28-02-06

Desperate old housewive...

Dringend tijd om eens iets neer te zetten op wat in de maatschappij een blog word genoemd. Nog altijd ben ik volledig addicted van mijn plaatsje op het net en zou echt nie zonder kunnen. Bij deze een diepe buiging en mijn grootste respect voor de lieve reacties van trouwe bezoekers of eenmalige passanten. Sommigen zijn op een eigenaardige manier een apart plaatsje gaan innemen in mijn leven. Hm... Vreemd gegeven als je het zelf niet meemaakt denk ik.

Afgelopen vrijdag achter de hondjes geweest naar het hondenhotel. Die gastjes zagen me als de bevrijder uit de honderd en drie dalmatiërs. Een grote vriendschap was geboren, ik voelde me een echte held J . Die loebassen waren daar op logement doordat Zij en Mister-Love zonniger oorden hadden gaan opzoeken. La Manga meerbepaald. Op een moment dat februari uitgeroepen was tot somberste maand in jaren, moet dit een verademing zijn geweest. Ik kon me perfect in hun plaats stellen. Met een beetje inleving lukt het jullie misschien ook als je hier eens een kijkje neemt. La Manga.Regency.Hyatt.

Zaterdag heb ik dan eens een ver doorgedreven poetsbeurt cadeau gedaan aan my star. He shining so bricht at Saterday night J . Hij had het meer dan verdiend. Tijdens de poetsbeurt de cd van de Sugababes, meerbepaald Taller In More Ways opgezet die ik in de loop van vorige week had opgenomen in mijn music library. Ben er compleet weg van en heeft een ongelooflijk sterk effect om de dansjes van de lady’s te imiteren. Sugababes you gets me to the point where i can’t control me J . Super goe album believe me.

In de avond dan naar de bio geweest en de veelbesproken filmhit van het moment gaan zien. Brokeback Mountain heeft inderdaad iets speciaals. Het is een film die nog een eindje nazindert in de bovenste verdiepen... Het komt er dus op aan om je diepste gevoelens te volgen als het over de liefde gaat. Achteraf nog een glas gaan drinken en de leuke bijhorende babbel met de vriend die me vergezelde. Meer moet da nie zijn...

Zondag stond het ganse dorp dan weer op zijn kop. De wielerhoogdag Kuurne-Brussel-Kuurne stond namelijk op het programma. De woonst bevindt zich op amper 1 Km van de aankomst en we worden op die manier dus echt wel letterlijk met de neus op de feiten gedrukt. Tom was in town. De dames en ja ook sommige heren waren door het dolle heen bij het aanzien van dit wielerfenomeen. Als bij wonder stopte voor ons deur de ouders van Tom. Jongens nu begrijp ik hoe die aan zo een gespierd lichaam geraakt is. Door een doordacht trainingsprogramma maar ook mede door de genen die hij geërfd heeft van zijn pa. Da lijkt wel een reus, zo een groot, breed man kom je niet elke dag tegen. Zijn mama mag er best wezen en heeft benen waarvan je niet meteen weet waar die eindigen. Een groot madam dus. Vertederend hoe die mooie vrouw keek naar haar trots toen die passeerde. Niet onbelangrijk detail, toen ik vroeg aan de papa als de zoon zou winnen antwoordde die met “Deze week is het niet voor hem” vreemd vond ik dit... Nu ja, ik ken nie van koers. PS; De gesigneerde kaart van Tom kan je bekomen door u bod te doen op eBay J .

Als afsluiter nog dit voorval die me op een maandagmorgen te beurt viel. Juniorke had namelijk griepsymptomen wat een doktersbezoek meer dan noodzakelijk maakte. Bij aankomst het nummertje die bij het binnenkomen van de hal genomen die me de kennis gaf dat ik de veertiende zou worden die de arts zou bedienen.

Bij het openen van de wachtplaats kwam ik tot de vaststelling dat nog niet zoveel mensen van de diensten hadden genoten. Op een gegeven moment komen twee oud vrouwtjes binnen gestapt die ik vluchtig bekeek om even vluchtig me terug te verdiepen in de Talkies waar ik me meester had over gemaakt.

Opeens hoorde ik een man de vraag stellen als het klopte dat de twee oud vrouwtjes nummertje drie hadden. Waarop bevestigend werd geantwoord. Al snel kwam het besef bij die heer dat de dames dus hadden gaan wandelen wat hij ook melde. Mijn langzaam werkende brein op deze maandag deed me pas na een tweetal minuten reageren met dit. Mevrouw ik zal daar geen rekening mee houden in het verdere verloop aangezien de drie nummers achter u al bediend zijn geweest. Ik gaf ze ook nog de kennis dat het oppikken van een nummertje en pas na al je boodschappen dan terugkomen en als eerste bediend worden ik nie pik. Geduld is een mooie gave, me dunkt. Het weerwerk was het volgende,” Meneer je moet het nog aankunnen ook hé om in de wachtzaal te blijven”. Justin; mevrouw als je het niet meer aankan om te wachten moet je hier niet zijn maar naar spoed rijden.

Toen bleef het zoals altijd in de wachtplaats akelig stil. Toch zag je dat ieder genoot van wat ik durfde te zeggen wat zij enkel durfden denken. Op pensioen en tijd zat, het zijn van deze dat je het in de soep gedaan word. Ik word daar wild van. Opeens begon de bitch, zo het type poeder op de neus, lipstick dubbeldik gesmeerd, oorbellen in, en een D-cup om onnozel van te worden, kortom een oude slappe trut in hart en nieren en heupen en wimpers luidruchtig te huilen.

Ik kon me bijna niet meer bedwingen van het lachen als de gedachte bij me opkwam dat die seut nu pas terug was van de carnavalstoet in Aalst. Die bleef echter wel verder en zo luidruchtig huilen dat ik niet spottend bedoeld vroeg als ik niet onmiddellijk de arts moest roepen. Man lief ik deed zo het verschot van mijn leven op toen die dolle teef daar rechtschoot en me begon te slaan met haar sjaal en toen de wachtzaal verliet. Na het verschot bekomen en het aanzien van ieder die daar in de wachtzaal me bekeek was het enige dat ik nog kon zeggen “Zie je wel dat ze beter naar spoed had gegaan hé”. Juniorke kon met moeite de rest van de tijd de lach bedwingen bij het overlopen van het schouwspel. That silly and desperate old housewive... You make my day J .

Om alle misverstanden uit de weg te werken, Justin heeft niets tegen de oudjes hé. Meestal vind ik het zelfs schatjes van mensen. Laten we er van uitgaan dat sommige mensen averechtse wezens zijn: om iets van hen gedaan te krijgen moet je hen dit verbieden. Deze keer was het een ongemanierd oudje, nie meer dan dat....

 

 

16:20 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Amai.. .. ik ben door je postje geraakt :) Heb int weekend ook Brokeback Mountain gezien en hij zindert idd nog altijd na in mijn bovenkamer...

Gepost door: Mystic Flower | 01-03-06

Sugababes Favorietjes zijn ‘Red dress’ (nieuwe single), ‘Obsession’, ‘Ugly’ en natuurlijk ‘Push the button’

Wellicht was je liever aangevallen door een Sugababe ipv een verzuurd oud besje, hé? :-)

Gepost door: Fresco | 02-03-06

Hahaha Ik had je wel willen zien daar in de wachtkamer. Dat Juniorke zijn lachen niet kon houden kan ik goed begrijpen. Sommige oudjes menen dat ze alles kunnen maken hè.
Een heel plezierig weekend toegewenst.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 03-03-06

De commentaren zijn gesloten.