16-04-06

Yeah, inspiration was definite lost somewhere along the way...

Meer dan tijd om een postje te zetten na een achttal dagen. Lappie was nogal druk bezet met juniorke die deze week bij de papa was (everything for the boy, you know). Toen ik van start ging met mijn blog had ik niet onmiddellijk de drang om elke dag iets te posten maar eerder om een bundeltje te maken van wat er zich afspeelt in mijn hoofd en real live. Wel deze keer overvalt het me, nu ik wel de tijd heb om iets neer te zetten, ik al een tijdje geen aanslag meer heb gemaakt (vanaf nu dus). Hier zit ik dan, voor een bijna wit elektronisch blad schrijfpapier, mezelf aan het afvragen als ik in staat zal zijn om iets deftigs op te schrijven, als dit dan al ooit het geval geweest is.. Hoe komt het nu dat de inspiratie me ontbreekt nu de tijd me gunstig gezind is?

Leuke postjes hoeven niet altijd groots en meeslepend te zijn, zitten de ideeën niet veelal in onbenullige dingen? Zoals ochtend Tv. Als je gek bent om te lezen over onbenullige dingen heb ik de indruk dat dit zeker en vast het postje bij uitstek word J .

Een postje schrijven met de inhoud van... Euh dat je eigenlijk niet weet wat te schrijven. Hallo... Is that the subject?? Maar toch, een weblog bijhouden is verslavend. Weliswaar een gezondere dan drank, sigaretten of drugs (enkel van de sigaretten moet ik nog zien af te komen, denk ik terwijl ik lurk aan mijn peukie J ). Zo denk ik op sommige dagen soms van; oh eff onthouden, kan ik een stukje over schrijven. Nou gebeurt dit voor de helft van de tijd tijdens het uitoefenen van mijn nachttaak, dan schieten de zinnen voorbij met steevast de overtuiging,morgen schrijf ik het op. Na het slapen is deze materie dan al veelal terug verdwenen. Vandaar dat je hier niet al te veel van terug ziet.

Het is altijd leuk als er weer iemand gereageerd heeft. Het controleren van het verkeer met verloop van tijd de vaststelling dat het in stijgende lijn gaat, wat van mij niet meteen van groot belang is. In den beginne riep dit de vraag op: wie zijn die mensen die op momenten de moeite nemen om op mijn plaatsje op het net te zien wat mijn hersenspinsels zijn. Zoals die terugkerend lezer uit Portugal-Combra. Hoe komt die mens bij me terecht.. Worden dat vrienden? Blijven dit vreemden? In ieder geval zijn het internauten die er op een bepaalde manier proberen achter te komen wat me bezig houd.

Met de tijd zijn er die virtueel een apart plaatsje hebben in mind en soul. Die je dingen toevertrouwd waarvan je dacht dat dit nooit zou kunnen gebeuren als je de persoon niet kent in zijn menselijke vorm. Personen die als het een eindje stil is je ook gaat gaan denken van; oei eff druk in de weer... Of bloggers die op een boogscheut van je waren verwijderd... Na die kennis te hebben opgedaan bij het lezen van hun postje. Met de zucht van, had ik da geweten.

Wie je ook bent: blijf gezellig komen. Mochten de bezoekerscijfers sterk terugvallen, wel dan start ik een loyaliteitsprogramma op met spaarpunten voor handdoeken, glasservies of bestek J .

En ja, plots komt er van alles en nog wa opborrelen om over te kletsen. Ja het komt wel goe. Ik heb dan wel geen Sex-And-The-City achtig leven vol sex, affaires, drank en aardbeiencondooms.. feestjes met seksuele uitspattingen, vrienden die Bratt Pitt noemen of vriendinnen zoals Madonna Louise Veronica Ciccone, maar ik heb wel een aantal vaste bezoekers. Now i acting like a star.. forgive me.

Alhoewel.., ja zou ook wel een leuk postje zijn J . Zie het al voor me, een titel in de stijl van; if you ain't dirrty, you ain't here to party (woo!). Nah, niet dus. Xtina is daar beter in mijn gedacht...  

O ja, aan allen een happy paasei toegewenst; Greetings Justin.

13:29 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

lezen Ik vind het altijd plezant ( zoals jullie dat zeggen) om hier te komen lezen, ook al gaat het niet over bratt pitts ( ik heb zelf liever Johnny depp of Keifer) of aardbeiencondooms. ALtijd leuk om eens te lezen over je liefde naar jou zoontje toe, naar nieuwe automodelletjes of gewoon over het dagelijks leven. Als je aan een spaaractie denkt doe ik wel mee hoor!al je brengt me op een idee!
ik wens jou ook een fijn pasen toe, nu nog de zon en dan is het perfect!

Gepost door: zonnetje | 16-04-06

Inspiratie Voor iets waar je zonder inspiratie aan begonnen bent, is dit toch een uitgebreid postje geworden! Tip om de ingevingen niet te vergeten: een dictafoon. Dan doe je zoals de echte en je hebt er meteen een gadget bij om mee te spelen. :-)

PS: Groetjes van Jake. ;-)

Gepost door: Fresco | 17-04-06

Hallo Justin Ik mag hier altijd graag komen, je hebt een amusante manier van schrijven. Over gebrek aan inspiratie moet jij je niet druk maken, iedereen heeft daar op zijn of haar tijd wel leens last van. Ook ik, in het begin postte ik elke dag wel iets, had ik ook inspiratie genoeg maar tegenwoordig lukt het me ook niet zo. Ik loop tegen het feit aan dat ik niet zo veel bijzonders te vertellen heb. Ook zet ik niet meer alles op mijn blog daar het toch te prive is.
Een paar keer in de week is nu voor mij wel voldoende. Ik mag wel graag mijn rondje maken en lezen wat iedereen zoal bezig houdt.
Nog een fijne vrijdagmiddag en alvast een goed weekend.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 21-04-06

De commentaren zijn gesloten.