16-07-06

Breakfast as God in...

Net terug van een bezoekje bij mijn ma die ik samen met juniorke bezocht. Zoals altijd was ze meer dan in de wolken ons te zien. In haar toestand staan we nog altijd versteld van de kennis die ze bezit in verband met juniorke. Mijn ma stond namelijk in voor de opvang op de momenten dat wij uithuizig waren om onze job uit te voeren. Ze deed het voortreffelijk zoals het een oma betaamt. Ze was ook mooi. De grijze haren opgekamd.. nog altijd zie ik een fiere, lieve, innemende, tedere vrouw. Weliswaar met de handicap dat ze moeite heeft haar eigen hersenen te volgen op momenten.

 

Fijn dat -i was the chosen one- om door haar te worden grootgebracht. Jammer dat ik haar op een bepaalde manier zo vlug al voor een deel heb moeten loslaten. Geef toe, als een jongen zich eens iets wa down voelt is het moment dat u ma zich naast u komt zetten  al de start van de oplossing... Ja ik mis het. Dat ik een moederskindje was, en ben, maakt het er niet gemakkelijker op natuurlijk. Maar we moeten leren aanvaarden dat de dingen niet altijd lopen zoals je zou willen. Dat het leven zijn minder aangename kanten heeft en je er het positieve moet in zoeken. Als het even kan dat het je ook iets rijper en mooier, mss wel een beter mens maakt. Ooit zei me eens iemand ’elk probleem heeft een geschenk voor jou in handen’. Het zoeken naar positieve kanten aan een slechte situatie, zelfs al zijn die miniem, en proberen er uit te leren. Het lukt me op momenten aardig...

 

32° was wat de display op het dashboard van mijn Star me te kennen gaf. ‘Help i meltdown‘ zou het geworden zijn als hij zo zijn eigen persoonlijkheid had kunnen uiten via het zelfde display. Dat het warm is euh.. moet wel ergens want Justin kan nauwelijks iets om zijn lijf van textiel verdragen.. Pff mag er niet aan denken dat er nog vier dagen op het programma staan volgende week voor mijn verlof van start gaat. Dat ik deze moet afwerken in een fabriekshal waar het véél te warm is om te socializen, laat staan te werken. Maar ok, er zijn mensen die in die zinderende hitte moeten werken zonder beschutting, wegenwerkers, mannen in de bouw, en de kerels van de vuilniskar. Toen ik vorige week thuis kwam na mijn nightshift plezierde ik ze met mijn vriendelijke groet. Die hen op die manier de kennis gaf dat ik een diepe bewondering (lees respect) had voor hen job in dit weertje. Dit respect was something  that make me feel proud. Yeah ! It was J.

 

Ik kijk alvast met volle ongeduld naar de verlofperiode. Heb alvast zo’n hip bandje (zie foto) rond de pols om het vakantiegevoel nog iets sterker te accentueren. Mijn medebewoners vinden dit maar niets en meer voor de jong gasten... But i am 29 forever.. Het heeft me een funny feeling en make me feel young. Nah, ze bedoelen het nie slecht.. Laten hen nogal veel leiden in zulke zaken. Mss loopt broerke ook in de eerstkomende dagen met zulk een bandje, wie is er dan de janne J.

 

Zaterdag was het ook het feestje voor Zij haar birthday. Naar de hand van tips die we in de loop van de dag kregen via sms, moesten de genodigden zien op bestemming te geraken. Een mannelijke vogel en het synoniem voor akker gaf als uitkomst. Dit hier  In een woord subliem. Als God zou op restaurant gaan, wel dan had hij er al gegarandeerd getafeld. Na een overnachting in huize weltevree, ja Zij en Mister-Love wonen wel heel groot, was het in dezelfde zaak dat het ontbijt genuttigd werd. In de prachtige tuin, de opkomende zon en een briljant gezelschap... Zalig was het..'Yes i’m the king of the world' van Leonard Di Caprio spookten door mijn hoofd.

 

O ja, Hans Otten was ook in the house. Hij was daar de speelvogel aan het uithangen... op zijn kamer natuurlijk.

 

Als afsluiter van het weekend word het straks een bbq met mss nog een ritje op de fiets en een terrasje... Eigenlijk zou ik ook nog moeten kijken naar een aflevering van Gooische vrouwen. Laat ons zeggen het Nederlands antwoord op Desperate Housewives. Mijn vriend van op t’fabriek vond het goe.. Om een of andere reden geloof ik hem J. Mss ergens voor middernacht.

 

De inzet naar Maandagmorgen zal me ongetwijfeld de kennis geven dat het leven meer Maandagochtend is dan Zaterdagavond J.

 

Sunny greetings J.

20:13 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** nog een stralende zondagavond toegewenst ;-) grts,

joris ps. komt ge naar de ontmoetingsavond?

Gepost door: joris | 16-07-06

De commentaren zijn gesloten.