07-11-05

Rustig weekendje...

Terwijl de zon een weg zoekt om de regenbui die zich hier meester maakt over de regio te verslaan is dit voor mij het uitgelezen moment om eens iets neer te zetten. Het afgelopen weekend was er zo eentje die lekker rustig verlopen is. Zaterdagavond had juniorke zijn keuze gemaakt om naar de film “The 40 year old virgin” te gaan zien. Juniorke verlegd zijn interesse en heeft de tekenfilms ergens vaarwel gezegd dacht ik bij het lezen van de titel... Samen hadden we er voor gekozen om er een bezoekje aan de Mc Donalds te laten aan voorafgaan om onze hongerige maag van een primaire behoefte te voorzien. Zo’n fastfood kan me echt smaken en dit was die keer niet anders tot het blad salade die zich gewenteld had in de overheerlijke saus zich een weg zocht naar andere oorden en met een smak neer kwam op mijn beige broekske. Grrr, dit is zo iets waar ik het van krijg. Temeer omdat toen ik mijn eerste hap zette de gedachte al door mijn hoofd gleed dat ik voor die toestand moest op passen. Nu ja, op het moment was het wel een stoordertje maar algauw kwam ik tot de vaststelling dat we enkel maar naar de film meer gingen gaan zien en het dus niet zo een probleem vormde. Het woord probleem moet worden genuanceerd het is enkel dat ik graag netjes voor de dag kom... Leuke film trouwens, aan komische momenten geen gebrek, kortom good entertainment.

Op zondag heb ik dan bij een zalig temperatuurtje in de woonkamer de bibliotheek van mijn iTunes aangevuld met nog een reeks cd’s waaronder het mooie Red Book van Texas, een echte aanrader trouwens. Justin is wel een beetje stout geweest in verband met dit album, als je begrijpt wat ik bedoel, maar dat zijn we allen wel eens denk ik dan op het eigenste moment. Shame on me L . Dan nog de desbetreffende afbeeldingen die er bij hoorden opgezocht en toegevoegd. Tja, als je daar aan begint dan flirt de klok natuurlijk met de uren dat het geen naam heeft en was de duisternis geboren voor ik er besef van had. Toch was het leuk en was er een bepaalde rust in de kamer die het gevoel ten goede kwam. Bij het bekijken van mijn Nano kwam ik wel tot de vervelende vaststelling dat die hebbedingetjes inderdaad wel zeer gevoelig zijn aan krassen. Het reinigen met een papieren servet is al genoeg om het display of front licht te beschadigen. Nee onze servetten zijn niet van schuurpapier, ik hoor het jullie denken...lol. Dus zou Apple wel eens kunnen ongelijk krijgen van het proces dat hen in de verenigde staten boven het hoofd hangt in verband daarmee. De aanklagers beweren dat het harslaagje veel te dun is die moet zorgen dat er geen krassen ontstaan. Want wat niet onbelangrijk is, is het feit dat Apple beloofd dat je u favoriete beeldmateriaal ook kan bezichtigen of delen met vrienden. Maar met een display die onder de krassen zit wordt dit wel een zeer moeilijke bevalling. Het gebruiksgemak is subliem, het design is prachtig, dus mag het van Justin dan ook zijn prijs hebben. Toch verlang ik dan ook een product dat af is en niet zo een fout vertoont die gemakkelijk op te lossen is. Mijn gsm zit ganse dagen in mijn broekzak en het externe display is nog nieuw. Ik verzorg en vertroetel zo’n dingetjes tot in de puntjes maar je moet ze toch ergens kwijt en dit is in je broekzak met enkel ook maar dit dan, geen autosleutels en wisselgeld. Ik kan dus niet begrijpen wie dit toestelletje getest heeft, daar het reinigen al beschadiging teweeg brengt. Misschien is het wel een kinderziektje en is dit het risico dat je loopt als je er als eerst bij bent om tot aankoop over te gaan. Het kan, maar zelfs met krassen blijft hij voor mij speciaal. En dit omdat hij me herinnerd aan een heel leuke verjaardag.


14:12 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ah... da was jij die in de cinema naast mij zat met een plek op zijn kleren. hihihi

Gepost door: Lara | 07-11-05

Nano Je moet dit kopen voor je nano... wij hebben het ook gedaan

http://www.theinvisibleshield.com/

Gepost door: Fré | 08-11-05

Hey you, do you feel alright? Red Book Copy Control! Ik denk dat ik een boze Sharleen Spiteri op je af zal moeten sturen! :-)
Mijn favoriete nummers zijn ‘Sleep’, ‘Cry’ en ‘Getwaway’, maar eigenlijk vormt gans het album een mooi homogeen geheel. O ja, ‘Masterthief’ is ook leuk om mee te zingen.

Gepost door: Fresco | 08-11-05

* No way dat 'k men Nano zomaar in men zak steek :p 't Eerste dat ik gekocht heb waren de iPod socks om 'm in te steken. Zo blijft hij toch redelijk beschermd, nog ni veel krasjes :) Verder wacht 'k al een eeuwigheid op de accesoires die écht voor de Nano dienen. De iPod Nano Tubes bijvoorbeeld om 'm in te steken maar die laten maar op zich wachten :s Nu ja, de kleurrijke sokjes doen voorlopig hun werk ;)

Gepost door: LittleStar | 08-11-05

Gezellig een filmpje pakken samen met je zoon. Een big mac met friet gaat er ook altijd wel in.
Groet

Gepost door: Purplerose | 10-11-05

Leuk inderdaad om met je zoon naar de film te gaan, daar moet ik nog even op wachten. Die van mij giert het uit bij de teletubbie's, de persoon die dat ontdekt heeft heeft goed geld verdient. Nog een fijne avond, groetjes anita.
p.s. mc donalds mmmhh ja daar heb ik ook wel weer eens zin in ;)

Gepost door: anita | 10-11-05

Groetjes Een filmpje meepikken is altijd fijn en zeker met de kinderen.Ben vorige week met mijn dochter het paard van sinterklaas gaan bekijken zalig gewoon...En daarna lekker gaan Chinees eten wat kan een mens meer wensen hé.Fijn week end toegewenst.

Gepost door: Albert | 11-11-05

*** Nog een fijne zondagavond Justin!!!

Gepost door: Lara | 13-11-05

kom... je een fijne week toe wensen, groetjes anita.

Gepost door: anita | 13-11-05

De commentaren zijn gesloten.