07-04-06

My connection with a star... Mobistar.

Deze week een tariefwijziging laten maken betreffende mijn Gsm-abonnement. Mobistar verwent de consument met een aanbod waar ik geen nee kon tegen zeggen. Voor de som van 25€ mag ik nu 40 uren of 2400 minuten telefoneren of sms-en op een maand J . Als er Lezertjes zijn die bij Mobistar zijn en graag uren kletsen aan de foon, mail me your number en ik bel gegarandeerd je batterij plat... want kletsen kan ik als de beste.. Lol. Voor mij geen sms-jes meer die verkeerd begrepen worden, ik bel, gemakkelijk zat. In de shop die ik opzocht om de tariefwijziging te laten uitvoeren ook een te gek nieuw gsm-toestel gezien... Maar ja, mijn vriendje heeft nog zijn eerste verjaardag niet bereikt. Niet dus, maar vond hem wel knap... J . Justin en multimedia, tja dat is een story apart.

Deze week werk gemaakt om de subtitels te monteren op de Desperate Housewives. Na enkele programmatjes te hebben gedownload van het net kwam ik tot de verassende vaststelling dat den boel echt werkte. Hallo kroket, ik was beretrots op mezelf omdat ik nooit had gedacht dat dit me ging lukken. Mijn medebewoners keken een beetje vreemd op als ik ‘YES!’ uitriep van vreugde.

Mss ben ik wel een nerd. Ik omhels de laatste tijd regelmatig mijn computer, kus soms plotseling mijn beeldscherm en slaap met mijn telefoon. Op the factory ben ik dan weer onafscheidelijk verbonden aan mijn i-pod. Ik besterf het bijna wanneer de batterij het maar een uurtje meer uitzingt omdat de vergeetdoos deze vergat op te laden van zijn pottertje of gsm. Ze zijn gewoon een deel van mezelf, ik euh.. Kan niet zonder mijn vriendjes. Verder gaat het trouwens best goed hoor met mij... J .

Tegen mij moet je niet zeggen : ’het is maar een apparaatje’. Voor mij is het net een huisdier, een vriendje of zelfs een geliefde. Vijf maanden zijn we nu samen ik en mijn i-pod en ja, er is ook al een innige liefde voor mijn musicaal vriendje. Net zoals voor mijn lap en gsm. En ja, allen zijn ze compatible met elkaar. Triootjes behoren dus tot de mogelijkheden J . Vreemd zei mijn collega op het werk, Nja het kan zijn... vo een stofzuiger of koelkast, zaagmachine en grasmachine heb ik het in ieder geval nog nooit gevoeld, dit laat ik aan hem over J . Nahh ik vind het trouwens nog allemaal redelijk onschuldig.

Verslaafden die in paniek raakten als hun apparaatje het begeeft, de accu leeg is, of geen internetverbinding kunnen maken, stelletje nerds, gnuifde ik vroeger meewarig. Maar ik hou een weblog bij, vind Cd’s gekke ouderwetse dingen en bestel liever via internet dan dat ik moet uitzoeken in welke winkel het stuk nog te verkrijgen is...

Hmmm, wacht eens... Help ik ben ook een nerd!

16:07 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Nope, geen mobistar meer :) Sinds enkele maandjes een zeer voordelig proxi abo. En eigenlijk ook 'n fervent sms'er en geen beller :D

Wat ik eigenlijk wou vragen: met welk prog hebt ge dat gedaan die subtitles? Ik ben zo gewoon van te kijken op men laptop met BSPlayer, moet dan gewoon die .srt file selecteren en 'm zet ze onderaan 't beeld. Maar 'k heb ook al eens gezocht achter 'n programma om ze er bij te "plakken" (voor in dvd player dan vooral) maar da is mij toen ni echt gelukt :p

Hm, men ipod gebruik 'k eigenlijk ni zo heel veel. Wel de mp3 player in de auto, gsm, laptop, all-in-one printer, .. ow damn, ook een nerd! ;)

Gepost door: LittleStar | 07-04-06

Lieve Justin Wat een prachtig verhaal over de liefde voor jou ma. Het raakt me zo jij over de band met je moeder schrijft. Ik heb geen goede band met mijn moeder en mis dat dan ook erg. Gelukkig heb ik zelf een hele goed band met mijn dochter en daar doe ik ook alles voor want ik weet wat het is om dat niet te hebben. Dementie vind ik iets vreselijks. Mijn oma had het ook de laatste jaren van haar leven. Het had ook wel iets ontroerends maar ze kon ook zomaar kwaad worden. Nee ik vond dat maar niks.
Justin ik wens je een fijn weekend.
lieve groet

Gepost door: purplerose | 08-04-06

Zwijg mij van gsm's... en van niet werkende mmsjes...frustrerend, zeker als je er verslaafd aan bent, koop ik mij dan een nieuwe gsm en heb ik er dan al dienen achterloop aan, gelukkig zijn nu alle problemen van de baan maar ben er toch een tijdje mee zoet geweest. :-s

Een fijne nieuwe werkweek Justin en prachtige foto's van je zoontje. :-) :-) :-)

Gepost door: Lara | 09-04-06

Hee Nerd waar ben je nou, haha.
Ik kom je een heel fijn en zonnig paasweekend wensen.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 14-04-06

Geen paniek! Ik had je een link naar een site willen geven waarop je je nerdgehalte kon meten. Het stond op het blog van Huug, maar hij heeft de post inmiddels gewist. Zijn nerdresultaat was gigantisch hoog! :-)

Gepost door: Fresco | 15-04-06

De commentaren zijn gesloten.