29-09-06

Justin, high en low en everything in between..

imagesCAQWDKUAToen maandag de werkweek begon had is zo een ambetant gevoel. Zo iets in de stijl van niet echt overweg kunnen met mezelf. Ja, in een solitairy life is dit natuurlijk ook de enige waar je mee kan in de clinch gaan hé J. Ik weet dat ik dan niet te genieten ben voor mijn medemens en dat de minste versprekingen uitvergroot worden naar een bitsige opmerking. Kortom op zulke momenten kan ik nogal een bitch zijn J. Maar uit zelfbescherming zonder ik me dan een beetje af en word de sociale Justin super asociaal. Kwestie van geliefd te blijven.

 

In mijn nukkige bui kreeg ik ook een invitatie in de bus om mijn star aan te bieden voor een autokeuring. Geef toe, das toch ook geen cadeau hé voor je vierde verjaardag. Na telefonisch overleg met de vakmensen (dacht ik toen nog)van starcenter ivm wat me te doen stond op het vlak voor de keuring, gaf dit gesprek me de kennis dat het raadzaam was om de lichten te laten afregelen. Dus de heilige koe (star) bij de horens gevat richting starcenter (garage) en de lichten laten afregelen die inderdaad iets moesten bijgeregeld worden. Bij de keuring aangekomen werd ik aangenaam verrast door een foldertje die me deze informatie gaf: Als je wagen op de leeftijd van vier jaar nog geen 100.000 Km op de teller geeft en de keuring doorstaat zonder mankementen, is hij niet voor één jaar gekeurd maar voor twee.

 

Voor een lang verhaal kort te maken werd ik toch wel afgekeurd op mijn lichten zeker §§§. Mijn conclusie, 15€ voor afstelling lichten, 9€ voor herkeuring en een keuringsbewijs van één jaar in plaats van twee. Dus ook op die manier 37€ extra kost..

Bij starcenter regelden ze wel netjes mijn lichten de tweede keer, en gratis uiteraard. Wat een stelletje Muppets seg  . Heb het ganse sommetje van hierboven maar niet vermeld. Had er namelijk geen zin in want ik kon zo al niet overweg met mezelf weet je nog.. Dus maakte ik ook geen vertoning van mezelf. Om13 uur vertrokken en om 18 uur terug van een namiddag autokeuring, my feelings werden er niet beter van.

 

Op donderdag waren Justin en Justin wel terug de beste maatjes en was de tijd dan ook weer rijp om te socializen op de werkvloer. Ik viel midden in een gesprek van euh.. Echte mannen dus (groepje van drie, mezelf niet meegerekend natuurlijk). De oermannen zou ik zelfs durven stellen..  Een gesprek over de nieuwe Porsche Turbo (ziet er toch nog zelfde uit als 15 jaar geleden J), dat als vanzelfsprekend overging naar het wekelijkse geilmomentje. De P-magazine. Duidelijk in the mood werd de cover onthaald op: ‘Ik vind da wel een lekker wijf’. Waarop Kermit: ‘De mijne ligt weeral twee dagen in bed met pijnlijke maandstonden (zijn woord voor dit gegeven is niet voor publicatie vatbaar). Met als aanvulling: ‘Ze zou moeten dood zijn moek direct een andere hebben, een jonge’ .

 

Dit was het moment dat de gesprekken overvloeiden naar een gevoelig onderwerp: de liefde. ‘Weet je wat het altijd is met die vrouwen?’ reageerde Pino aan mijn zijde. ‘Die verstaan ons nie, de mijne wil altijd nog wa praten als ik ze gepoept heb. Goh, wat ben jij toch een brutale vogel dacht ik. ’Ik bedoel, als ze nog nie moe is wil ik ze best nog ne keer neuken ma praten?’ Amai seg., wat een testosteronbom waren mijn bevindingen (Pino is eigenlijk ook een grote vogel hé dacht ik bij mezelf), wachtend op interactie die volgde met dit. Gonzo: ‘Pff, de mijne was gisteren weer vies. Waarom bel je me nooit of stuur je me nooit es een SMS? Ik zeg: je weet toch dat ik dit niet graag doe? Waarop de hele rimram volgde van je hebt geen aandacht meer voor mij. Hoewel ze gisteren net een beurt gekregen had’. Die machotaal jongens.., vond ik eigenlijk best geinig om te aanhoren. Waarop Kermit er dit aan toevoegde: ’Ach vrouwen, je kunt beter kippen houden‘. Ja, passioneel verliefde haantjes zijn het, mijn collega’s… of zijn het DE echte mannen?

