06-02-06

 Faith...

Net voor het weekend van start zou gaan heb ik van mijn werkgever nog eens bezoek gekregen via een controlearts die hij de opdracht had gegeven. Ik had niets te vrezen want ik was gewoon meer dan ziek genoeg om niet aanwezig te zijn op de werkvloer.

Vanaf december vorig jaar hebben we een nieuwe productiemedewerker en dit is zijn manier om nader kennis te maken met zijn personeel denk ik... Hoewel we elkaar al gekruist hadden zonder dat ik wist wie hij was.

 

Ik had weet dat er een nieuwe baas geland was maar toen ik die tegen kwam in de fabriek hebben we elkaar aangekeken, ik van mijn kant met het gedachtenwolkje “Wie is da”,een klein dik ventje met een fleecetrui aan die veel mee heeft van die gast in Jurassic Park. Die nerd die de eieren buiten smokkelt. En hij ergens iets in de stijl van “Aan zijn kleren te zien zal die hier nie veel presteren deze nacht”, als die daar al dan niet in bedrogen was laten we hier in het midden J .

 

Toen we elkaar gepasseerd waren herinner ik me nog dat we beiden nog eens achterom hebben gekeken. Op een vreemde manier leek het voor mij toen ergens alsof onze gedachten elkaar hadden ontmoet en zo de wijsheid ontstaan was dat we geen buddy’s zouden worden. Wist ik veel dat dit mijn baas zou worden, je verwacht toch op zijn minst dat een kaderlid een hemd met das draagt toch? Tja, onze baas neemt het niet zo nauw met the dresscode als je het mij vraagt. Mss is dit wel zijn revenge, de jaloerse tik J . Toch vind ik het altijd vernederend dat iemand je maar zo vertrouwt, komt dus nie echt meer goe denk ik.

 

Dat is zo typisch iets voor de grote mensenwereld. De drang naar macht begint al op zeer jonge leeftijd. Als kinderen hebben we geleerd dat het goede het kwaad overwint. Maar naarmate we ouder worden beseffen we dat het allemaal niet zo eenvoudig is... Ik was duidelijk het goede J .

 

Zondag dan nog de laatste dvd gezien van Desperate Housewives. Wel het klinkt mss belachelijk maar ik voel me ook een beetje desperate nu ik mijn vriendinnen niet meer ga zien. Ik kijk vol ongeduld uit naar het tweede seizoen dat uitkomt op dvd. Op Tv één zijn ze ook gestopt en op die manier sta ik dus wel op een heel streng dieet. Girls i’m gonna miss you .

 

Juniorke en lady Louise hadden vandaag vrijaf op school en hebben op die manier hun Maandag bij mij doorgebracht. Best gezellig zo met de kids. Het gezelschapsspelletje Y€$ gespeelt. Kortom quality time met de toekomst.

 

Zo zijn we weer aanbeland in de werkweek maar mijn brein wil dit maar niet verwerken. Zaterdag ook de Euro Millions nie gewonnen dus zal ik van de nood een deugt moeten maken denk ik.

18:25 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Justin Hier gelezen dat je de griep had of nog hebt. Ik hoop dat jij je al beter voelt.
Fijne avond nog.
groet

Gepost door: Purplerose | 08-02-06

getver! miljaar! amaai en dat laat uw nieuwe baas al meteen voelen door direct een controle-arts op je af te sturen! de kloefkapper!!
ze zouden het niet moeten wagen bij mij hoor!
nu ja, hij weet alvast dat je echt ziek was nu en geen baaldag had genomen!
1-0 voor u!

Gepost door: lord cms | 08-02-06

Keep up the good work je bent veel leesbaarder met de paragrafen nu... goed zo en houden zo!

Gepost door: Fré | 09-02-06

* Ik begrijp het desperate gevoel compleet :p 't Is best wel 'n verslavende reeks. Spijtig dat ze niet juist NU het 2de seizoen op tv geven :p

Gepost door: LittleStar | 09-02-06

De commentaren zijn gesloten.