02-11-06

For My Thirty-something Birthday...

Dit jaar ter gelegenheid van mijn verjaardag (3 nov.) geen million dollar hangout of V.I.P. party met als special guest Miss Paris Hilton. Justin’s management vertelde dat de luttele som van 80.000 € niet het probleem was. Of cours not! J. Nee, bimbo Paris wil enkel maar langskomen als ze wordt opgehaald met een private- jet. Moet dan nog in de omgeving zijn van New York, Los Angeles of Miami. Paste ook in het plaatje J. Ware het niet dat Justin zijn private-jet al een aantal weken te koop stond op E-bay. (kwamen enkel foute vrienden op af zoals Tommy Lee en Laura Lynn. Dat deed de deur dicht. Sorry honey, It’s the way that you make my feel.. J)

 

Vorige week is hij dus veranderd van eigenaar, meerbepaalt Mister Eddy Wally. Hij is meer dan in de wolken en spreekt zelf van zijn eigen luchtvaartmaatschappij, hij zal ook nooit veranderen hé. Oh ja, hij gelooft er ook sterk in dat zijn ‘Ik vlieg in een vliegmachine, allen maar om jou te zien..’ terug the charts zal binnenkomen op number one. Eddy, de gettoglamourboy. Yes, it really put things in perspective J.

pariscd

For Paris; face it darling, ga eens wat vaker bij je ouders eten (works magic) en in no time heb je een eigen privéjet. Ik heb alvast legaal (i’m so proud of it) je cd gedownload via i-tunes. Weet je wat? Het is eigenlijk best een leuke plaat. Turn it up, stars are blind, Jealousy (knipoogje naar vriendin Nicolle Ritchie i think),Heartbeat, Nothing in this world, het sexy Turn you  on… Ahh, i’m sexy and you know that, so klap your hands.. yeach! De rest klinkt nogal messy. I hate to say it, een beetje zoals Marlyn Monroe’s  Happy Birthday, Mister PresidentJ.  Trek het je niet aan honey, zo wordt je op genomen in het clubje van Al Time Super Wives.

 

10046a_Swaens_edited

 

 Dus niets van dit alles dit jaar. The new statement chic is, Back To Basic! Deze chalet (see picture) is het geworden in the middle of nowhere. Belgium Mountains is the place to be J. Oh, s’morgens opstaan onder de eerste zonnestralen van de zon, de geluiden nog gedempt, ver weg van alle drukte, de geur van de herfst en een view to a kill. Geweldig in zijn eenvoud, memorabel voor mijn feelgood. Samen ontbijten met allemaal lieve mensen, niets-moet-alles-kan-gesprekken bij het haardvuur (want ze voorspellen nachtvorst, oh dear het wordt zalig) met de bijhorende glaasjes verlichtend vocht. Het lezen van een glossy of van het lang uitgestelde boek. Yes,my autumn state of mind has arrived J. Of hoe Back To Basic o zo een gevoel van luxury kan oproepen. Ik geloof dat ik een leuke verjaardag of memorabel weekend tegemoet ga. It should be!

 

 

12:25 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Happy Birthday Justin! Geniet van je weekend...zalig gewoon haardvuur,meer moet dat niet zijn.
Wat Paris betreft: Bloedmooi...maar daar houdt het dan ook mee op :(

Gepost door: zuchtje | 03-11-06

happy birthday... ... to you! Ik ben dit weekend ook te vinden in belgie! ( lees mn blogje maar) ik wens je een zalig weekend toe! xxx

Gepost door: zonnetje | 03-11-06

Hoi Justin Allereest de allerbeste wensen voor jouw verjaardag en ik wens je veel geluk toe in de jaren die nog komen.
Nijn man is ook op 3 november jarig, grappig hè. Het feestje houden we nog te goed daar mijn man druk is met zijn werk en ook dit weekend moet werken.
Ik hoop dat je een fijne verjaardagweekend hebt, veel plezier.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 04-11-06

Beetje te laat 3 nov. had ik onthouden en dan toch op 't laatst nog uit 't oog verloren... Ben dus een beetje te laat, maar ik hoop dat je verjaardag en het weekend fijn waren.

Gepost door: Beowulf | 05-11-06

De commentaren zijn gesloten.