12-06-06

The heat is on...

Het is al een tijdje geleden dat Justin hier iets schreef. Het is dus meer dan tijd om een update te doen hier op mijn plaatsje op het net. De afgelopen twee weken heb ik dus effen het bloggen gelaten voor wat het was of ontbrak het aan de zin om iets neer te schrijven.

 

Met de temperaturen die in opbouwende lijn mijn leven meer en meer kleur gaven is daarmee al meer dan de helft gezegd. De toen nog laffe trien (het zonnetje) heeft dus mijn vorig postje gelezen en is inderdaad al op volle toeren overgestapt op revanche. Missie geslaagd, ik lijk wel Madame Soleil J. De vriendschapband komt er gewoonweg beter op. Hopelijk houd de zweefteef het nog een heel tijdje uit. Want haar Belgisch karakter, daar is niet veel meer aan te doen en is door iedereen gekend. Zalig toch hoe het leven opeens zoveel aangenamer word door het mss wel krachtigste, zonlicht dus. Buiten op het terras een postje schrijven op de laptop, muziekje op de achtergrond... Ja zelfs op de radio is de slogan “Het is zomer op je radio”echt van toepassing en klinkt het ook zo. Wat een heerlijke dagen.. de witte benen en foute witte sokken sieren terug het straatbeeld. Mannen met hippe kapsels zetten hun al even hippe zonnebril op. En de ouderen, wel die klagen terug over Te warm... Ja de zon doet rare dingen met de mensen..

 

Toen het weertje het niveau van de laatste dagen niet haalde (ik denk twee weekends geleden) ben ik ook eens de “The Da Vinci Code” gaan zien. Ik vond hem super. Na alles wat ik van dit fenomeen gelezen had voelde ik me wat vreemd. Dit omdat mijn bevindingen het tegendeel waren. (euh...ben ik vreemd of ben ik vreemd). Het fact-fiction verhaal, het mysterie en ontsluieren van complotten en intriges hebben me geboeid tot het op het einde. En na de film hield het me zelfs nog een tijdje vast. Waarop juniorke prompt bij zijn thuiskomst nog gans het internet doorkruiste over deze materie J.

 

Ook nog een beetje assistentie gegeven  bij het klaarmaken van de nieuwe woning van Zij en Mister-love. Het krijgt nu toch langzaam een beetje vorm. Het word een beetje veel Voor Zij. Na de geboorte van haar kleine spruit is het natuurlijk allemaal niet zo evident. Super grote huizen zijn mss wel het genotvolst voor de niet eigenaars die zich vergapen aan al dat mooi's, dit is wat ik geleerd heb uit de omgang met betreffende... Ze vinden zo moeilijk rust. Er is altijd wel iets te doen in die super grote tuinen. Nee niets voor mij, de terrasjes in stad zijn mijn jardin en een stadstuintje vind ik gewoon al meer dan voldoende. Die is even hoog als die mega-tuinen. ik geniet mss wel meer van de zon en de wolkjes die samen flirten, de maan die naar me lijkt te lachen en de sterren die me zwijgend aankijken. 

 

Voor de rest. Een aantal must-have hemdjes gekocht met korte mouwkes omdat ik in een fase terecht gekomen ben dat ik van geen T-shirt meer moet weten (vreemd). Me ook een ongeluk geschrokken (o my God) toen ik erachter kwam dat het display van mijn ipod was gebarsten en ik het nu met de helft van de visuele menu moet stellen L. Moet nog werk maken om eens te kijken als dit onder de garantie valt... Maar zoals gezegd...

 

Ik had het met de positieve evolutie van de temperatuur vooral druk met euh... Niets doen JJJ. Mijn star moest dringend een beauty treatment hebben, mijn kleerkast ontdaan worden met stukken voor de zak van priesterhulp, en die dan ook daadwerkelijk in de betreffende container droppen (de priestertjes zullen echte fashionita‘s zijn...lol), een postje plaatsen, een schilderij schilderen, een aantal boeken die al een tijdje op een leesbeurt liggen te wachten ook daadwerkelijk lezen en nog een paar van dit soort nuttige dingen. En natuurlijk ook een beetje uitrusten. Want dat had ik ook wel verdiend J.

 

Natuurlijk heb ik niets van het bovenstaand lijstje gedaan. Behalve het uitrusten (niets doen) dan. Want daar kan Justin heel druk mee zijn. Uitslapen, ontbijten, de foute roddelblaadjes lezen, naughty mail bekijken, verkeerde sites bezoeken, uitgebreid lunchen, buiten op het terras zitten (zie foto), inefficiënt door de stad sloffen, film uitzoeken, deze bekijken, in slaap vallen en deze nogmaals bekijken... Voor je het weet is je dag weer om J. Je allerlei dingen voornemen en ze vervolgens nie doen... Zalig vind Justin dit. Alleen al om achteraf dan te kunnen genieten van het stoute spijbel gevoel..

 

Volgend weekend word het ook weer reuze druk. Dan gaat het hier heen. In een volgend postje meer hierover. Is bij deze genoteerd op het lijstje must-do J. 

 

19:30 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

And so you're back Ik dacht al dat de zon jou een slag had gegeven omdat je haar een laffe trien had genoemd. :-)

Gepost door: Fresco | 13-06-06

Hey bedankt voor je lieve woorden op mijn blog! Je hebt het heel precies omschreven!

Gepost door: AV | 15-06-06

Hallo Justin Ook ik heb heerlijk genoten van de zon. Niets of bijna niets doen hoort er bij hoor. We hebben maar weining zon en daar wil ik van geniten. Wat er in de huishouding moet gebeuren kan ook later wel, blijft wel liggen toch??
Helaas regent het nu al 2 dagen bij ons hier maar de weersvoorspellingen voor het weekend zijn goed. Een nieuwe hittegolf met temperaturen boven de 30 graden, dat wordt zweten.
De film The Davinci Code vond ik ook geweldig, ik zat er ook helemaal in en heb genoten van het begin tot het einde.
Justin alvast een heel fijn en zonnig weekend, geniet ervan.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 15-06-06

De commentaren zijn gesloten.