18-09-06

Cellphone accident

Graag gebruik ik bij deze mijn blogske als uitlaatklep van frustratie betreffende boete door gsm’en achter het stuur. Grrr.. Justin is namelijk niet in het bezit van een carkit en door die reden belt hij met m’n gsm natuurlijk vanzelfsprekend vanachter het stuur. Zijn star is uitgerust met een automaat die op die manier natuurlijk het misdrijf nog iets meer in de hand werkt. Dit werkt gewoon uitnodigend om een gesprek aan te nemen doordat de bediening van de stick wegvalt natuurlijk. (zit nog altijd in de fase van toegeven aan mijn eigen stommiteiten )  De mensen die ik als correspondent heb met een carkit bellen voor de helft van de tijd met de gsm uit de stand omdat je nauwelijks te verstaan bent aan de andere kant. En ja, ik versta mensen met een carkit inderdaad héél moeilijk. (verdedigt zichzelf)

 

Maar toch, de sportieve monovolume zette tijdens mijn gesprek de achtervolging in met flikkerlicht én sirene, niet wetende dat dit voor mij bedoeld was..?? Yeah, this is Belgium met Miami Vice allures. Zo galant als justin maar kon zijn ging ik netjes op zij voor die dringende interventie. Was het toch wel voor mij zeker... Ja, hij maakte duidelijk graag een vertoning van zichzelf... Zo een echte bullebak die elke dag zijn rondjes rijd en wegdroomt van zijn pensioen kwam op me afgestapt. Zo zag hij er toch uit in mijne spiegel. Zijn brutaliteit en arrogantie maakten hem tot een schande dat hij betaald word van mijn belastingsgeld. De bruut. Zelfs Marc Dutroux genoot een betere behandeling in zijn misdrijven. (nee ik beantwoord nie aan de Marc zijn profiel) En dit alles enkel omdat ik de mensen waar ik mee telefoneer de luxe wil geven dat ze niet constant alles moeten opnieuw vragen. (Met een carkit ben je nauwelijks te verstaan, echt waar).

 

Trouwens de baanduivel zat anders wel tegen de sterren op te paffen en dit ook met enkel z’n linkerhand op het stuur. Naast de capsonetrut zat een soort man met te veel vrouwelijke hormonen zich anders ook wel ferm in de kijker te werken met haar vers gezet GI-Jane kapselke en het armke door het venster. Achteraf leek het toch een meisje, aan haar stemmetje te horen.. Na alles te hebben afgehandeld zag ik met een frustratie van je welste de eend (hij is ongetwijfeld nog bezig met een schoonheidscurcus zwaantje)  met da toestandje in zijn wagen praten met de centrale of weet ik veel op welke lijnen die gasten geabonneerd zijn. Durf er trouwens niet te diep over nadenken ook J. Maar hij deed dit wel tijdens het wegrijden hé. En was er ook geen wetgeving die het verboden maakt om te roken op de werkvloer?

 

Wie maakte nu eigenlijk het meeste overtredingen, ik of de eend? Het verschil, hij wordt betaald voor overtredingen te maken, ik moet deze keer toch, betalen om zijn hobby uit te oefenen. Werd zonder het zelf te willen het slachtoffer van iemand die graag een vertoning maakt van zichzelf... In volle centrum dan nog.

 

Pfuh... Ik ben natuurlijk fout. Ik weet het. Maar bompa zijn arrogantie en Gi-Jane die stiekem glunderde (nee ik geloof niet dat ze een oogje had op mij) trokken me danig naar beneden. En niet te vergeten de boete natuurlijk. Mag er niet aan denken damn L ben grumpy sé. Toch in het vervolg langs de kant gaan. Maar ik bel altijd zolang... 

 

Justin’s euro’s gaan dus totaal uit de bocht. Damn. Deze must have zal dus nog een beetje moeten wachten... Amber Pour Homme Cologne by Prada. De licht blauwe kleur en de rijke zachte ambergeur die zorgen voor een licht oriëntaalse toets.. Kortom een beetje zomer voor de komende kille en donkere dagen. It could be mine.. Word daar zo depri van, wat een verspilling hé L.

 

Oh ja.., en weet je wa. Had dan nog mijn gordel nie om.. Nie gezien J. Om toch nog enigszins positief te eindigen phoe.

 

13:32 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Ai ai, ook 'n boete :) Wel iets meer dan mijn 15 eurokes zeker?
Het was geen blogger, 't was iemand die 'k via een forum heb leren kennen :) Maar 't was fijn ;)

Gepost door: Kimmi | 18-09-06

*°*°*° jij bent ook goe bezig ;-)

Gepost door: zuchtje | 18-09-06

Spektakel Oeioei, met die boetes had je waarschijnlijk wel een paar flesjes Prada kunnen kopen. Schoon geld weggebeld.
By the way, op mijn nieuwjaarslijstje staat Terre d'Hermès, nogal zwaar, maar 't is dan ook voor de winter.

Gepost door: Fresco | 18-09-06

x en jij maar lachen als ik zeg aan de telefoon sorry ik ga je nu laten straks zie ik een eend...troost je bent bijna jarig zo weet ik al wat op je verlanglijstje staat ...nog even geduld

Gepost door: zij | 19-09-06

Hoi Justin Haha, ik kan me best voorstellen dat je kwaad en gefrustreerd was maar eerlijk is eerlijk......... jij was fout. Ik vind het ook gevaarlijk hoor, telefoneren in de auto maar dat vind ik ook van, make up aanbrengen of scheren zoals je wel eens hoort. Het is jammer van het lekkere geurtje, ach dat komt nog wel, toch??
Dus Justin voortaan de gordel om en een carkit aanschaffen ook al kunnen ze jou dan moeilijker verstaan.
Een fijne zonnige dag toegewenst.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 21-09-06

De commentaren zijn gesloten.