 

Mijn interesse in mooie kledij, fashion, een leuk geurtje en de juiste haarmasker doen me op momenten twijfelen aan mijn euh.. Man gehalte. Ben soms een beetje de draad kwijt. Ma als je zo midden in een gesprek met dildo’s valt zoals hierboven vermeld (ja ze hebben niveau hé) kom ik er goed uit. Een van tussen zijn patatten getrokken boer met de allure van een hotte Latino, wel dit profiel laat ik over aan de mannen van hierboven J. Of hoe een poging tot terug sociaal zijn uitdraaide op dit postje. Grijnzend ga ik afsluiten. The factory is op momenten grappiger dan welk champagne-overgoten feest dan ook. Fashion of het juiste geurtje? Dacht het niet, hier. Zolang er nog mannen zijn op deze wereld die denken dat een haarmasker hetzelfde is als een motorhelm is er nog hoop op deze wereld voor wie zoekt achter echte mannen. Ik weet er alvast een paar lopen J.

 

Ps; De namen van personen zijn euh.. fictief ! 

14:45 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

je en het gekke is... Dat die chte mannen toch allemaal een vrouwke hebben..of dat dat vrouwke tevreden is dat is een ander vraag natuurlijk....ach het is moeilijk, softies,echte mannen, mietjes,...het meot gewoon klikken ....maar hoe doe je dat hé :-) B.t.w. van maandag tot donderdag in de clinch met jezelf ..ben je niet wat te streng?

Gepost door: zuchtje | 29-09-06

eerlijk? Ik heb liever een man die soms een haarmasker neemt dan zulke taal uitslaat over vrouw lief... maar weet je zodra ze thuis zijn heeft vrouw lief de broek aan hoor! Dan komen er geen vulgaire praatjes maar lopen ze op en neer om kopjes thee te schenken aan de lady, een kous washandje pakker voor op het hoofd en ga zo maar door.
Ik haat mannen die zo over vrouw lief spreken, ik moet er dan ook niet achter komen dat vriendje zo over mij praat!

Maar jij komt telkens weer terug bij het ideale man zijn.... ik denk dat jij erg bijzonder bent, en een vrouw die jou teft mag van geluk spreken!

Fijn weekend

Gepost door: zonnetje | 29-09-06

fake Stoere praat van die mannen, altijd hetzelfde. Maar ondertussen zijn ze thuis de brave mannen, anders waren ze er al lang uitgeknikkerd door vrouwlief

Gepost door: vike | 02-10-06

Mannen Het spektakel bij de keuring kost je wel weer een potentieel flesje Prada! :-(
Niet geschikt om op het werk met je muppets over te babbelen blijkbaar, maar wel iets voor jou, denk ik: deze week in de Weekend Knack een mannenmodespecial.
De nieuwste geurtjes, mode en auto’s!

Gepost door: Fresco | 02-10-06

Hoi Justin Ik heb weer genoten van je schrijfsels, je kunt het zo prachtig beschrijven.
Die mannelijke collegae van jou met hun stoere praatjes zijn niks voor mij. Als dat de echte mannen zijn bedank ik voor de eer. Geef mij een man die met respect praat over zijn lief.
Ik moet wel zeggen dat sommige vrouwen er onderling ook wat van kunnen maar ook daar doe ik niet aan mee.
Het is hier momenteel prachtig zonnig herfstweer. Natuurlijk is het s-morgens iets kouder maar ik geniet van de frisse lucht en de grijze nevel boven de weilanden, echt genieten.
Justin nog een fijne dag.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.