13-03-06

Funny mail...

Dit weekend vond ik in mijn mailbox wel een heel funny mailke. Je maakt je eigen soap aan de hand van enkele parameters in te geven. Na het ingeven van de firma waar je tewerkgesteld bent en een aantal namen van mannelijke en vrouwelijke collega’s kom je ongetwijfeld tot een hilarisch eindresultaat. Het kan ook aan mij liggen, justin is namelijk nogal een spontane lacher J J J , begrijp je. In ieder geval raad ik ieder aan om eens de proef op de som te nemen via onderstaande link.

http://home.o2w.net/~sander/soap.html

Ik gaf in een funny mood eens enkele namen op uit mijn favoriete blogs in de veronderstelling dat we tewerkgesteld zijn bij Skynet en kwam tot dit grappig resultaat.

Ps: Sir Fresco, dear Occie, lord CMS, sweet Mystic Flower, lovely Kaatje en miss Littlestar alles werd in scene gezet door het programmatje en is daardoor ook louter fictief. Dus mijn beste vrienden zie er de humor van in. Kwestie van mijn blogvriendjes nie te verliezen. Trouwens ik raad je aan de link eff te gebruiken met je eigen collega’s om er de humor van in te zien.

Sit down and read J .

Maak je eigen soap!

Jouw Skynetblogs- scenario!


Maandag
- Fresco vertelt direkt dat hij Mistic Flower maar een lelijke doos vindt. Volgens hem ziet ze eruit als een lesbienne. Achteraf blijkt dat Kaatje eigenlijk de enige lesbienne bij Redactie Skynetblogs is. Occie geeft later nog wel toe dat hij twijfelt over zijn sexuele geaardheid.

Dinsdag
- Iedereen is verzeild geraakt in een heftige discussie over de werkverdeling voor de komende weken. Occie voert de spanning wat verder op door te zeggen dat de vrouwen bij de Redactie van Skynetblogs te weinig moeite doen en lui van aard zijn. Little Star twijfelt niet en geeft hem een klap op zijn hoofd met een Dossier. Occie wordt afgevoerd.

Woensdag
- De Redactie Skynetblogs-werknemers krijgen een opdracht van Cms- ze moeten de Vergaderzaal poetsen.
'We hebben er al meerdere malen een rottende Banaan ontdekt en ondanks de verschillende waarschuwingen werd hier tot op heden nog niets aan gedaan,' aldus Cms.
Fresco komt al aandraven met een halve winkel reinigingsmiddelen en wordt onmiddellijk getrakteerd op een kwade blik van Mistic Flower.
'Ik ben allergisch voor poetsprodukten,' zegt Occie, 'daar krijg ik altijd jeuk van aan mijn Penis'.
Fresco kan zijn lach niet inhouden en laat zich volledig gaan, hij danst nu door de kamer als een Struisvogel op speed.
Mistic Flower vertelt dat ze te voet naar Mexico wil gaan. Fresco komt niet meer bij.

Donderdag
- Het oplossen van de 'Vergaderzaal-taak' gaat lekker, totdat Occie - die ondertussen toch al bekend staat als de meest luie kloot van het hele stel - de emmers waar al het vuil in zit, omstoot. Kaatje gaat compleet uit haar dak en gooit een Toetsenbord naar zijn hoofd maar raakt Cms vol in het gezicht.

Vrijdag
- Vandaag moet de Vergaderzaal-taak af zijn. Omdat Occie gisteren het werk dwarsboomde ziet het er niet naar uit dat dat zal lukken. Cms laat via een memo weten dat het weekendwerk zal worden, waarop Mistic Flower in huilen uitbarst. Occie is afwezig wegens een 'gezwollen Penis'.

Zaterdag - Alleen Cms is aanwezig om te poetsen. Verder een rustige dag.


De volgende week:


Maandag
- Met een dikke knobbel ter hoogte van haar Lippen komt Kaatje aan op kantoor. Volgens haar heeft Cms zich na het incident met de Toetsenbord niet kunnen beheersen en is hij haar in het weekend komen opzoeken, met dit als resultaat.

Dinsdag
- Fresco is vandaag jarig, maar net als ieder jaar voelt hij zich te goed om te trakteren. Cms geeft hem hierover een opmerking.
'Ik kijk nog liever de hele dag naar Samson&Gert dan naar uw gezaag te moeten luisteren,' antwoordt Fresco en hij begint van zijn Banaan te eten.
Cms maakt er een memo van.

Woensdag
- Justin zingt voortdurend ‘Heb je even voor mij‘.
'Zoals gewoonlijk weer goed gezind,' denkt Occie, die vandaag een baaldag heeft en hij krabt aan zijn Penis. Verder niets te melden.

Donderdag
- Little Star biegt op dat ze stiekem verliefd is op Justin. Het blijkt niet wederzijds

te zijn. Little Star ziet het niet meer zitten en springt uit het raam.

Vrijdag - Mistic Flower stelt voor om vanaf nu iedereen gele hemden en dito schoenen te laten dragen. Occie wordt hierdoor vuurrood van woede en stormt op Mistic Flower af om haar de mond te snoeren. Hij mislukt daar echter in en belandt met zijn hoofd op de rand van een bureau. Occie wordt voor een tweede maal afgevoerd. Maar goed dat het weer bijna weekend is...

Funny greetings J

18:26 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Awel merci, mij zomaar als lesbienne met een voorliefde voor gele kleding laten opdraven :) Grapje hé.. nee nee, ik vind het echt geslaagd. Leuk ideeke!

Gepost door: Mystic Flower | 13-03-06

* Is 't ni "biecht" op? ;p Ha! Da wiste nog ni eh da 'k stiekem verliefd was op u ;) Ma moete mij nu echt zo hard afwijzen da 'k daarvoor door 't raam spring?! ;)

Gepost door: LittleStarp | 15-03-06

Hihi! Goed gelachen met deze soap starring uw favoriete bloggertjes!

Gepost door: Fresco | 15-03-06

De commentaren zijn gesloten.