06-03-06

Fhait is the substance of things hoped for...

Het dimmen van het licht heeft me de kennis dat de dag zo langzamerhand op zijn einde loopt. Wel positief is dat het licht de duisternis van de afgelopen weken ferm overstemd. Het doet een mens goed zoveel is zeker. Deze dagen doen me nog meer dan in de zomer het zonlicht appreciëren in al zijn vormen.

 

Dit viel me zondag ook op tijdens een autorit naar Brugge. We waren uitgenodigd om eens te gaan zien hoe de werken gevorderd waren in het huis van Mister-Love. Het is trouwens dik in orde, de gedrevenheid van hoe die gast daar mee bezig is kan me enkel maar in een droom overkomen. Ja de toekomstige thuis van juniorke is bijna klaar en zal reuze gezellig worden.

Lady Louise was in het weekend ook terug van het hospitaal. Het arme kind werd daar geopereerd aan de stembanden en mocht de volgende 48 uur niet praten. Zoiets vroeg dus achter een cadeautje natuurlijk. Tevens het nuttige aan het aangename gekoppeld en ook eens binnen gelopen bij Springfield. Een te gek hemdje en een nog veel vrolijker boxer waren wat me vergezelde naar huis. The underwear is echt pure fun. Felle en hippe kleurtjes met op je kont een leuk opschrift, fun dus.

Voor de rest een leuk kalm weekendje achter de rug. Mijn mails eens gecheckt en tot de vaststelling gekomen dat die gegevens overdracht van E-mail of SMS een enorme draagkracht kunnen hebben. De ene steekt je een hart onder de riem met de juiste woorden en heeft kleur aan je dag J . De ander is van een ander aard en heeft je kennis van wat al vermoedde maar niet wilde geloven. Nog een ander roept een defensieve houding op van dingen die je worden verweten. Ja, het geschreven woord kan een impact hebben. Nuanceren wat je kwaad maakt en opslaan of koesteren wat mooi was is dan de boodschap.

Zaterdag op het gemak eens het Internet afgeschuimd en zo op de site van Lacoste terecht gekomen. Een dergelijke polo is nog niet in mijn bezit en dat zou ergens wel mogen. Ze hebben er een zo met brede witte en blauwe strepen die de marine-look terug oproepen. Eff zien dus komend weekend. De site leerde me echter dat de store gelegen is in de Lippenslaan. Ik zie al op tegen het parkeergedoe dat zo eigen is aan die kustgemeente dat het al meer dan een jaar geleden is dat ik de place ma tu vu betreden heb. Eigenlijk heb ik het meer voor de bescheiden kust... Maar ja occasionally moet da eens kunnen.

Yes, Knokke het walhalla van de fashionista’s. Maar er is daar gelukkig meer dan dit, trendy tearooms en tafelhoekjes weliswaar altijd met die fris-chique ondertoon en de onmetelijkheid van de zee. Mss heb ik dit laatste wel meest van allemaal nodig. Het geluid van de golven, de meeuwen, kortom effen weg zijn en je gedachten eens uitlaten om met een heldere blik de toekomst tegemoet te treden. De kruistocht verder te zetten dat een levenswandel van een mens soms is. Ook hoop ik een beetje broeder onrust die me in die donkere dagen gevolgd heeft als een schaduw van me af te schudden. Heb daar soms wel last van. Laat ons hopen dat het lukt...

Because I’ve got to have faith. Faith is the substance of things hoped for (You just need to believe) The evidence of things not seen (You just need to believe) Your faith has made you whole (Yeah)

18:13 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fun Heb je de nieuwe collectie van aussieBum al gezien?
:-)

Gepost door: Fresco | 07-03-06

Dat is de oorzaak van die donkere wolken iedere dag in dit grijze land..
Zon!!

Gepost door: Tinkerbell | 08-03-06

De commentaren zijn gesloten.