyczenie dużych rozmiarów dysku, a nawet pełnego serwera lub kilku - w charakterze materialnego nośnika dla dużego serwisu internetowego, portalu, grupy dyskusyjnej i innych. W każdej z nich chodzi o udostępnienie fizycznego miejsca (dysku lub dysków twardych) dla zmieszczenia rozmaitych odmian wiadomości dostępnych przez Net.Masa usług hosting jest płatnych. Właśnie dlatego nie mamy na celu Cię okłamywać. Nasze usługi hostingteż są odpłatne, z jedną tylko różnicą, nasze usługi hosting są jednymi z najbardziej opłacalnych w Internecie. Dajemy w ofercie hosting na najlepszym poziomie, po najniższejdopuszczalnej opłacie. Przekonaj się sam i przetestuj naszą jakość! Zapraszamy na stronę internetową. Nie będziemy Ci mówić, iż dostaniesz na własność od nas darmowe usługi hosting. Natomiast mamy możliwość zagwarantować Ci jedno. Nasze usługi hosting są najprawdopodobniej najtańszymi domenami, które możesz odnaleźć w sieci globalnej. Aczkolwiek pomimo niskich ilości wydatków za usługi hosting, proponujemynajwyższą możliwą jakość naszych domen. Nie dowierzasz? Zobacz Jeśli tak to bezzwłocznie zajrzyjwstąp na nasz portal i przekonaj się o przwdzie tego tekstu Nasze usługi hosting oferują najwyższą jakość w najniższej cenie. Nie będziesz zmuszony przeznaczać ogromnych kwot za usługi hosting. Dajemy w ofercie dużą ilość rabatów i okazji celowo dla wiernych, ale i również dla nieznanych jeszcze kontrahentów. Zajrzyj już dzisiaj na nasz serwis. Zobacz ile jesteś w stanie oszczędzić z nami.

Gepost door: GedeDweva | 02-02-12

De commentaren zijn gesloten.