06-08-06

Superman&Heather returns...

I know, het is hier al een tijdje stil. The reason, wel.. Euh het is vakantie hé. Justin heeft het te druk met socializen, uit eten, wandelen op de branding van de zee, tijd door te brengen in het gezelschap van heerlijke mensen, samen zijn met Juniorke, drinken van goddelijke wijn, eten van delicious food en alles wat een mens doet in het verlof J.

 

Heb ook het album ~Close To A Miracle~ van Heather Small aangekocht op Itunes Music Store. Reuze gemakkelijk, goedkoop en volkomen legaal. ~ben trots op mezelf~ Het cd-tje is dus op die manier gebrand en is een vaste metgezel in the car. Man wat een topstem heeft dat  mens. Yes, god was gentle when he bless here with such a voice. Dik tevreden met mijn nieuwe aanwinst het was meer dan het wachten waard. Her Royal Highness had namelijk de laatste zes jaar niet zoveel meer van haar laten horen. Met Close To A Miracle brengt ze daar nu verandering in. Kleine dingen kunnen me zo een goe gevoel geven, als ze maar gemaakt worden door great wonderful people J. Trouwens ziet ze er niet prachtig uit met de haren helemaal utgeblazen..., je bent er volledig mee akkoord want ik duld geen tegenspraak.

 

Jammer dat de zomer het een beetje laat afweten, op een moment dat die zwoele temperaturen niet zo meer op de schouders lag van mij, wel toen maakte de zon rechtsomkeer. De valse pubslet (hoop op revenge van het zonnetje als ze meeleest J). Justin zou Justin niet zijn als hij van het mindere weer geen gebruik maakte om eens te zien wat de nieuwe collecties te bieden hadden. Heb maar meteen mezelf geplezierd met een mooi gecentreerd hemdje van Dolce&Gabbana. Een heel speciale kraag, het zwartste zwart, en het opschrift op de polsband ’Clothes Make the Man’ Yes they are.

 

Voor de rest zijn er op Justin’s HQ grote werken aan de gang. Mijn medebewoners hebben namelijk een waterbed gekocht en willen op die manier de kamer type top in orde tegen dat dit slaapcomfort aankomt. Nieuw plafond, nieuwe vloerbekleding, ander papiertje en overgordijnen... Ja, het word fijn. Was bij de aankoop, testte het uit, vond het zalig, zelfs een beetje erotische gedachten passeerden mijn brein. Toen de prijs viel, wel euh vanaf dan kreeg ik ademnood, viel ik achterover, kortom vanaf toen heb ik een blackout. Nu ja, you only live once, but if you do it richt, once is enough. Ieder diertje zijn pleziertje is mijn stelling. Mss is het wel voor het erotische J, wie zal het zeggen. Ik wens ze alvast veel plezier als creators van woelig water J.

 

Ook met juniorke naar ‘Superman Returns’ gaan zien. Ik vond hem schoon. Trouwens dit was ooit, toen ik nog veel jonger was in het jaar 1978, mijn eerste bioscoopfilm die ik bezocht. Oh, tien jaar stond er toen op de teller (mijmert zachtjes weg in de tijd nu) de tijd niet zo lang geleden J. De tijd dat ik nog jong en kind was, het leven leek toen nog zo eenvoudig. Aan de dagen kwam toen nog geen einde, leefde je enkel voor plezier. Eindeloos spelen met vriendjes, in mijn geval een liefdevolle MaMa die nooit veraf was...die me beschermde voor de echte wereld. Mss wel overbeschermde. Zodat ik nu nog op momenten moeite heb met de harde wereld zoals hij soms is. You can’t turn back the clock, you can’t turn back the time. Aint that shame? Wat superman zei tegen zijn zoontje vond ik ook mooi ~als vader voed je u zoon op opdat de vader de zoon zou worden en de zoon de vader~ Ja ik was vertederd, kortom leuk achternoenefilmke. Dit is Justin’s quotering voor leuk tijdverdrijf zonder veel diepgang dus J.

 

Tot de vijftiende mag ik nog genieten van mijn verlof. Wat in het begin zo veraf leek, komt nu opeens angstvallig dichterbij. Nah, is nu ook weer zo dichtbij niet hé. Kwestie van het kippenvel dat die datum me bezorgd nog iets uit te stellen.

 

Greetings J.

13:20 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Justin, Al heel lang geleden dat ik hier
nog eens was.
Maar je blog is veel veranderd.
Ik dacht dat je ook een ander design had
Geniet nog van de rest van je vakantie!


Groetjes

Gepost door: emiel | 06-08-06

*°*°*° Nog 8 dagen genieten,wentelen in het niks doen, op stap met juniorke , winkeltjes slenteren,...enjoy ....denk niet vooruit. Groetekes

Gepost door: zuchtje | 07-08-06

Heather Small is Superwoman Do you feel it too?
Is the music getting through?
I don't need to spell it out for you... :-)

Gepost door: Fresco | 07-08-06

De commentaren zijn gesloten.