13-09-05

 Gesnotter...

Tussen het gesnotter en de barstende hoofdpijn van een verkoudheid die me werd cadeau gedaan van mijn medebewoners, die blijkbaar nog moeten leren werken met de airco in hun nieuwe wagen, is het toch het uitgelezen moment om een update te doen van mijn geesteskind.

Zaterdag ben ik mijn dag begonnen met “The star” de wasbeurt te geven waar hij drie weken geleden recht op had. Het was meer dan nodig moet ik zeggen want het zilver grijze kleur die hij heeft werd plots een tintje lichter, shame on me L . Voor de rest van de dag ben ik eigenlijk zeer lui geweest en heb ik mezelf naar de douche moeten slepen. Had zo een moment da ik in feite van in de vroege namiddag in pyjama naar een goe filmke wilde kijken, de regenwolken maakten dit gevoel compleet, ja ik kan daar soms echt van genieten zo een dagske cocooning. Nu ja, Zaterdagavond was er wel een etentje voorzien met Zij, Mister Love en broerke en zus ter gelegenheid van juniorke zijn verjaardag. Den justin moest ook nog op zoek achter een nieuwe das voor die gelegenheid en dit was dan ook de enige bezigheid die me in die namiddag te beurt heeft gevallen samen met zus en Zij.

Om acht uur dertig werden we dan verwacht in de Passim in Torhout (zie foto). Prachtig kader moet ik zeggen. Het is een heel aparte ervaring om in een kasteel te kunnen tafelen. Wel jammer dat de bediening meer dan te wensen overliet en op die manier het niet meer voor herhaling vatbaar is, dit hebben we ook gemeld en als compensatie kregen we allen een fles aperitief. Een mooi gebaar om hun excuses te bevestigen als gevolg van oorzaak en gevolg.

Zondag zijn we dan nog eens op bezoek geweest bij mijn ma die meer dan in de wolken was dat ze juniorke zag. Toen de avond was aangebroken zijn we weer beland aan het begin van dit postje, mijn gesnotter, jongens ik ben daar ambetant van. Hopelijk zijn we gauw een paar dagen verder, dan is het meeste leed geleden en terug weekend, die ook nie onbelangrijk is denk ik J .


18:38 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Verkoudheid Veel mensen weten dit niet maar een verkoudheid heeft niets te maken met "kou"... Een verkoudheid is een VIRALE infectie... De kou maakt je misschien wel minder bestand tegen deze beestjes! (dit ter info zijnde)

Kom je mijn wagen ook eens wassen... Ik wil het wel doen maar ik kom er nooit toe. Mijn wagen is voor mij grotendeels om mee te rijden!

Ik heb vandaag gaan eten in de AL GARDE op de markt in Kortrijk... Behalve het slechte eten liet ook de bediening te wensen over... Zeer kort en onvriendelijk...

Gepost door: Fré | 14-09-05

De verkoudheid te lijf gaan met de fles aperitief? :-)

Gepost door: Fresco | 14-09-05

Je bent niet alleen ook hier is monster bverjoudheid gepasseerd

Gepost door: Tinkerbell | 14-09-05

De commentaren zijn gesloten.