30-12-05

Time...

Bij de gezelligheid van het haardvuur geniet ik van de rust die er heerst in de woonkamer om iets te posten. Buiten staat er een niet onaardig windje die flirt met de sneeuwvlokjes. Dit brengt de gezelligheid een dimentie hoger tijdens de lange donkere avonden, wat het gevoel die bij kerst hoort enkel maar ten goede komt.

Het jaar is bijna op zijn eind, nauwelijks heb ik op momenten de tijd gehad om de omvang van rampen te vatten, de schoonheid van de zomer te zien of stil te staan bij wat verkeerd loopt met de vrienden om me heen. Mijn kerstverlof loopt bijna op zijn einde en soms verdenk ik de wereld er van dat hij ongemerkt een fractie sneller om zijn as is beginnen draaien en onze uurwerken als vanzelf meehollen in dit nieuwe ritme. De tijd ontglipt me soms als zand tussen de vingers, twee weken verlof en ik heb nog zoveel plannen die ik niet zal kunnen uitvoeren door tijdgebrek. Wat je ook doet de tijd kan je natuurlijk niet stil zetten of vast houden. Met de hulp van gsm-berichtjes of gesprekken, super snelle mailtjes, een auto, niets van dit alles maakt uiteindelijk mijn dagen lang genoeg. Mss is dit iets waar je als dertiger, blijf ik eeuwig denk ik, geconcentreerder bij stil staat. Juist ja, dat zal een van de redenen zijn waarom justin zijn dagen te snel op elkaar volgen J . Een van mijn voornemens is dat ik ietwat minder zal werken in het jaar 2006. Dit om mezelf net iets minder voorbij te lopen. Ik breng het er nog goed vanaf als ik kijk naar de mensen om me heen. Maar ergens met het volle respect kunnen zij spijtig genoeg niet als norm worden beschouwd. Wie wel, denk ik nu. Wel ik zal het proberen, terwijl dat ik nu al bedenk dat werken een noodzaak is voor mijn veelal dure smaak wat fashion betreft. Ook wil ik op reis... We zien wel, je kunt het toch op zijn minst proberen.

Van hoe en waarmee ik de dagen van mijn verlof heb mee gevuld ben ik super tevreden. Deze week ben ik Juniorke die met zus, broerke en lady Louise voor drie dagen naar Disneyland Paris was, achterna gereisd. Zus, als meter van juniorke wilde dit als ultiem eindejaarsmoment. Justin is bewust niet ingegaan op de invitatie om ook voor drie dagen te gaan, doordat ik dit mss zou afbreuk doen aan de intimiteit dat een drukwerkend koppel nodig heeft. Ik heb er voor gekozen om samen met Mister love en zijn mama een dagje achterna te reizen. De gedrevenheid om het park volledig uit te kammen is niet meer bestaande doordat dit ondertussen geen geheimen meer heeft voor ons. De parades echter zijn met kerst gewoon niet te doen. Mickey en zijn vriendjes hebben dan voor de gelegenheid hun mooiste kerstoutfit aangetrokken. Dit jaar hadden we dan ook nog eens het geluk om de parade met echte rendieren te zien uitgaan terwijl de sneeuw met bakken uit de hemel viel. Toen de avond viel was de tijd om de lichtjes van de kerstboom en het kasteel te laten branden. Mickey en zijn vrienden hadden daar een spetterende ceremonie vol licht en muziek voor. Toen Tinkerbell van op het kasteel haar elfenstof naar beneden wierp en de lichtjes aanfloepten waarmee het kasteel was versierd, werd de werkelijkheid op zijn kop gezet (zie foto). Na de lichtjesparade hebben we dan afscheid genomen en zijn we nog een voortreffelijke entrecote gaan eten in een Buffalo-grill restaurant. Na de troep die je enkel in het park kon eten was dit een heuglijk moment. Dit op amper zes kilometer van het park. Een navigatie in de auto maakt dit tot een kinderspel om in een vreemd land zonder veel zoekwerk zoiets te doen. Zou dit eigenlijk ook nog kunnen gebruiken ...

Ik denk dat mijn voornemen mss wel iets te voorbarig is... J .

Foto’s op deze link;  http://justin-m.magix.net  via album Disney.
19:06 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Mooie foto's :) Geniet nog van het resterende verlof en 'n schitterend 2006 gewenst :) Wou je trouwens ook nog eens bedanken voor 'n lief bericht op één van men vorige posts .. thx!

Gepost door: LittleStar | 30-12-05

Disneyland.. .. daar zou ik één van dees ook nog eens willen geraken.. het is daar zo sprookjesachtig :) En over dat tijdsgebrek: ik vrees dat dat één van de grote problemen van onze tijd is :s Geniet nog van je laatste verlofdagen! Alvast een fijn oudjaar en een sprankelend 2006!

Gepost door: Mystic Flower | 30-12-05

foto Ik ben gek op foto's! en ze zijn leuk! het is zeker een gezellig weekje geweest voor jullie allemaal... helaas heb ik gewoonmoeten werken... ach ja er moet iemand centjes verdienen hihi

Ik wens je en heel fijn uiteinde en een heel gelukkig 2006 met alle dromen en wensen! xxx

Gepost door: zonnetje | 30-12-05

Don’t you know… Time. Flies. Was het in het Magic Kingdom niet mogelijk om de tijd eventjes terug te draaien?
Als je het eens heel vriendelijk aan Merlijn de Tovenaar vroeg?
Of aan Cher?
If she could turn back time? :-)

Gepost door: Fresco | 03-01-06

Allereerst de beste wensen voor 2006, maak er wat van.
Wat een prachtige foto'van Juniorke in Disney. Ik ben nog nooit naar Disney geweest maar de kert lijkt me een prachtige tijd om te gaan, helemaal als het ook nog gaat sneeuwen. Ja Justin, het gevoel van de tijd die sneller gaat, is bij velen. Waar dat aan ligt, de veel willen doen in te weinig tijd?? Vergeet niet tijd te nemen voor jezelf en je zoon, dat is het belangrijkste.
Een fijne dag nog.
Lieve groet.

Gepost door: Purplerose | 04-01-06

De commentaren zijn gesloten.