08-05-06

Eurovision Song Contest...

Tijdens het schrijven van dit postje valt de regen hier onvermoeibaar verder uit de hemel. Dit triestig spektakel is nu al begonnen van vroeg in de middag. ‘Sorry’, riep ik al tot de wolken die ik verweet tot alles wat te smerig is om hier neer te zetten, ‘je maakt geen indruk op mij zo kennen we je best’ Het haardvuurtje heb ik weer opgeborgen waar ik mijn blog mee sierde en heb er de rust en verfrissing die een watering je kan geven deze zomer in de plaats gezet. Hopelijk behaalt de zomer dit niveau.

Gelukkig was het de zon die de bovenhand had in het weekend. De hemdjes met korte mouwen konden eindelijk eens uit de kast. Een foontje inviteerde me om een glas te gaan drinken te Gent op de Blaarmeersen met een vriend. Zaalig was het. Samen met zijn vriendin kregen we als het ware het gevoel dat we op reis waren. De zon brandde zelfs lichtjes mijn armen. Wat wil je, we moeten natuurlijk nog een beetje wennen aan haar kracht die we veel te lang hebben moeten missen.

Spijtig genoeg was het natuurlijk veel te vroeg tijd voor mijn vriend zijn meisje om terug in de boeken te duiken. Ja het leven van een student kan zwaar zijn. Net op dit moment kreeg ik een foontje om een BB bij te wonen. De gesprekken waren deze keer van een voor mij wel heel hoog niveau waardoor ik dus meer het luisterend oor was deze keer. Toch enorm van genoten en zeer leerrijk.

Wat mijn weekend mss wel het meeste kleurde was het schoolfeest van Lady Louise, het dochtertje van mijn medebewoners. Het thema was dit jaar The Eurovision Song Contest, tot groot plezier van mij en juniorke. Prachtig was het hoe de kids de klus klaarden. Zoals echte professionals... Hilarisch toen de presentatie zoals in het echt in verschillende talen werd gebracht.

Ruslana met wild dance was nie te doen en natuurlijk je t’adore van ons Kate. Prachtig hoe die meisjes de kniezwengel ingestudeerd hadden. Achteraf hebben we nog genoten van een prachtig weertje op de speelplaats en kwam ik in stilzwijgen tot het besluit dat het leven toch mooi is. Zolang er zon, muziek en kinderen zijn.

19:57 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.