14-08-06

My private glory...

Mooie liedjes duren niet lang is een gezegde die meer dan van toepassing is dezer dagen, hoewel mijn B&O daarbij de uitzondering op die regel is terwijl Heather het beste van zichzelf heeft (see picture). Dit gegeven, van die mooie liedjes, was van toepassing op het weertje die het met moeite 3á4 weken volhield, was ook van toepassing op juniorke die de zelfde tijd bij me was, de tijd die ik in verlof was en de tijd dat het duurde om het verlofgeld een andere bestemming te geven.

 

Terwijl ik dit postje aan het schrijven ben probeer ik een beetje het verlof te visualiseren. Het lukt aardig, en blik dus terug op een mooie tijd. Ik ben terug van weggeweest en kan de wereld aan. Geestelijk en fysiek helemaal bijgetankt, zoals dat heet. Vreemd wat enkele weken vakantie met een mens kan doen. Een ander kleurtje, niets dan stralende gezichten, ja vakantie is echt fun! Woensdag is het dus zover en mag ik terug demarreren. Normaal gezien ben ik iemand die werkgewijs traag op gang komt, en Justin staat op haarscherp J. Ja, mijn patron zal me graag zien komen J.

 

Spijtig dat het effect van een ontspannende vakantie maar enkele dagen duurt. Wil je dat gevoel langer bewaren, probeer dan om elke dag vijf minuten de voorbije weken te visualiseren. Dit meen ik ooit eens ergens gelezen te hebben. Wel dit lukt me aardig, maar voor hoelang... Als part-time papa van juniorke komt daar onvermijdelijk het afscheid van een mooie tijd in voor die je altijd opnieuw een beetje melancholisch maakt. Daar gaat al een deeltje verloren van de opgeladen batterij natuurlijk. Na een langere periode bij je kind te zijn geweest in het verlof die sowieso al geassocieerd word met alles die leuk en fijn is komt dit afscheid altijd weer hard aan. De gedachte ’Love Is Always There’ maakt alles een beetje dragelijker. Geen enkele premie voor pijn en smart zou dit ooit kunnen vergoeden. Hopelijk breng ik hier met dit gegeven niemand op gedachten J.

 

Nu ja, alles wordt dus netjes op de harde schijf gezet onder ‘My Private Glory’. Miss Small zorgt weer voor inspiratie (dit nummer weerklinkt door de woonkamer op het moment van het schrijven van dit postje..) is trouwens my current song.

 

 

Het weertje mag voor mij toch langzaamaan terug iets beter worden. De afgelopen dagen ben ik net iets teveel t´stad ingetrokken. Voor Justin heeft dit altijd negatieve consequenties voor  mijn financieel beeld. Heb een te gek T-shirt gekocht van D&G (see picture man on anti-aircraft gun). Yes i’m in the navy J. I’m a sailor!! Ben er helemaal weg van. Er vielen ook nog als het ware een stel cufflinks van Sir Dirk Bikkembergs in mijn handen... Met wat nog overbleef stapte ik de H&M binnen en kocht ik me een bloedmooi blazerke. De afgewassen look en de perfecte pasvorm, ik kon het niet laten liggen. Kan op het zicht echt van een designer zijn met een grote naam. De knopjes met het opschrift L.O.G.G. laten natuurlijk iets anders uitschijnen. Maar dit zal me een zorg wezen, als ik het mooi vind speelt merk of prijs voor me geen rol J. Het koste me mijn laatste 39€ die ik op zak had maar hij was het meer dan waard.

 

De regen valt hier ondertussen op een gezapige manier uit de lucht. De herfst zou het op geen betere manier kunnen. Of hoe de zomer langzaam zijn krachten verliest en een imitatie word van het volgende seizoen. Autumn in Courtrai, ik kijk er niet zo naar uit. Maar de bomen zijn dan op zijn mooist als deze de mooiste kleuren ten toon spreiden. De zon op zijn zachtst als ze eens door de wolken priemt en je die warmte geeft die o zo aangenaam aanvoelt. De wind op zijn best als die met je haren speelt, en ik laat het groeien. Heb trouwens al een nektapijtje om u tegen te zeggen. Maar ik dwaal weer af nu. Wat ik mezelf gewoon wil duidelijk maken is dat het geen zin geeft om je te verzetten tegen veranderingen, alles verandert, niets blijft hoe het is en dat moeten we aanvaarden. Hoe aangenaam of onaangenaam iets is, het is tijdelijk en u er tegen verzetten voed enkel het negatieve. Do, or do not. There is no ‘try’ Justin.

 

Kortom; The optimist in Justin proclaims that we live in the best of all possible worlds, and the pessimist in Justin fears this is true.

 

Kind Regards J.

 

14:17 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

So goes the story Jij terug aan het werk, ik een weekje vakantie, we all need a private glory. :-)

Enne...

B&0?
D&G?
H&M?

Not looks
Not cash
Not style
Not flash
Just love, just life and pride inside

Maar dat wist je natuurlijk al… :-)

Gepost door: Fresco | 15-08-06

*°*°*° Verandering is spannend, toch?
En als dat jou foto is rechtsboven, heeft de vakantie je precies toch goed gedaan ;-)

Gepost door: zuchtje | 16-08-06

haai Justin Ff hier bij komen lezen, al een tijdje niet weer geweest. Dus jouw vakantie zit er al weer op, gaat snel voorbij hè. Een goed advies van jou om elke dag even terug te gaan naar de vakantie voor een goed gevoel. Ik heb nog een week te gaan en hoop eigenlijk op mooier en zonniger weer. Ik vind het jammer dat het 's avonds al zo vroeg donker is, ik vind dat al heel snel gaan. Jammer want ik leef veel buiten en vind het heerlijk om s'avond lang buiten te ziten.
Ik wens je een heel fijn weekend en alvast een goede werkweek ( of is dat nog te vroeg).
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 18-08-06

Hey lieve J.! Waar zit je, we missen je!

Gepost door: Talforthes | 22-08-06

De commentaren zijn gesloten.