14-02-06

About last weekend...

Het afgelopen weekend is weer als een sneltrein aan me voorbij gevlogen. Het was super ingevuld vandaar dat je dan ook de indruk krijgt dat de tijd of de wereld een fractie snelle draait zonder daar ook maar het minste besef van te hebben.

 

Zaterdag eens een bezoekje gebracht aan ons plaatselijk shopping center. In het weekend is dit normaal iets dat ik mijd als de pest omdat de woonplaats van den Justin gelegen is op een van de belangrijkste toegangwegen. De file die dan ontstaat door de massale toestroom van bezoekers doet me zo al de andere kant oprijden om naar stad Kortrijk te rijden. Verre van de zin om lekker aan te schuiven en op die manier de goesting met de minuut te zien verdwijnen in die heksenketel van verkeer.

 

Deze Zaterdag was dat anders en heb ik dus echt genoten van een paar uurtjes shoppen. Heel wat toffe spullen gezien en tot het besef gekomen dat fashion soms helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij de H&M een prachtig hemdje gezien en bij Springfield een paar singlets gekocht uit hun underwear collectie. Heel mooi van snit en mooie kwaliteit. Met het klimaat dat er nog altijd heerst, is dit een onmisbaar item voor mij. Bent nogal een koukleum vandaar...

 

In de avond afgesproken met een vriend om samen een glas te gaan drinken. Tijdens de leuke babbel dan besloten om richting Gent te fietsen om ons op het gemak neer te vlijen in een van de talrijke zitzakken die de limonada rijk is. Fijne chill-out of loungebar die zichzelf als volgt beschrijft.

 

Limonade, which can be found in the centre of Ghent, has a big love affair with the orange bulbs. We offer you a wide range of drink, cocktails and juices in a vintage interior with furniture designed by Gotti, Panton, Munari and Pauline. We play ambient, electronic and lounge music, never too loud, never to guiet J . Wanne experience the limonade feeling? You’re welkom from Monday ‘till Saterday, opening at 19hr30.

 

Een echte aanrader voor de mensen die nog houden van op een aangename manier een conversatie te voeren zonder op momenten te antwoorden van ‘ja’ omdat hen het lef ontbreekt om nogmaals te vragen wat er nu gezegd werd J . Overkomt me wel eens daarmee... De toastjes met Tapenade en zon gedroogde tomaatjes zijn gewoonweg subliem en vragen gewoon naar meer.

 

Zondag hebben juniorke en Justin een spelletje of drie gaan bowlen. Het is wel fun om zo samen als vader en zoon in het competitieve te treden. Ware het niet dat ik onmiddellijk fataal in de fout ben gegaan toen de bal me ontschoot en de verkeerde kant opging. Namelijk met een harde knal achter mij. Hilarisch om zien maar niet onmiddellijk als je het zelf overkomt. Anyway het enige dat ik nog kon doen om mezelf te redden was een diepe buiging maken naar de mensen die het o zo grappig vonden. Het applaus was wat er volgde J . Een bowlingstar was born.

 

For Valintine’s Day wil ik nog het volgende kwijt aan lezers of vrienden. Fijne vrienden zijn als een klavertje vier. Moeilijk te vinden maar eens gevonden wil je ze nooit meer kwijt. Happy valintine to all of them.

 

Greetings Justin.

13:57 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Hm. Iedereen gaat tegewoordig precies naar de Limonada :p 'k Ben er nog ni geweest :s 'k Zal de site 'n keer checken om te beginnen :)

Gepost door: LittleStar | 14-02-06

Haha lache!! Ik heb dat ook wel gehad met een bowlingbal, schaam, schaam. Ik vind dat je het goed opgepakt hebt door te buigen.
Bowlen is niet zo mijn ding maar kan wel erg gezellig zijn, zeker als de kinderen ook mee zijn.
H&M is inderdaad niet zo duur en soms hebben ze voor mij iets leuks, soms vind ik het ook niks.
Nog een fijne avond Justin.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 14-02-06

Limonada Is een wijs kot!
En wijze kleren hoeven niet te duur te zijn.
Hoeveel singletjes heb je kunnen kopen voor de prijs van 1 merksingletje?
10? :-)

Gepost door: Fresco | 15-02-06

Limomade Tof hé daar... Ook al een paar keren geweest!

Gepost door: Fré | 16-02-06

limonada mmmm lekkere cocktails....
Lounge en mooie inrichting

Gepost door: just a girl | 17-02-06

De commentaren zijn gesloten.