09-03-06

Strike a pose...

Justin was in zijn vorig postje iets te voorbarig mijn gedacht. Wat het weer betreft dan hé. Blijkbaar was ik niet zo helder als de dag dat ik het postje schreef J . Of was het nu net dit die me zo troebel maakte op het moment... Wat ik na drie verregende dagen ondertussen wel weet is dat het wel heel naïef is om al iets te plannen in het begin van de week voor het weekend die komt als het weer een niet onbelangrijke factor is. Wat een landje hé.

 

Nu ja, wat niet is kan nog komen. Ik bekijk het positief dat de winter elke dag een dag verder van ons af ligt. Hij is er in elk geval de laatste dagen wel heel verdrietig om, hij mag er zo langzamerhand mee ophouden de blettekous. Straks zijn de boeren ook weer nie meer te spreken, kan niet geloven dat ik dat juist schreef. Yes, the winter, he really pisses me off...

Gisteren zijn we naar de fotografe geweest voor de fotoshoot ter gelegenheid van juniorke zijn vormsel. Bij het binnenkomen van de studio waren we wel iets onder de indruk van wat haar specialiteit was. Namelijk ‘Artistiek naakt’ niet vulgair of met de woorden van mijn regio ‘Niet met de poort open...lol’. Eerder zinneprikkelend (zie foto), kortom mooi voor jezelf of voor de personen die je lief hebt. Mss ook wel iets voor de dagen als je op leeftijd komt om eens terug te blikken op de dagen dat je nog viriel, jeugdig of op zijn mooist was. Of mss juist die tijd dat je gegroeid was in het leven en je op je top was mentaal, door levenservaring of weet ik wat.

Voor juniorke was het echter van een heel ander kant dat de jongen moest in beeld gebracht worden. De fotografe was meer dan tevreden met de spontaniteit dat hij aan de dag legde. Stond op momenten ook te kijken naar de poses dat hij aannam. Op zijn leeftijd is het niet meer zo evident om hem iets te laten doen. Ze zijn nu op een moment van mossel nog vis en daardoor is het een beetje aftasten waar de kids al naar zijn geëvolueerd. Anders heb je nogal gauw van die expressies die niet zo mooi zijn om te vereeuwigen.

Hij deed het voortreffelijk. Zou hij stiekem geoefend hebben voor de spiegel J ? Mss zit er wel iets in voor in de toekomst, de manier waarop hij het deed was in ieder geval alsof hij het ganse dagen deed. Junior on the cover of a magazine, stel je voor J .

18:05 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* You never know! 't Ziet er toch al 'n knap ventje uit dus ;)
'k Vind die artistieke foto's van de fotografe best wel nice ..

Gepost door: LittleStar | 10-03-06

Wie weet wordt jouw zoon nog een groot fotomodel. Zijn de foto's mooi geworden.
Ook hier regent het al dagen, ik mag hopen dat het snel mooier weer wordt maar zoals je ook aangeeft, we geraken steeds verder weg van de winter en gaan op naar betere tijden.
Justin een fijn weekend.
groet

Gepost door: purplerose | 10-03-06

You're a superstar, yes, that's what you are, you know it Je kan nooit genoeg foto’s hebben.
Voorbije week heb ik door oude foto’s zitten bladeren, heerlijk nostalgisch, en confronterend met hoe een mens verandert.
Misschien ’s met je nieuwe aussieBums naar die fotograaf trekken voor een arty portret van jezelf? :-)

Gepost door: Fresco | 12-03-06

De commentaren zijn gesloten.