16-01-06

Autosalon

Dit weekend ben ik samen met juniorke en een vriend eens gaan zien wat er op gebied van auto’s allemaal te koop is op de wereld. Voor het gemak zijn we voor deze uitstap met de trein geweest... Ik krijg hier bij het intikken van de vorige zin een glimlach op het gezicht omdat dit toch voor een deel al uitlegt hoe prettig autorijden deze dagen soms nog is. Toch mag ik me zonder aarzelen een liefhebber noemen van de automobiel en kan ik op momenten echt genieten van het autorijden.

Daar aangekomen hebben we ons blauw betaald aan een warme maaltijd waar de groentjes bij ontbraken. Voed dan je kind eens goed op door hem er op attent te maken dat je zo graag hebt dat hij zijn groentjes niet links laat liggen omdat dit zo gezond is voor hem. Waarom ze ontbraken, wel ik bleef hem ook het antwoord schuldig. Doordat we quasi van de eerste waren die blijkbaar honger hadden waren we vlug bediend, of kwam dat door die groentjes J . Wel fijn was dat we konden genieten van de rust die er nog was. Toen we vertrokken stonden voor de hongerige nog zo een honderdtal wachtenden voor hen. Goed gezien dus van ons was wat mijn brein me vertelde.

 

 

Toen was het de tijd voor naar al het moois te gaan zien waar we voor gekomen waren. De Lexus IS200 waar ik tegen mijn zoontje over gesproken had viel ook bij hem in de smaak. Deze interesseert me wel doordat hij nu ook verkrijgbaar is in een diesel maar voor het moment nog altijd niet in een automaat. Het klinkt vreemd voor mensen die niet met een automaat rijden of er niet met vertrouwd zijn maar ik kan gewoon niet meer zonder. By the way, nee ik ben nie oud. Het is gewoon super om te cruisen of in het drukke verkeer niet voordurend meer in die pot te roeren met de voet op het pedaal. Dit is natuurlijk mijn mening net zoals een auto in zijn geheel een zeer individueel gegeven is.

 

 

 De BMW 1 reeks paste ook in mijn denkwereld en trok meer dan mijn aandacht door de aanwezigheid van Kermit op al de zakjes met het opschrift “ode aan de vreugde” wat deze auto bij het bekijken dan ook bij me teweeg bracht of brengt. Wel nogal klein en met de opties die hij verdient loopt de prijs zo snel op dat de contekst instapmodel wel een zeer absurde titel is. Maar toch, ik vind hem reuze knap en het design heel origineel.

 

 

 

 

 

 

 

Mijn favorieten als geld echt geen rol zou spelen zijn nog altijd het zelfde gebleven. Op de eerste plaats nog altijd mijn Range Rover Sport. Op momenten droomt een mens soms nogal luidop want ik betrap er me nu nog op dat ik hier schrijf “mijn” en voor in het weekend nen Aston Martin. Heb duidelijk iets met engelse auto’s. Maar dat waren enkel de gedachten if i was a rich boy.

 

 

 

 

 

 

 

Bij porsche liep iedereen met het tekstballontje “ik ben verliefd op nen auto” boven het hoofd. Hopelijk stoot ik hier nu niet te veel mensen tegen het hoofd, maar als het zoveel geld kost mag het toch een beetje origineel zijn hè. Bij deze heb ik dit toch niet echt. Een Ferrari of Lamborghini vind ik dan weer te opzichtig. Vandaar mss mijn keuze voor deze Aston.

 

 

 

 

 

 

Bij het naar huis rijden kwam ik tot het besluit dat deze star nog een eindje zal moeten dienen. Trouwens heeft hij nog altijd zijn derde verjaardag niet gedaan, dus.. Daarbij bij alles wat ik hierboven heb vernoemd denk ik dat ik een jobke mag aannemen in de prostitutie om al dit moois te kunnen betalen. Dus zal ik het maar houden van het herstellen van de kras die nog altijd op mijn bumper zit. Alhoewel Kermit me wel een funny feeling gaf en dat deed die gekke groene snuiter ook met juniorke .

19:25 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ikga donderdag namiddag een kijkje nemen p het salon om te lopen kwijlen van als die schoon carosserieën...helaas kan ik zelfs nog geen bmw betalen...ik ben mijn pa niet ;-)


Gepost door: lord cms | 16-01-06

Fijn te lezen dat je het leuk hebt gehad met Juniorke. Ik zelf ben niet zo van de auto's.
Fijne avond nog.
groet

Gepost door: Purplerose | 17-01-06

wrom ... ben ik toch niet verbaasd dat je eerst naar al die dure auto's kijkt!

Grapje

Fré

Gepost door: Fré | 18-01-06

De commentaren zijn gesloten.