14-11-05

Little things...

Justin heeft het weekend ergens gestart in mineur door eens naar de stand van zijn zichtrekening te informeren via home banking. Wat ik daar zag kwam niet overeen met wat ik voor ogen had, veel voorkomend probleem bij me maar nu was het toch net alsof een hacker bezig geweest was... De visa die ik de maand ervoor nogal gretig zijn ding heb laten doen was ergens de boeman. Dus voor den Justin is het uitkijken naar de volgende payday en niet onbelangrijk de bijhorende premie die the factory uitbetaald op het einde van het jaar. Geld is een vreemd goedje, als je het bewaard heb je er niets aan en als je het uitgeeft ben je het kwijt. Mmm heb wel nog veel dingetjes die door mijn hoofd spoken die ik zo graag zou kopen, eigenlijk weer alles die met fashion te maken heeft. Mooi hemd gezien maar wel heel prijzig. Een paar boots van bij quicke in Brugge zouden ook welkom zijn. Maar “my star” is ergens de spelbreker. Die wil voor zijn nieuwjaar een set nieuwe banden en vadertje staat de taks of verkeersbelasting. Mag er niet aan denken wat ik met het geld dat daar naartoe gaat kon doen. Damn, ik haat zo’n kosten, zeker als ik een leuk hemd of boots tegen gekomen ben...lol. Phoe dan ben ik nog die bumper vergeten, zit ook nog altijd een kras op.

Who care, wat wel positief was is dat de New album of Madonna confession on the dance floor in mijn bezit was. Echt helemaal mijn ding, een pareltje en volgens mijn mening de beste cd dat Louise Veronica Ciccone ooit uitbracht. Hung up is natuurlijk subliem maar ook Jump en het nummer How high zijn super. Justin voelt zich weer ergens het jongentje die hij was uit de jaren zeventig. Liep dan ook rond op de wijk met een truitje met in koeien van letters DISCO. Verloor er de weinige vrienden door die ik toen had omdat het stoerder stond om AC/DC of motorhaed op je jeansvestje te blokletteren. Ja, image was toe al aan de orde. Ik was wel het onderwerp van spot door te vertellen dat ik die schreeuwerige toestanden niets vond maar dat kon me niet schelen. Had namelijk een vriendje die ook met die toestanden op zijn rug liep om er bij te horen en stiekem cassetjes deed opnemen door mij. Heb de gast nooit verraden maar stond dan al stil van wat de wereld soms hard kan zijn als je al niet durft uitkomen voor welke muziek je leuk vond omdat dit niet paste in het plaatje van de groep.

Voor het overig heb ik nog een bezoekje gebracht aan de kapper voor a new hairdoo, heel tevreden over. Op weg naar daar werd ik vergezeld van Texas hun red book waarvan “just hold on” mijn voorkeur wegdraagt. Met die ipod word ik addicted to music denk ik. In de avond samen met juniorke gekeken naar Kingdom of heaven op dvd. Zalig was het, glaasje wijn, de cassette die de woonkamer opstookte tot een aangename tempratuur en het gezelschap van juniorke. Soms krijg ik het verwijt dat ik niet gauw tevreden ben maar zoals je kunt lezen is een goede cd en film al voldoende om voor een hoogtepunt te zorgen in een dag uit het leven van Justin. Of hoe een samenraapsel van kleine dingen me een gelukkig gevoel kunnen geven.

Heb voor allen die op mijn blogske komen lezen het haardvuurtje terug opgestookt en geef hen op die manier een beetje gezelligheid in de komende donkere en kille dagen die in het verschiet liggen.11:18 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Echt... Geweldig... dat album van Madonna... Ik heb hem sinds vrijdag, en ik heb hem al een stuk of tien keer beluisterd...

Gepost door: c-ke | 14-11-05

Bedankt.. .. om het haardvuur aan te steken, ik kan het gebruiken in deze donkere en kille dagen :) Ik ben het helemaal met je eens: Geluk zit in kleine dingen..

Gepost door: Mystic Flower | 14-11-05

dank je.. het kacheltje stookt hier ook op en top! Fijn dat je zo kunt genieten van een leuke film of een goede cd (nou is die cd, ook wel erg goed!!!)
Hoorde net op het nieuws dat héél veel mensen rood staan, altijd die rot centjes :(( Nog een fijne avond, groetjes anita.

Gepost door: anita | 14-11-05

Robbie Die cd van Robbie is goed... niet meer, niet minder...
Ergens viel hij mij wat tegen omdat er vooral ballad-achtige dingen opstaan, terwijl ik hem liever in de up-tempo nummers hoor...
Ik heb er in ieder geval geen spijt van dat ik hem gekocht heb, zo kan ik al beginnen to oefenen voor het concert... als ik aan kaarten geraak natuurlijk...

Gepost door: c-ke | 15-11-05

* Thx voor de reactie ;) Nja, gij ook gelukkig :) 't zit idd in kleine dingen.
Mijn nano zorgt er ook voor dat 'k veel meer naar muziek luister dan vroeger :p Hm, 'k heb het album van madonna gedownload en nog ni volledig beluisterd (schaamt zich nu heel diep :p :$)

Gepost door: LittleStar | 15-11-05

Ja, Justin is een raar iets. Het is op voor je het in de gaten hebt. Ook ik zou er graag veel leuks voor willen kopen maar helaas zijn er de rekeningen, elke maand weer. Dan is het toch fijn dat je met een weinig gelukkig kunt zijn. Immers geld maakt niet gelukkig, helaas kun je er ook niet zonder.
Fijn dat warme kacheltje, is very aangenaam met dit weer.
Nog een fijne avond.
groet

Gepost door: Purplerose | 15-11-05

DISCO Ik weet het: toen ik met mijn badge van ABBA rondliep werd ik uitgelachen, want het was toen cool om jeansvestjes te dragen met daarop AC/DC of KISS geschreven.
Trouwens, mochten wij nu onze platen- en cd –collectie vergelijken, denk ik dat we veel hetzelfde zouden tegenkomen!

Gepost door: Fresco | 16-11-05

Tuurlijk.. .. mag je een linkje zetten naar mijn blogje!

Gepost door: Mystic Flower | 16-11-05

* Ok, ondertussen heb 'k het wel gehoord .. En 'k ben ook verkocht :p Nice cdke ..

Gepost door: LittleStar | 17-11-05

De commentaren zijn gesloten.