27-03-06

Jetlag...

Afgelopen weekend was Justin op afspraak om een handje toe te steken bij Zij en Mister-Love. Met nog andere vrienden was het er een drukte van je welste. I was painter van dienst, Pieter Paul Rubens had er niets aan. Niet echt mijn ding maar voor vrienden doe je al eens meer je best. De kamer die ik me had toegeëigend was voorzien van een tv. Dus deze op Jim afgestemd en zo de hitlist kunnen volgen. Kwestie van het aangename aan het nuttige te koppelen. Toen Sunblock de revue passeerde met het aanstekelijke ‘I’ll Be Ready’ werd de schilderborstel mijne micro en de kamer the dancefloor. Het was heel even 30 graden en volop zomer... In my head, want veel verder dan daar klopte het niet meer.

Sunblock zou ook best de nieuwe naam kunnen zijn voor de Benelux. De temperaturen worden dan weer iets positiever... nu is die vervelende rotregen terug van de partij. Ik word het zo moe dat ik zelfs niet meer uitgeslapen geraak. (met zo een klimaat niet verwonderlijk) De instelling van het zomeruur, (word het zomer???) bezorgde me nog als extratje een soort jetlag erbij... Zelfs het mooie bedje dat ik hier als afbeelding gebruik doet me gappen als een baby na zijn fleske. Mss een zonnebanksessie afwerken, maar mijn potje Age Refirm kijkt me dan weer boos aan en knikt van ‘Don’t you dare’ J . Op momenten denk ik dat de tijd even is stil blijven staan. De herfst en de lente hebben hier wel erg veel gemeen. Nu ja, positive thinking, het word wel beter. Maar het duveltje in mijn hoofd fluistert: ’Mss als je vlug iets boekt’.

Veel positiever dan het Belgische klimaat is dat Justin de weg naar het kopen via Internet gevonden heeft. Mijn visa zal het geweten hebben. Nee, serieus is echt wel superhandig. Bij Paul Smith ben ik alvast een goeie klant J . Je hebt in alle rust de tijd om je stukken uit te zoeken en je bent niet zo afhankelijk van wat een store heeft aangekocht op de collecties. Als je nogal veel op het net zit en je hebt een zwak voor fashion is het nadeel natuurlijk dat je wel heel gauw de shop eens in en uit wandelt. Ik moet me dus wel een beetje in toom houden... Kwestie van nie bankroet te gaan. Trouwens ik hou ook nog altijd van het gewone shoppen en etalagekijkend in stad ook zenne. Op momenten denk ik soms echt van mezelf dat ik koopziek ben L .

Echt jong, ik kan zo van die momenten hebben dat ik een klein fortuin zou uitbesteden. Gebeurd gelukkig niet want ik heb ze nog allemaal op een rij, mijn gedacht. Maar ik bedenk me net, mss heeft het wel te maken met het feit dat ik dan eenvoudigweg geen fortuin heb J . Ja zeg, I’m only human and addicted to fashion. Moet kunnen vind ik. Niemand heeft me ook maar één Euro te vragen. Geen aangetekende zendingen aan mijn adres. Dus ik ben een voorbeeldige burger. Althans op financieel vlak.

Anyway, dit zijn de schoentjes dat de vriendelijke gast me bezorgde vorige week. Ik ben er zo blij mee, ik heb er geen woorden voor. Er stak ook nog een briefje bij van Miss Victoria Kay. Zou da Paul zijn liefje zijn? J Ze blokletterde: Dear sir Justin, thank you for shopping with Paul Smith. if you have any further questions or orders please e-mail me... Kind regards, Victoria.

I start to like the girl... Lol.

17:52 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Kop op Justin het wordt beter met het weer. Het is in ieder geval al boven de 5 graden, positief hè. Ik moest ook even wennnen aan de overgang maar vind het heerlijk zo.
Wie wil er nu niet een fortuim uitgeven aan kleding. Eerst de loterij winnen ben ik bang.
Fijne dag nog.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 28-03-06

Blut Begin deze week stond ik in een winkel en verscheen er op de betaalterminal ‘saldo ontoereikend’. Tja, dan weet je het wel. Met het schaamrood op de wangen de winkel verlaten…

Gepost door: Fresco | 30-03-06

hopelijk word Miss Victoria Kay niet je mailmaatje... Je saldo zal het voelen dan....
Wie koopt er niet graag!
btw heel mooie schoenen en bed ;-) en nog een heel fijn weekend.

Gepost door: zuchtje | 31-03-06

back ik was er weer in blogland, en natuurlijk ga ik even langs mn oude blogvriendjes... ennuh jij bent blij met je schoenen en ik..... kijk maar eens

liefs Zonnetje

Gepost door: zonnetje | 01-04-06

foto's Ik ben net even verder aan het speuren op je blog, en toen zag ik daar me toch een mooi fotomodel! zoooo ik wou dat ik wat jaartjes jonger was hoor.. lol
Zeer mooi en ik begrijp heel erg goed dat papa bere trots is hoor
xxx Zonnetje

Gepost door: zonnetje | 02-04-06

De commentaren zijn gesloten.