10-01-06

Dance...

Afgelopen weekend was het de verjaardag van Mister Love. De avond begon met een etentje op restaurant in het sterrenbos. Het betreft de stallingen die veranderd zijn in een uniek decor die uitgeven op een volledig gerestaureerd kasteel die prachtig verlicht is. De specialiteit is steengrill en fondue. Super gezellig en speciaal kader dus. De wijnkaart voor de liefhebbers is ook van een goed niveau. Dit wist Mister Love toch te vertellen. De rode wijn die gedronken werd droeg ergens het label Matras en het mag gezegd worden na enkele glazen zocht ik ergens in gedachten al achter een matras... Na het voortreffelijk maal zijn we er dan met het volle geweld ingevlogen. Ieder was meer dan in zijn nopjes, de drank vloeide rijkelijk and everybody was on the dancefloor. Reuze geamuseerd. De start miste een beetje animaux. Maar den justin was al een beetje tipsy van de wijn en trok samen met Annemieke de boel op gang. Reuze lol beleefd met de meiden. Trouwens hebben ze ergens hun reputatie meer dan verdiend van zotte duifjes. Juniorke had ook het goede ritme te pakken en zal zeker voor de nodige comotie zorgen met zijn zwierige kont als de tijd er rijp voor is. Super trots op zijn danstalent. Nadat Zij het te warm kreeg en zo niet goed kwam was het enkel de buitenlucht die daar verandering kon in brengen. Annemie en Sandra, die een koppel vormden hebben ons dan nog uitgenodigd naar een holibie-cafe waar we nog de grootste pret hebben beleefd. Toen juniorke oververmoeid was hebben we spijtig genoeg vroegtijdig moeten forfait geven. Zus vond het een te gekke boite en komt zeker nog eens terug??? Broerke vond dit maar een vreemde uitspraak die voor de nodige hilariteit zorgde.

De dag erna was ik geen mens meer van vermoeidheid. De eerste tekenen van verouderen... Mijn nieuw blazerke is klaar voor de nieuwkuis door de rook die in ieder van de etablissementen sterk aanwezig was, bah. Zonde van mijne verrukkelijke Hugo Energise parfum die vermengt met sigarettenrook een vreemde geur als eindresultaat gaf.

Trouwens mijn favoriet geurtje “Allure Sport” staat met een nijdige blik achteraan de kast te kijken naar de nieuwkomer waardoor hij in de verdrukking komt. Door Zij die me hem schonk als nieuwjaarscadeau heb ik dus een nieuwe nummer 1. Je ziet je kunt nooit voor altijd de nummer één zijn hé  .

13:32 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Klinkt erg gezellig en een feestje zo af en toe kan ik ook wel waarderen. De volgende dag een beetje moe zijn, ja dat hoort er bij. Helaas denk ik wel dat op een gegeven ogenblijk de jaren gaan tellen maar dat hangt ook van de conditie van iemand af. Ik denk dat het bij jou best wel wat mee valt.
Fijne avond nog.
groet

Gepost door: Purplerose | 11-01-06

Re: Je hebt ‘m ook cadeau gekregen?
Bij mij staat mijn all time favourite Bel Ami (Hermès) ook nijdig te loeren naar het nieuwe flesje Boss. Ik kreeg ‘m met kerst van mijn ouders. Het is wel wennen om naar iets anders te ruiken, want ik gebruik al meer dan 10 jaar uitsluitend Bel Ami! Het was het parfum van mijn eerste lief en ik was er zo verzot op dat ik nooit nog iets anders wou.
Nu ga ik vreemd met Hugo, maar je eerste liefde vergeet je natuurlijk nooit…

Gepost door: Fresco | 12-01-06

De commentaren zijn gesloten.