15-09-05

ipod Nano...

Justin heeft het weer ferm zitten. Heb mijn gedachten gezet op een ipod Nano, en nee het is geen bevlieging want het is nu al een aantal dagen dat het kleinood me constant achtervolgd in mijn gedachten. Eigenlijk heb ik een mp3 in mijn gsm waar ik veel gebruik van maak bij het uitvoeren van mijn job. Enig nadeel daaraan is dat ik op mijn gsm-ke maar ruimte heb voor 20 nummers en de batterij het na zes uur uitgezongen heeft. Dit is zo, als de nu schrijvende vergeetdoos het niet nagelaten heeft om het ding zich lekker te laten vollopen aan de netspanning. Dus is dit voor mij een van “de must have one” ding in de komende weken, mits nog een beetje sparen.

Mijn vriend op de werkvloer vindt me een echte seut ? ? ? En dit omdat ik reageer als een twelve year old. My god, you took a sip from de divels cup als je dat geen hebbedingetje vind. Hallo, ik hou gewoon van muziek en vind het Nanotje natuurlijk ook een hot item dat klopt. Maar ik ben daarvoor toch geen seut? Daarbij” I’m for ever young J “ heb ik hem gezegd met de nog informatieve uitleg dat ik het gewoonweg niet te doen vind dat je zo een data aan muziek bij je kunt hebben om er gelijk waar je zich bevind te kunnen naar luisteren, super toch.

Dus in mijn regio al de verkooppunten afgelopen die ook maar iets met apple te maken hadden maar helaas niet gevonden. Op Internet is hij wel al te krijgen en kun je er zelfs nog een gratis tekst in laten graveren. Had zo iets in gedachten als “This ipod is built and designed for Justin and Juniorke. Valt het ergens op dat den Justin helemaal weg is van het jongensding...lol. Misschien heeft N wel gelijk en ben ik inderdaad wel een seut, maar ik kan het gewoon niet helpen, het kind is nog altijd op momenten in me aanwezig.

Rest me nu gewoon nog de moed en de durf om mijn eerste aankoop te doen via Internet, heb er geen ervaring mee en eigenlijk ook niet zo een groot vertrouwen. De leveringstermijn en zo is op die manier toch iets waar je moet in geloven en zal moeten ondervinden als het klopt wat ze je beloven. Ik mag er nie aan denken dat ik een potterke bestel via Internet en na een tweetal weken het ding nog niet ontvangen heb en er ergens in een etalage eentje met zijn verleidelijkste lach mijn aandacht trekt. Ma als ik er zo eentje wil met een tekst op, die hem zo op een bepaalde manier iets origineler maakt, zal ik niet verder kunnen denk ik....zucht.

13:13 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

* Waarom is iedereen in blogland in de ban van de Nano?

Gepost door: pam | 15-09-05

Hihihi Toen ik het zag dacht ik ook van 'waw plezant ding' en bij mij is het ook
zo als ik mijn zinnen op iets gezet heb dan MOET ik het hebben en kan
ik maar aan één ding denken en dat is een manier bedenken hoe ik het
zo snel mogelijk kan kopen, maakt niet uit waar. :-)

Maar momenteel heb ik nog geen drang naar een Nanootje...allez, de
drang is heel goed bedwingbaar. ;-)

Prettig weekend xxx

Gepost door: Lara | 16-09-05

hehe Ja waarom is iedereen in blogland in de ban van de Nano en niet van mij? pfff! :-) mja ik ben ook geen mp3 speler! DaMn!!
Fijn weekend ;-)

Gepost door: ourlipsaresealed | 16-09-05

You took a sip from the devil’s cup Je bent allesbehalve een seut als je M People citeert en hopelijk ook ‘Moving on up’ op je MP3 hebt staan! De Nano ziet er inderdaad een hip ding uit. Zelf behoor ik nog tot de préhistorie met mijn discman, en mijn walkman met cassetjes stamt nog uit de oertijd…

In Amerika is de Nano al helemaal uitverkocht met wachtlijsten tot gevolg.

Gepost door: Fresco | 16-09-05

x x je van mij

Gepost door: zonnetje | 16-09-05

Internet Bestellen over het internet is niet zo gevaarlijk.... Wij doen het vaak... Maar als je iets erop laat graveren, maak dan wel dat het engels klopt hé....lol

THIS I-pod is built and designed for Justin and Juniorke!

Gepost door: Fré | 18-09-05

De commentaren zijn gesloten.