18-05-06

Ritje met de fiets...

Net terug van een ritje op de fiets. Toen ik deze middag te voet op weg was naar de stalplaats van ‘my star’ speelde de wind met mijn haren. Dit was de prikkel die me deed beslissen om mijn star te laten voor wat hij was en de rit te doen per fiets. Het zonnetje was van de partij dus.. En wind heeft altijd zo een positief effect op mij.  Zalig was het, ik doe het dus veel te weinig waren mijn gedachten op de fiets.

 

De bomen, huizen en winkels flitsen dagelijks zo snel voorbij dat je als je fiets ze opeens zo anders en uitnodigend zijn om naar te kijken. De koetjes in de weide de geur van mijnheer zijn gemaaide gras.. Het geluid van spelende kinderen in nog een andere tuin. Ja het was een velo-emotioné moment J. In een auto flitst dit alles razend snel voorbij. Altijd maar met spoed van A naar B.

 

Dit was ook de macho die met piepende bande tot stilstand kwam aan het rode licht (deed het verschot op van mijn leven lul!!!). Het type Johny met de muziek loeiend hard, alle raampjes open (met die wind??) en de arm met een allure buiten hangend. Wat een patser zeg. De Peugeot 206 leek wel een mutatie of mislukte borstvergroting, voor auto’s dan. Op zijn minst was hij een halve meter breder dan het origineel. Aartslelijk gewoon.

 

Hoe sommige mensen hun wagen dikwijls kunnen transformeren tot het onmogelijke hou je niet voor mogelijk. Dat ze daar dan durven mee op de baan komen is nog verwonderlijker. Mss moet je wel aan ‘Mental Coaching doen om te passen in het plaatje. Moet de opgezette Peugeot op stal blijven tot je geslaagd bent voor je examen van ’wacht maar tot ik Johny ben’. Ik denk dat het knap moeilijk moet zijn om de overgangsperiode te overbruggen met naar je nieuwe ik, mag ik nu al mijn ouders uitschelden? Mag ik nu al turken in elkaar kloppen?  Of nog het beste van al, mag ik er aub al ongelooflijk dom...

 

Nah.. Ben nog altijd nie goed van  het verschot. Johny zal het geweten hebben als hij hier ooit voorbijflitst... J.

 

20:06 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ook ik vind het heerlijk om met de fiets naar het werk te gaan als het zonntje schijnt. Het enige nadeel vind ik dat ik er dan extra vroeg mijn bed uit moet. Maar inderdaad zie je veel meer van de wereld op de fiets.
En zo'n Johny, ja die kan je tegen komen, probeer je daar niet te druk over te maken, ze weten niet beter.
Een heel fijn weekend toegewenst.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 19-05-06

fietsen Fietsen is ook nog eens goed voor den conditie! Wij doen het in de zomer vaak op zondag, mandje mee met lekkere dingen en een deken en ploffen we ergens in een wei neer en peuzelen ons meegebrachte eten op... heerlijk.

En ja die gepimpte auto's das stoer voor die lui, maar eigenlijk rijden ze voor gek! ik heb een Ka met een sportuitlaatje en velgjes, das voor mij gepimt genoeg!

Fijn weekend xxx Zonnetje

Gepost door: zonnetje | 19-05-06

De commentaren zijn gesloten.