19-10-06

Back on-line...

internet

Door een storing op de kabel was justin de laatste zeven dagen geen bewoner van het internet. Daar dit gegeven een vast onderdeel is van mijn dagdagelijkse bezigheden was het best eff wennen.. Niets virtueel, mails, blogs, de favoriete sites, van dit alles werd ik dus uitgesloten. Toch op een bepaalde manier kwam er een bepaalde hoeveelheid tijd vrij. Tijd die me er deed bij stil staan dat die tijd dat ik over het Net surf niet zo gering is als ik op het eerste gezicht dacht.

Dus het nuttige aan het onaangename gekoppeld en de tijd die vrijkwam ten volle besteed. Zag het eigenlijk al als een geschenk. Dit omdat ik best wel de intentie heb om bepaalde dingen te doen maar het informatiecosmos me soms opslorpt in al zijn facetten. Ja, ik ben duidelijk een groot internaut met de finesse om dit aardig af te liegen. Het Internet wordt op momenten het perfecte excuus om vervelende bezigheden voor me uit te schuiven.. En ja, dit lukt me meestal aardig J .

Dus mijn star vaarde er wel bij en staat bij deze terug in showroom staat. Ook de zon was dan net iets meer overtuigend in het afgelopen weekend om die eerste herfstwandeling te maken in het bos. Dit op invitatie van Zij en Mister-Love. Het was zalig. Ze waren op die middag de beste gidsen die ik maar kon bedenken en lieten op die manier een prachtig stukje natuur zien dicht bij het huis waar junior woont. Ja, het is echt wel een prachtige omgeving waar ze wonen. Best veel volk op de been hoor. Op de been waren we in ieder geval. Dik 4 uur wandelen brachten mijn benen aan het protesteren en ook mijn maag volgde ergens die stelling. Zoals het echte Belgen betaamd sloten we af in een landelijk restaurantje. Mmm, frietjes en een entrecote... Ik mag dan nog zo slank zijn toch huist er een echte Bourgondiër in me.

Dat dit nog altijd kan met Zij en haar partner ervaar ik als een echte zegen. Zo word alles eens overlopen wat met junior te maken heeft op de momenten dat ik er niet ben. Als part-time papa is dit van onschatbare waarde. Met Mister-Love kon ik me geen betere persoon indenken om de honneurs waar te nemen. Hij is als het ware iemand extra die instaat voor de opvoeding van junior. Iemand die ook het beste voor heeft en bijstuurt waar nodig. Als de meningen niet echt synchroon lopen staan we altijd open voor een dialoog. Met een goed glas wijn J , dit praat gemakkelijker.

Dit bracht ons op een duizelingwekkende manier in de week dat er terug te werken viel. Dit was bij deze dan ook de aanleiding van een markant gegeven dat gaat als volgt. Op een bepaald punt in mijn regio staat er namelijk een stel verkeerslichten met als sidekick Miss flitspaal die het echt gemunt heeft op mij. (ja, ik neem nog altijd op de gepaste tijd mijn pilletje J ) Elke keer als het betreffende kruispunt nog een eindje voor mij ligt hebben we als het ware contact. Iets laat die trut van een verkeerslantaarn elke keer opnieuw de beslissing nemen om me de daver op het lijf te jagen. (Miss flitspaal heeft haar sidekick totaal in haar macht) Volg ik met het gepaste tempo het verkeer, wil ze toch ergens een leuk aandenken in de vorm van een foto van star zijn kont. Begin ik preventief al iets op de rem te gaan staan of trap ik met de schrik dat die stalkster me bezorgt mijn tempoversneller in, niets blijkt nog te helpen. Nee, de bitch (that’s what you are honey) is duidelijk héél justin-minded. Toch is het niet wederzijds. Ze zal het moeten doen met de hond die ze elke dag gerieft met zijn yellow shower. Ergens kwam er zelfs al bij me op van den boel in de fik te steken (da’s de macho in me J ). Maar ik wil niet de oorzaak zijn van de breuk tussen de Paris Hilton onder de flitspalen en Thinkerbell. Ieder diertje zijn pleziertje you know J .

Justin’s wegen leiden dus niet meer deze kant uit. Als troost kan de bitch nog altijd haar gebruikte tampon gebruiken als lolly.. (mens ben kwaad op dat ding) Op deze manier had ik dus de weg terug gevonden naar het net, of beter gezegd het net naar mij J . Terug surfend op turbo-snelheid was het eerste wat ik opzocht wat dat eventuele fotootje me zou kunnen kosten. (ben er sterk van overtuigt dat ze me toch heeft vereeuwigd). De favo sites, blogs, e-mails, mens wat heb ik een achterstand opgebouwd in die dagen. Goh.., wat is dit voor me een wonderlijk gegeven. Ja, ik ben verslaafd en een echte internaut. Oh, nu weet ik het vrijwel zeker.

Hmm.., bij het overlezen van mijn postje kom ik eigenlijk tot het besluit dat het oud nieuws is die hier te rapen valt. Alhoewel, dat ik weer online ben is wel  nieuw hé...

15:33 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat... ...internet een tijdsvreter is, hoef je niet te benadrukken. Als je spreekt van een haat-liefde verhouding; dit is er één... :-))
Groetjes

Gepost door: Beowulf | 19-10-06

ik dacht al...als den deze het ook opgeeft... waar zijn we dan in godsnaam nog mee bezig;-)
En die relatie met je ex en vriend vind ik nog elke dag even sjiek....
Wat de bitchen betreft, ...die vind je jammer genoeg overal...ga misschien een beetje paaldansen met haar om haar milder te stemmen:-)

Gepost door: zuchtje | 19-10-06

De blogs zijn al zeker een verslaving! Na een paar maaanden kon ik de lokroep niet meer weerstaan. Et vwala...;)
Blij dat alles met jou nog steeds goed gaat en inderdaad, petje af voor de manier waarop jij, je ex, en haar man met elkaar omgaan. Junior kan er alleen maar beter van worden!

Gepost door: AV | 21-10-06

ahhhhhhhhhhhg een week zonder internet... ik zou gek worden ! xxx

Gepost door: zonnetje | 21-10-06

Intersletten Ja, het is choquerend om te merken hoeveel tijd je verprutst eenmaal je je achter je computer zet voor je plezier en je je begeeft in de eindeloze rollercoaster die het internet is. Wanneer de connectie met cyberspace wegvalt, is het precies alsof je ineens zeeën van tijd lijkt te hebben. Soms moet ik ook tegen mezelf zeggen van: nu is het genoeg geweest, laptop dicht en ga iets zinvol doen!

En Justin, wie met een Star op de baan gaat, moet er tegen kunnen dat er paparazzi langs de kant van de weg staat… ;-)

Gepost door: Fresco | 22-10-06

De commentaren zijn gesloten.