22-04-06

It's a girl...

Op 18 April liet de lente zich in mijn regio zich van zijn schoonste kant zien. Als dat geen goed nieuws is. Het zonlicht deed meer dan zijn best om elke bron van leven een tandje te laten bijsteken. Het tijdperk van nieuw leven is aangebroken, van het frisse lentegroen. De wind was ook een beetje vertegenwoordigd en liet me via de windorgel met metalen buisjes die in de tuin hangt weten, dat het ook een dag was die volgens de oosterse filosofie gevuld was met een extra portie levenskracht.

Ik weet niet als je die informatie moet aannemen voor de waarheid. Wat ik wel weet is dat dit wel een weersinvloed is die bij mij een goed gevoel teweeg brengt. De kracht van hoe de wind alles in beweging zet zoals het eindloze spelen met de takken van de bomen, het verfrissende op een warme zomerdag, kortom de haren in de wind op het geluid van de branding... Mmm ik kan er van genieten en ervaar het altijd weer als een soort elixir van, tja inderdaad een soort positieve energie of levenskracht.

Dit was dus meer dan een uitgelezen dag om een baby-girl te verwelkomen hier op aard. Zij is namelijk bevallen van een beeld van een dochtertje samen met Mister-Love. Eye candy, yes thats what she is. Zoveel schoonheid gevat in zoiets fragiels en klein, wel dat kan een mens niet plaatsen. Werd er op het eerste moment zelfs een beetje emo van toen al die schoonheid in mijn armen belande. Zo klein, zo.. ja onschuldig en schattig. Kortom geen woorden zullen ooit over de kracht beschikken om dat wereldwonder te beschrijven. I´ve been touched by an angel with love komt ergens in de buurt.

Het sterrenbeeld is ram for the Little girl, wat ons wil laten geloven dat het een energiek, creatief en enthousiaste meid word. Eerlijkheid is hun ook toebedeeld. En ja, een ram is ook dol op veroveringspelletjes, is onbeschaamd in het uitspreken van hun verlangens. Het wordt dus absolutely a Sugababes J .

Juniorke heeft er dus op die manier een zusje bij gekregen. Hij maakte zich in ieder geval als grote broer meer dan gedienstig met het opdienen van de toostjes en de bereiding ervan. De catering was in goeie handen J . De champagne vloeide rijkelijk en bracht me langzaam maar zeker in hogere sferen. In the factory zong Rihanna me via mijn i-pod toe ‘ S.O.S. Please someone help me. Its not healthy for me to feel like this... Ik deed het meid maar de kater was sterker dan mijn S.O.S. Dan maar de cola-automaat geplunderd... De bubbels van het spuitwater deden het wel J .

Trouwens een leuk nummertje van Rihanna. Of zou het te maken hebben met het feit dat er een tune in verwerkt zit van de groep Soft Cell ‘Tainted love’? Ik denk het wel, was in de tijd wild van dit nummer en tot op vandaag nog trouwens... De jaren 70&80... Niet te doen hé.

Bij deze wens ik de meid dus alle geluk van de wereld toe en een dikke proficiat aan Zij en Mister-Love. Maar dit is vanzelfsprekend natuurlijk. Op een paar absurde individuen na die het niet konden nalaten met de stelling te plaatsen dat het toch verschrikkelijk vervelend moest aanvoelen voor mij. Dat ze dit toch wel raar vonden dat dit kon... zoiets. Tja, met de lente als bron van alle leven moet je nu het wonder niet verwachten dat een zwakke geest een toonbeeld word van takt en goede manieren natuurlijk. (kleur deze zin in met de nodige verbale diarree). Ik hou het bij de stelling dat de dag nooit de nachten zal geloven dat er sterren bestaan.

Het klopt natuurlijk wel enigszins dat je op zo een dag nog eens terugblikt op het verleden en op alles wat toen was maar nooit meer kan komen (de geboorte van juniorke). Toen we onze relatie opgaven, was een vriendschap met elkaar het enige wat we nog konden verwezenlijken. Tot op vandaag hebben we nog altijd geen spijt, voor al wie het benijd.

Als papa en mama zullen ze er een full time job aan overhouden om het lieve kind te beschermen tegen mensen van dit kaliber. Maar met de waarden van beiden kan het niet verder dan dat het de goede kant opgaat om er een mens van te maken met als vaste waarde, respect, eerlijkheid en mededogen. Geen berg is te hoog en geen rivier is te breed om als ouder het beste voor te hebben voor de kids. Een schouder om op uit te huilen, de stem voor als je sprakeloos bent, and when all hope is gone zullen ze er zijn, je papa en mama. Dit alleen maakt het al meer dan de moeite waard M.

Liefs Justin.

06:12 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Weeral.. .. een geweldig mooi, ontroerend postje Justin.. Wonderlijk hé, zo'n nieuw leventje? Proficiat aan de mama en de grote broer en geniet van je weekend! ;-)

Gepost door: Mystic Flower | 22-04-06

... congrats?

Gepost door: Fré | 24-04-06

Girl Power A new life in Justin’s Life!

Gepost door: Fresco | 25-04-06

Toch fijn... ... dat jullie nog zo goed met elkaar kunnen opschieten! Ik zou het persoonlijk niet kunnen denk ik! Maar zoiets weet je natuurlijk nooit.
BTW, ik ben ook een rammetje! Het gaat een toffe meid worden, ik beloof het je! ;-)

Gepost door: c-ke | 27-04-06

De commentaren zijn gesloten.