18-10-05

Weekend...

Het afgelopen weekend stond er niets op de agenda en daar was Justin nu es echt niet rouwig om. Als ik zo terug blik naar de afgelopen weekends was er altijd wel iets te doen waardoor ik nu enorm heb genoten van een rustig weekendje die ik volledig naar eigen zin mocht invullen. Op zaterdag heb ik lekker lang uitgeslapen, bij het ontwaken het rolluik iets opgetrokken om zo het zonlicht in al haar glorie mijn dag positief te beïnvloeden. Na de middag dan naar een self carwash om mijn star zijn recht te geven. Op de terugweg met het schuifdakske open had ik zo een feel good moment over de auto dat ik eigenlijk zeer tevreden ben erover en hij super rijd. Ja, na 2.5 jaar in mijn bezit te zijn kan ik op momenten nog altijd genieten van zijn rijgedrag en niet te verwaarlozen het gevoel van vrijheid die daar mee gepaard gaat, goe hè. Op te tonen van George Michels “Let’s go outside, in de sunshine and take me to the places that i love best” heb ik maar in zekere zin zijn raad opgevolgd en naar stad geweest met juniorke en Zij. Had het echt wel eens nodig om te shoppen want de afgelopen weekends had het mij aan tijd ontbroken om dit te doen. Toch was ik niet echt iets van plan om te kopen maar ja Justin kenende geniet hij op vele manieren van fashion en dat kan dus ook zijn door etalage kijken. Justin zou Justin niet zijn als er toch weer niet iets de revue passeerde die zijn ongelofelijke aandacht trok . Dit keer was het een super tof hemd van Dolce&Gabbana, zo’n mooi streepke waar het deze winter mode van is en nog gecentreerd er bij, da kon ik niet laten liggen. Na de aankoop weer effkes time out voor een minuut of tien... Maar na de wijze woorden van Zij die ergens klonken in de stijl van,”jij wilt alles kopen maar je geld mag niet minderen en dat kan natuurlijk niet dus...” kwam ik tot de vaststelling dat ik er super tevreden mee was en het geld die ik er aan besteed had gaf toen het nog in mijn bezit was dit gevoel nog niet teweeg gebracht die dag. Nja ik heb ergens een rare relatie met geld, eigenlijk hou ik er enorm veel van maar na een tijdje ruil ik het altijd wel voor iets in tot op een aanvaardbaar niveau.

Zondag ben ik dan naar Beernem-bos een herfstwandeling gaan maken. Het was er gewoonweg prachtig, al die verschillende kleurtjes van blaadjes op de grond die ooit de start van de lente aankondigden. Op momenten dwarrelden de blaadjes op zo een elegante manier van de bomen dat ze er in Hollywood met de grootste moeite van de wereld niet zouden in slagen om dit na te bootsen. Allen kwamen we dus moe en voldaan terug en waren we dus op een bepaalde manier gevoed door positieve energie die een bos rijk is. Dit is natuurlijk iets waar je moet in geloven en wat iets beter lukt als je de Celestijnse belofte hebt gelezen. De kids waren ook voldaan en het stemde me gelukkig dat ze eens een namiddag buiten waren. Die gastjes gaan soms zo op in hun pc of PSP dat je ze echt moet meesleuren om nog eens zoiets te ondernemen. Met de honden die mee waren lukt dat natuurlijk al iets beter.

Dit was zo een beetje mijn weekend, ben er zeer tevreden over dat het zo rustig was want ik had het meer dan nodig. En met dit weertje kon ik er volledig van genieten om er als een van de eerste bij te zijn om de geur van de herfst op te snuiven.


13:56 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Boswandeling Heerlijk!!! Zeker nu de blaadje beginnen te verkleuren...
Je brengt me op romantische ideeën...

Gepost door: c-ke | 18-10-05

Humpty & Dumpty Gewoon, ineens noemde ik hen zo... Maar wij hebben voor elkaar ook de meest vreemde troetelnaampjes... bv Knoeziepoezie, Tjoepie...
We zijn nogal creatief op dat gebied.

Gepost door: c-ke | 19-10-05

heerlijk zo een weekend dat heb je zo af en toe nodig, even rust. De herfst met al zijn schoonheid is om van te genieten. Lekker wandelen of buiten bezig zijn. Dat de natuur positieve energie geeft daar geloof ik helemaal in.
Het boek, de Celestijnse belofte, heb ik niet gelezen en ik zal kijken of het bij de bieb is. Ik heb de Da vincci code bijna uit, prahtig boek en dat had ik niet verwacht.
Fijne dag nog.
groet
O,ja dat een Jack Russel een hoge pijngrens heeft dat is zeker en fanatiek dat ze zijn.

Gepost door: Purplerose | 19-10-05

weekend Nu ik dit lees is het alweer bijna weekend! maar je hebt de jouwe goed besteed... we heeft justin een duuR smaakje een blousse van D&G!!!! Alleen het merklabel zou mij nog teveel kosten... al vind ik sommige merken waanzinnig mooi! Ik wens je ook dit wekend weer veel ralxte momenten toe xxx

Gepost door: zonnetje | 20-10-05

De commentaren zijn gesloten.