24-07-06

Thierry's Cologne splash...

Na afgelopen vrijdag nog een dag te hebben geholpen bij een vriend om een vervelend karwei op te knappen was zaterdag dus de start van mijn meer dan verdiende verlof. No, it’s not pretension if you’ve earned it J.

 

Het warme weer die op momenten toch wel een stoorzender was omdat onze baas het budget van zijn gebouwen angstvallig klein houd en op die manier dus in de zomer voor een sauna zorgt en in de winter voor een vriesvak... is nu natuurlijk niet meer van de orde. Tja, Justin en respect voor het patronaat... Dit zal nog een tijdje duren. Eerst moest er natuurlijk iemand van zijn stokje gaan voordat ze het nodig vonden om drank uit te delen voor de mensen... Nu ja, 38° in een werkplaats is natuurlijk de ideale temperatuur om in te werken. En voor the nightshift... Wel voor die was geen drank voorzien dat scheelt natuurlijk 3°... Ja, hij is echt wel het levende bewijs dat de mens afstamt van een aap, of was het in zijn geval een olifant. Ben er nog nie achter but i let you know J.

 

Maar nu is het dus congé.. Dit gegeven vermengd met zalig warme zomerweer (wat een contrast met de zinnen hierboven J ) het lekker niets doen, voelt hemels aan. Het af en toe onder de douche springen, hoort daar natuurlijk bij. Trouwens Justin heeft een nieuw soort verslaving. Die is gebaseerd op een geurtje. Namelijk eau de cologne, wel die van Mugler. No, it's not pretension if you've earned it. Normaal is dit mijn geurtje niet maar als het zo echt zwoel en heet is staat dit voor mij zo voor netheid en hygiëne... Dus de shower gel van the original 4711 en de Cologne Summer Flash van Thierry Mugler  zijn de eerstkomende weken mijn toilette vriendjes. Die cologne van den Thierry is echt nie te doen. Lijk wel iemand met smetvrees J. Nee met deze temperaturen zijn het niet enkel de vuilniszakken die stinken.. Sorry voor de taaldiarree maar sommige mensen, wel daar zijn geen woorden voor. Ik begrijp die partners niet.. Mens, je ruikt toch wel als je geliefde stinkt. Nu ja, met een beetje geluk passeer ik voor hun reukorgaan J.

 

Wat me de afgelopen dagen ook opviel was al die mensen op een koersfiets die zo hard fietsten dat ik in mijn air-conditioned car bijna medelijden kreeg bij al da labeur. Zou dit eigenlijk wel gezond zijn? Diepe zucht. Ik weet het niet. Maar dit was nu mss niet terecht opgemerkt. Wou dat ik ook zo een sportieve gast was. Morgens gaan joggen, of op de fiets. Nee, het is aan mij niet besteed. Justin is slim fit waardoor het natuurlijk ook niet echt moet. Maar toch.. Na gisteren op een heel gerelaxte manier een ritje te hebben gedaan met de fiets (24 Km) ~pruillipje en een blik uit de hoogte invoegen~ geraakte ik met moeite thuis L. Ja, aan de conditie scheelt er toch wel het een en ander.. Hm weet nog nie hoe we dit gaan oplossen.

 

Als afsluiter nog een miskoop van je welste. Justin stapte gisteren zo een mega koopcenter binnen waar wel honderd ventilatoren en andere airco-achtigen het beste van hun zelf gaven. Leek wel Michael Jackson toen die in Oostende ‘Dirty Diana’ schreeuwde tegenover a machine with revolving blades, die bijna zijn hemdje van zijn frêle lijf bliezen. Yes, i being there, seen that J. Wel ik voelde me ook Michael en kocht onmiddellijk een van die goddelijke dingen voor op mijn suite. En euh.. Ik moet zeggen.., het werkt nie L. 90€ Voor een ordinaire ventilator die er uitziet als een mobile airco. Waar je ijsblokken in kiepert en alles waar ik te beschaamd voor ben om er nu nog in te geloven. Ma net als de echte Michael  heb ik beslist om er geen rechtszaak van te maken ,integer is onze inborst. Yes it is J.

18:25 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Prettige vakantie! You've deserved it.
Hou het koel en hou het fris met Thierry.

(Zelf ben ik deze zomer gecharmeerd door Cool van Ralph Lauren, alhoewel het een vrouwengeurtje is :-))

Gepost door: Fresco | 26-07-06

Geniet van je vakantie.. .. en zoals je zelf zegt: je hebt het verdiend :)

Gepost door: Mystic Flower | 26-07-06

ja goe verlof wens je een leuk verlof toe en geniet ervan beestje samen met thierry en den douche maar hou het fatsoenlijk hé. your friend

Gepost door: tim mulligan | 31-07-06

De commentaren zijn gesloten.