16-03-06

Big Brother Justin...

De laatste dagen eens naar de BeeldBuis gekeken, Big Brother meer bepaalt. ( nee ik was niet high ) Wat ik zag was gewoon verrijkend voor mijn geest. Ergens vond ik het de laatste tijd positief dat Vlaanderen meer houd van entertainment, roddel en glamour. Kortom in feite vredelievende programma’s in de stijl van sterren op de dansvloer, de rode loper, vips...

Big Brother echter is de perfecte leerschool voor de jong gasten van hoe je u het best nie gedraagt in het leven, da hoop ik toch. Perfect voorbeeld is Javier. Ik denk dat voor het eerst is aangetoond dat een hersentransplantatie van dier op mens niet echt kan als positief ervaren worden. Van welk dier hij de gedachten, karakter of inborst heeft is me zelfs tijdens dit schrijven nog altijd een volkomen raadsel. Ondertussen heb ik de kennis dat het mutsje de zaal verlaten heeft en laat ik het op die manier aan de Dreamlover ( die naam had hij gestolen ) zelf over om dit uit te zoeken. Dit kan natuurlijk nog een aantal maandjes duren voor hij er uit is. Mss als hij terug de juiste pilletjes slikt dat het hem lukt. Kwestie van een beetje positief te zijn voor de ouders van die gast.

Het zal je zoon maar wezen. Of zoals in het geval van het zangeresje Petra je ex lief. “Laat je gaan” zong ze in de tijd, dat had ze dus beter niet gedaan. Nu begrijp ik waarom het een tijd stil was rond het kind. Praten zou wel heel riskant geweest zijn toe hun relatie afsprong. Achteraf bekeken is de traumatische impact miniem gebleken. Enkel de nieuwe look uit de jaren dertig van La Sakhra verraad nog een beetje haar verleden als maffiosoliefje. Het kon erger, Kate Bush schijnt ook nog te leven... Tot hier en niet verder want straks traceert het mutsje voor een paar honderd euro mijn ip adres, het angstzweet breek me al uit bij het denken aan dit scenario .

Gelukkig is het veiligheidsgevoel wel terug gekeerd in het huis, alhoewel er zich nog veel schuldig maken om dingen van elkaar te stelen is dit van geen belang. Welkom back in the real world na het spelletje. Ik zou het zo nog niet weten. Hopelijk kunnen ze zich nog op tijd aanpassen. Ik heb in ieder geval mijn autoalarm laten updaten J . In real live is Big Brother namelijk niet alom tegenwoordig en kunnen ze mss nog ongestoord hun nieuwe gewoonte verder botvieren. Na een tijdje kunnen ze dan Javier gaan vervoegen in de nieuwe reality ‘De Cel’.

Het word ongetwijfeld een grote hit zoveel is zeker. Het zullen je vrienden maar wezen. Nathalie, het schaapje die zijn aanzoek kreeg in de stal, heeft ondertussen ook zijn ‘one way ticket’ tot de weide verdiend. ( To the moon is voor de winnaar ) Niet treuren meid, met de voorjaarszon moet da gras in de kortste keren terug beginnen groeien. Dus in afwachting van de ram heb je toch al iets om het onledig bezighouden tegen te gaan. Mss eens inschrijven voor de plaatsvervanger van de grote Theo en Thea show. Beide vacatures staan open voor een stand-in, aan haar de keuze.

Mike deed met zijn funny attitude de uitspraak van zijn leven met “ Big Brother is gewoon de Max. Met al die intriges en zo... Ik word er gewoon geil van” waarna de kerel niet meer bij kwam. Naar het schijnt, als ik alle mannen op de werkvloer hoor praten over dit fragment, is hij definitely gay. Toen kwam de gedachte bij me op dat ik ooit eens heb gelezen dat we de homo’s mogen dankbaar zijn om de roddels van mensen in leven te houden, die van bij ons kunnen er wa van maar zijn hetero. Mss werk ik wel bij hetero’s met een gaydar J . Trouwens kijken de echte hetero’s nie naar voetbal? Werkt Big Brother niet voor echte mannen als een pornoster met een impotentieprobleem?

Anyway, larie was mijn antwoord in dit gesprek, als iedere homo herkent zou worden zouden er geen twijfels bestaan over Robbie Williams. Dan was het niet nodig dat iemand hem out. Bestond het outen zelfs niet eens. Dan was het fenomeen ‘homoseksualiteit’ stukken minder boeiend. Het is juist dát mysterieuze waardoor mensen blijven praten van jongens die op jongens vallen.

Homo-eigenschappen of heterotrekjes? Onzin! Intens bedroevende beschrijving want die bestaan trouwens niet volgens mij. Er is enkel sprake van overeenkomsten en verschillen tussen individuen. Keuzes en interesses in het leven zijn gebaseerd op karakter, opvoeding en situaties. Niet op geaardheid! Punt. Ik was de nieuwe Big Boss J .

Voelde me op een bepaald moment gefilmd in the factory J . Hopelijk kwam ik nie te ’Javier’ over want ik heb het meer voor de inborst van een Mike. However, drie uur later kozen we allen vrijwillig voor een exit. Geen winnaars dus. Enkel het besef dat het de goede kant opgaat met de mensen buiten het huis. Dit omdat ze Kenny, de jongen met HIV, op een wel heel mooie manier hebben laten voelen dat zijn eerlijkheid over zijn ziekte word gewaardeerd. Eerlijkheid, respect en mededogen met je medemens. Ja, het gaat de goede kant op. Please, haal die mensen uit da huis zodat ze van ons kunnen leren voor het te laat is.

16:53 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Big Brother Ik heb er nog niet naar gekeken. Nee, hoor. Allez, ja, naar de openingsshow wel, natuurlijk, en op Mike zijn site naar de foto's van hem onder de douche. Ik word er helemaal geil van! :-)

Gepost door: Fresco | 19-03-06

De commentaren zijn gesloten.