24-12-05

One of Justins days...

In de gezellige drukte die hier momenteel heerst in verband met het etentje die hier plaats vindt deze avond is het een uitgelezen moment om een postje te plaatsen. Kwestie van de chefkok niet voor de voeten te lopen en zo de kookstress binnen de perken te houden. Niet te geloven dat de eerste week van mijn kerstverlof al bijna gesmolten is als sneeuw voor de zon. Wel al ten volle genoten van de afgelopen dagen. Bij een update van de software van mijn wagen stond This Beauty” ( http://justin-m.magix.net/ ) onder de albumnaam SLR,te pronken in al zijn glorie, met niet onbelangrijke vermelding “verkocht“. Het prijskaartje 471000 Euro of een slordige 19.000.000 Bef. Bij het nemen van de foto kwam me een verkoper me op een humoristische manier vragen als ik geïnteresseerd was. Heel serieus vroeg ik hoe het kwam dat de auto nog niet klaar was? Dit terwijl mijn pa had gebeld dat ik de auto om stipt 11 uur zou ophalen...lol. Mss na nieuwjaar gaf ik hem kennis, na de trekking van de Lotto met als superpot van 7.000.000. Euro waar ik aan deelnam. Na de update terug met beide voetjes op de grond en na het ophalen van een vriend koers gezet naar Next in Erpe-mere. Met alle geluk van de wereld waren de shoes die mijn collectie moesten aanvullen nog voorradig. Paul Smith had dit jaar een leuke kopie of idee op de basis van de alom bekende All Star, model Chuck Taylor. Het speciaal bruine kleurtje, de lederen uitvoering en de gifgroene veters voor als het zonnetje terug van de partij is maakten het voor mij een super item die me niet mocht ontbreken (zie foto). In de namiddag was ik dan getuige van de kerstmusical waarin juniorke als koning figureerde. De digitale camera die moest zorgen voor de vereeuwiging van dit alles leverde enkel maar boeiend zwarte beelden op...Grrr. Elk jaar wordt er op zijn school met kerst een voorstelling gegeven. Prachtig hoe die kids altijd opnieuw voor een vertederend moment zorgen met dit sublieme spektakel. Ik denk dat King-Junior met het nodige traantje zal afscheid nemen van deze school. Volgend jaar vertrekt hij al naar het middelbaar, terwijl ik hem nog altijd zo jong vind. Nu ja, de tijd staat niet stil en ook die periode zal wel zijn leuke facetten hebben wat vader-zoon relatie betreft. Deze week dan nog een eerste zomeraankoop gedaan, een echt te gek hemdje met korte mouwen in een kleurtje die echt wel hunkert naar de zomer. Op zijn frans gezegd “une pièce unique” en daarom ook voor de snelle beslissers. De heer Dirk Bikkembergs heeft me dus toch kunnen overtuigen om nog iets te kopen uit zijn lijn. Had eigenlijk beslist om niets meer te kopen van den Dirk naar aanleiding van de hype die er momenteel is rond dat label. Je ziet maar zeg nooit “nooit” maar liever iets die genuanceerder klinkt.

Bij deze wens ik  nog aan allen die nog over het geloof beschikken, een zalige avond op de geboorte van het wonder child, Merry Christmas for everyone x.  

Groetjes Justin.
16:25 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*** Fijne kerstdagen voor jou en je gezinnetje!!!

Gepost door: Lara | 24-12-05

Merry Christmas En jouw eindejaarspremie is ook gesmolten als sneeuw voor de zon zeker? :-)
Nog een zonnige kerstdag!

Gepost door: Fresco | 25-12-05

piep happy newyear
en dat al je wensen mogen uitkomen in 2006
x

Gepost door: moi | 28-12-05

dat is mij ook al vaak gebeurd. Meen je dat je mooie foto's hebt gemaakt zijn ze donker of wazig, balen. Ik wil ook altijd alles vast leggen, wat de kinderen betreft dan. Leuk hè, dat je kind meedoet aan een voorstelling, ik kon daar altijd zo van genieten. Spannend dat J al naar de Middelbaar gaat, een hele nieuwe periode. Heeft hij er zelf wat zin in??
Fijne avond nog.
groet

Gepost door: Purplerose | 29-12-05

De commentaren zijn gesloten.