06-09-06

Awaken all my sences and energize me...

The summer is back in town. Fijn hé. Al heeft ze de manieren van een echte bitch, (lees haar kuren in de maand aug.). Alles is ze vergeven de moment dat ze haar terug langs haar mooiste kant laat zien. Ja toch? Krijg altijd zo een ongelofelijke zin om naar de kust te gaan bij zo’n weertje. Dit is mss in het weekend. Als ze het nog zo lang uithoud ja met haar Paris Hilton allures. Met een beetje goede wil moet dit toch lukken hé. Een blondine kies je ook zelden voor de interessante gesprekken, maar dat wil niet zeggen dat ze niet moet kunnen praten hé.. Dus toon je in september nog eens van je schoonste kant voordat je zich weer huld in de duisternis van de winter, en het is je allemaal vergeven madame soliel.

In het weekend kreeg ik een verrassend foontje van een vriend om samen een glas te gaan drinken. De vriendin had haar handen vol met het instuderen van de materie die er het afgelopen jaar maar niet in wilde. We duimden voor haar toen we vertrokken, meer konden we niet doen sprak B. Tja, klinkt stom maar is in feite de waarheid J. Op dit eigenste moment gingen mijn gedachten even naar junior. Hopelijk blijft hij nog een eindje gespaard van dit euvel. Of hoe hard het leven van een student op momenten kan zijn.

 

Na het bijpraten zijn we eens de decadentie gaan opzoeken in de Catacombes te Roeselare. In dit oord van verderf was er trouwens een  ‘kiss me’ party. Welkom in the twilight zone.. De meisjes en de jongens waren van een ongekend niveau. I’m lost in perfection oh wow.. Er waren sommige exemplaren waar je waarachtig amper kon geloven dat ze echt waren. Real eye candy dus. Justin in the candy shop. yeah! Goh.., het zal je dochter maar wezen. Nauwe jeans, string er bovenop met bijpassende bustier en een paar laarzen tot over de knieën... Paste perfect in het kader en stoorde me hoegenaamd niet hoor J maar als ouder moet het toch eff slikken zijn denk ik. Nah, iedereen was very happy, niets dan stralende gezichten en kussende mensen. Kortom Everything switch me on desire and touch my body, awaken all my sences and energize me.. I’m so alive. Eh seg, moet kunnen want het was nu eenmaal een kiss me party he J.

 

Had voor de gelegenheid mijn sailor T-shirt aangetrokken. Kwam ik daar toch wel the captain tegen zeker die me aansprak met de toepasselijke melding i’m your captain... In het vervolg toch een beetje rekening houden met de rang voor ik over ga tot aankoop J.

 

De drukte, de hitte, de rokerige omgeving hadden na een paar uurtjes net hetzelfde effect als een zware workout. De stelling 29 forever was toch deze keer niet echt van toepassing L. Moest warempel gans de Zondag bekomen..

 

Zondag met junior het nieuwe Kinepolis complex bezocht te Brugge. Het hele gebouw is binnenin very spacey. Een computer zoekt daar bij betaling de nog best mogelijke plaats in de zaal. Da’s makelijk!! Geen stressy vooroorlogse toestanden meer om een goed plaatske te bemachtigen. Is trouwens ook mogelijk om online je kaartjes te bestellen. Makelijk zat. De cola automaat is zelfs uitgerust met een klein LCD scherm waar the commercial van Coca-Cola Light word op afgespeeld, wat een tijd hé... Welkom in the future Justin J.

 

19:25 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.