17-02-06

Je t'adore...

Winner of the Eurovision Songfestival is.... Kate Ryan. De afgelopen dagen speelde ik het aanstekelijke Je t’adore meermaals op mijn mp3. Wie het leven een beetje positief ziet kan gewoon niet anders dan een goed gevoel hebben bij het aanstekelijke van dit lied. Kate mijn kind Desenchantee was subliem maar je t’adore is gewoon pure top. Never thought you ever get this high. Yes baby i vote for you. Ieder die dit niet doet kent gewoon geen bal van hoe een goed lied moet klinken. Betrap er zelfs mezelf op dat Madonna en friends een beetje in de verdrukking komen de laatste dagen J .

 

De werkweek loopt zo op zijn einde en op deze manier zijn de bloemen voor valentijn enkel nog een stille getuige van wat de dag van de verliefden hoorde te zijn. Als iemand met een solitairy life is het soms pure fun om mensen uit je omgeving de raarste toeren te zien uithalen om te scoren en op die manier vergeten dat je liefde voor je partner al meer dan genoeg is op deze dag. Ook opgemerkt hoe gevaarlijk het is als je denkt dat je relatie vanzelfsprekend word en je het aandurft om op Valentine’s Day een mailke te sturen naar je partner die net op deze dag zijn mailbox niet checkt. Tja, dat zijn zo van die toestanden die funny zijn om te aanschouwen maar waarvan je zegt bij je zelf oh my god... You don’t know what you do to she. Let me tell ya how she feel. You need to lovin. It’s so good for she.... ‘Mesmerized‘, ik denk niet dat hij er in geslaagd is op deze heuglijke dag... Hallo kroket.

 

Het weekend is voor velen al ingezet op het moment dat ik dit postje zit te tokkelen op mijn lappie. Voor Justin moet er nog eentje afgewerkt worden. Dit is een van de nadelen van the nightshift maar weegt toch niet op tegen de voordelen die voor mij van toepassing zijn. Dus nog eentje te gaan en het weekend kan beginnen en dat make me mesmerized J .

20:09 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*°*°*° En de week is bij deze alweer terug gestart ....het gaat heel snel.
Je mag mijn bedje lenen hoor ;-)

Gepost door: zuchtje | 20-02-06

De commentaren zijn gesloten.