14-12-05

Christmas tree...

Tijd voor een blogpostje in de schemering die de verlichting van de kerstboom de woonkamer, op gebied van sfeer, een niveau hoger brengt (zie foto). Vorige week ben ik samen met zus de spar gaan uitkiezen tussen zijn vriendjes. Uitkiezen is nog zacht uitgedrukt, zus gaat nogal selectief te werk als het om het uitkiezen van een kerstboom gaat. Viel me trouwens van meerdere meisjes op, terwijl de mannen gewoon betalen inladen en wegwezen. Na elfendertig stuks te hebben verplaats meen ik ergens dat het de eerste is die ik vast had die hier nu staat te pronken. Vrouwen hè J . De spar zelf verstaat de hype die er nu heerst niet echt. Dat juist hem dit moet te beurt vallen al evenmin. Hij heeft het veel te warm en met al zijn kransen, oorbollen en verlichting, voelt hij zich een echte travestiet. Den duts besterft het bijna van de angst dat hij nog levend in de fik zal vliegen, of hoe hard het leven van een spar dikwijls kan zijn. Ik vertel het hem in ieder geval nog niet dat hij ten dode is opgeschreven en nog door de haksellaar moet op het containerpark, heb echt met hem te doen L .

In the pocket.

Voor het afgelopen weekend een korting van 15% gekregen op mijn diefstalverzekering van my star, die me 103 Euro deed besparen. Eigenlijk een beetje nasty geweest. Ik dreigde met het opzeggen van de overeenkomst als ik voor de derde jaargang geen korting kreeg, wat ik nooit zou hebben gedaan doordat mijn wagen ganse nachten buiten staat ivm mijn job. Een tweetal uurtjes na het bezoek aan mijn makelaar kreeg ik een foontje met deze prettige mededeling.

Out the pocket.

In dit zelfde weekend een toffe blazer gekocht, met de winst die ik had kunnen afdingen op mijn verzekering waren het al solden in het hoofd van justin. Shame on me... Maar kon gewoon niet weerstaan. Hij zat als gegoten en zwart, mijn lievelingskleur, met een heel licht krijtstreepje is altijd in dus... Voelde me meteen Jo Depoortere, lol. Ook een prachtige jeansbroek gekocht bij H&M. Ze hebben nu een lijn uitgebracht onder eigen label onder het logo &, met een knipoogje naar het logo van Dolce&Gabbana sport. Ze zitten in ieder geval super en zijn zeer mooi afgewerkt. Niet onbelangrijk is dat voor mensen met een kleine poep ze heel goed aansluiten op the backside. Althans het model dat ik heb gekozen met uitlopende pijpen. Ben ergens dit zo gewoon gekomen door het dragen van dit model dat ik als ik een normale broek draag met gewone pijpen ik me net Tommy Lee voel ... dat liever niet dus.

Nog net drie dagen te werken en dan start mijn kerstverlof, Yes! De laatste tijd was het trouwens ook ontzettend druk, dat het eigenlijk meer dan welkom was dit verlof. Zalig niets doen en dat de tweede week van mijn verlof in gezelschap van juniorke, ik kijk er reikhalzend naar uit.18:27 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

O denneboom! Enjoy your Christmas Holiday in your & pants!
(Heb die nog niet gezien bij H&M. Must check.)

Gepost door: Fresco | 18-12-05

De kerstboom ziet er prachtig uit. Het uitzoeken valt niet altijd mee hè. Ik geloof inderdaad dat vrouwen er preciezer in zijn dan mannen maar ja, is dat niet met heel veel dingen zo?
Kleren maken de man zegt men toch, met die nieuwe kleren zal dat helemaal goed komen. Werk ze nog de paar dagen en nog een fijne dag vandaag.
groet

Gepost door: Purplerose | 18-12-05

heb ik dan heel mijn autoverzekering heronderhandeld, deed ik een paar honerd euro' sprofijt dacht ik: ook die berperkte omnium heb ik niet meer nodig...
breekt me daar een steen op de weg mijn vbooorruit zekers...verdikke...mijn voordeel volledig weg en ik steek er nog ferm aan toe... damnn...lol
soit, alvast een heel fijne gezellige kerst!

Gepost door: lord cms | 18-12-05

De commentaren zijn gesloten.