27-06-06

Update...

Tijd voor een postje. Het afgelopen weekend was het voor Justin megadruk. De deadline voor Zij en Mister-Love om haar woning te verlaten en de zijne te betrekken komt in sneltreinvaart dichterbij (30 Juni). Sedert vorige week is Zij dus geen eigenaar meer van wat ooit van ons samen was. Toen de liefde zich van zijn mindere kant toonde in de tijd en waar de angst voor een breuk het voor ons ook opgaf, heeft Zij zich eigenaar gemaakt van de woonst. Op die manier stelden we de toekomst van juniorke toch een beetje veilig. (de verstandhouding is altijd super geweest)

 

De verkoop deed me toch wel iets. Het was zo ergens het laatste van ons samen, die straks als je door de betreffende straat zal rijden zal bewoond worden door iemand anders. Aan de andere kant kan ik haar geen ongelijk geven. Het huis was niet van die origine dat het zich onmiddellijk leende om te verhuren, alle problemen die daar kunnen uit ontstaan.. Trouwens met de opbrengst kan je alle kanten op natuurlijk. Zij vroeg in ieder geval mijn rekeningnummer voor een soort successiepremie over te maken. Justin bedankte vriendelijk maar ze stond er op. Dit voor alles wat ik ooit deed en doe voor haar. Soul mate is het woord dat van toepassing is voor ons beiden. Het word dus een kwestie van perfect beleggen.

 

In het weekend was mijn taak dus het plaatsen van parket. Niet van die klik toestanden maar de real stuff. Franse eik die moet gekleefd worden op een houten ondervloer.. Jakkes; die lijm jong, mijn potloden zagen er no zo gummi uit als de poten van een waggeleend. Na een uurtje in bad te hebben gedobberd en een groen schuursponsje op mijn vingers te hebben losgelaten was ik van het kwaad verlost. Of hoe een intensieve peeling je een nieuw set vingers geeft. Het eindresultaat is subliem maar tijdens het plaatsen werd me duidelijk waarom de meeste mensen voor het laminaat kiezen. Op dag twee was het dan de beurt om juniorkes kamer een kleurtje te geven. Het werd een donkerblauwe muur tegenover drie witte. Daar de muren volledig bezet zijn in houten planchetten  kom wat hij voor ogen had perfect tot zijn recht. De marine stijl is maximum aanwezig. Ben blij dat zijn kamer meteen tot in de puntjes zal in orde zijn. Dit verzacht mss wel een beetje het afscheid van zijn geboortedorp, school, vriendjes en zijn eigen kamer natuurlijk. Het komt wel goed, ik heb er alle vertrouwen in.

 

Daarnet was ik ook aangenaam verrast toen er werd aangebeld en het de chauffeur (ups) bleek te zijn van mijn i-pod. Die was vorige Donderdag op reis vertrokken (lees garantie gebroken display) en kwam dus vandaag terug aan. Bij het openen van het pakje zag ik trouwens dat het niet mijn gerepareerd vriendje betrof maar een volledig nieuw potterke. Apple weet hoe ze hun klanten moeten dienen. Dus meteen werk maken om de garantie een jaar uit te breiden. Apple-care, je hebt er een klant bij. En met zo een service zou mijn volgende laptop wel eens deze kunnen zijn. Hoe ik hem zou betalen blijft me tot nu nog altijd eens raadsel. Maar justin moet kunnen dromen hé. Diepe zucht en in gedachten ergens “can you imagine this beauty is mine”. Ooit denk ik eens gelezen te hebben dat een Mac de enige echte computer is, ja ik leg het weer in mijn schof zenne. Nee ik heb daar zo’n ongezonde intresse voor.. Trouwens de aluminium behuizing, het apple logo die oplicht aan de buitenkant , het verlichttoetsenbord  die oplicht door behulp van een sensor die valavond registreert.. Ben ik fan, of zijn er serieuze koste aan mijn harde schijf . (zou de Sint echt nie bestaan???) JJ

 

Al een tweetal weken hebben mijn medebewoners gekozen voor digital tv. Wat de mogelijkheden daar van zijn hou je niet voor mogelijk. Enkel is er voor het moment euh...geen bal op tv J. Dit kan je daar natuurlijk niet mee veranderen...lol. Nee serieus nu, is echt wel een aanrader maar hoefde niet echt voor me. Mss dat het in de wintermaanden meer zijn nut zal hebben. Zo surf ik bij deze nu ook op het net via Telenet. En ja  ik moet zeggen de mobylette van snellen Marcel kan hier nie tegenop. Eff een ander uitlaatje proberen Marcel, zou ik zeggen.

 

Nu ga ik afsluiten want het postje loopt weer uit... Ik ben nochtans zin om nog een eindje door te gaan (heb zin om te kletsen) maar ik ga toch voor iets meer te posten. Wat beloof ik dit veel L. Is bij deze genoteerd.

18:31 Gepost door Justin | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hallo Jusitn Komen bijlezen. Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad samen in de Eemhof. Toen ging het nog goed met Oranje, inmiddels liggen ze eruit, balen hoor. Ik begrijp dat Juniorke gaat verhuizen naar een ander huis in een ander dorp. Dat is wel een hele overgang maar kinderen ( als ik hem zo nog mag noemen) wennen gauw. Zeker als hij zo'n mooie slaapkamer krijgt.
Ik wens je alvast een fijn en zonnig weekend.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 29-06-06

Handy man Parket leggen! Dat heb ik onlangs ook gedaan. Ik, die nog geen nagel recht in een muur kon kloppen, ging meehelpen parket leggen. In het begin sukkelde ik nog, maar na een tijdje was het alsof ik nooit iets anders had gedaan.

Maar het leukste aan renoveren is de douche na het werk, het vuil van je afspoelen en in de weer zijn met crèmpjes en zalfjes om de schade te herstellen. :-)

Gepost door: Fresco | 01-07-06

* Hej :) Ik heb men diploma nog niet hoor ;) Allé, heb er al wel 1 maar voor het tweede is het nog wel een jaartje fameus werken :p
't Was dus een sollicitatie voor vakantiewerk ..
Nja zo'n MacBook Pro is wel nice. Ik ben tegewoordig ook wa aant rondkijken naar Mac aangezien ge er nu windows én OSX op kunt installeren. Maar 't zal hier toch ook ni voor direct zijn vrees ik ;)
Nog een prettig & zonnig weekend :)

Gepost door: Kimmie | 02-07-06

the answer is i am lucky. off course. ik had het niet over eenzaamheid. ik had het over net als lucky luke op mijn eentje door de wereld te dwalen telkens op zoek naar nieuwe ervaringen. ;-)
do'nt melt and keep your head cool! ;-)

Gepost door: lord cms | 03-07-06

De commentaren zijn gesloten.