07-11-06

About My Birthday-weekend...

Tijd om es terug te blikken op een mooie tijd die begon op afgelopen donderdag. Meerbepaald de dagen die dus in het teken stonden van mijn verjaardag. Mister-Love en Zij trakteerden Sir Justin voor gemaakte diensten op een wel héél originele manier. Namelijk op een mini-city-trip in Brussels.  De overnachting vond plaats in het luxury Royal Radisson SAS Hotel. Pure city chic. Kort samengevat staat het gewoon voor luxueus logeren in kosmopolitisch Brussel. Een echte aanrader trouwens. Op slechts vijf minuutjes van de beroemde Grand Place en zijn aanhorigheden. Het hotel beschikt ook over een indrukwekkend atrium waar we s’morgens konden genieten van een indrukwekkend champagneontbijt. Smell nice, doesn’t it? J

BRU_RADI-publi-1

Zo kwamen we toch nog ergens in een Million dollar hangout terecht voor we honderd procent voor Back to Basic zouden gaan. Ter gelegenheid van mijn birthday hebben we ook fenomenaal gaan tafelen in de Rue Des Bouchers. By night is het trouwens schitterend om zien. De bekende lokkers aan de eethuisjes zijn op het brute weg wel heel straight to business. Justin beantwoorde deze opdringerigheid met show some respect please! J. Het uiteindelijke eethuisje trakteerde met het aperitief voor mijn verjaardag, wat een mooi gebaar was. Voor zo een leuk cadeau bedankte ik nog Zij en Mister-Love met Real Belgium Chocolate  uit Corné Port-Royal, en de kids voor hun voorbeeldig zijn met lolly’s uit het zo mooie La Cure Gourmande uit dezelfde Rue Au Beurre.

brussel

De dag erna zijn we dus alle bezienswaardigheden die Brussel rijk is gaan zien. Mister-Love kent Brussel als zijn broekzak en mijn Star had bij deze als het ware verkering met de Range die ons door het drukke Brussel gidste. Het vernieuwde Atomium was voor de kids wel het mooist om zien natuurlijk en glanst als nooit tevoren. Mooi is het in ieder geval. Net als de ganse stad op zich trouwens. Oh, op de Zavel zijn we ook nog gaan zien naar Star zijn vriendjes en hebben achteraf genoten van de beste warme chocolademelk van heel België bij Wittamer, the real stuff! Vreemd dat je eigenlijk zo weinig van je eigen land bezoekt, waren mijn gedachten. Voor mezelf was het alvast een update en een heerlijke ervaring. Spijtig dat er net niet genoeg tijd meer was om de Louizalaan te bezoeken. Met haar schitterende herenhuizen en chique winkels vormt dit statement voor de fasionista in Justin en Zij echt wel the place to be. Spijtig, en heel tegen de zin van Zij, namen we op deze plaats het besluit om te vertrekken naar the place met de naam Back to Basic. Sounds tricky, if you know that shopping is a Girls next best friend om net op dit plaatsje te vertrekken. Yes, the rumors are true! Het werkte enigszins wel op Zij haar gemoet. Ik kon ze wel begrijpen. Maar er is zeker nog plaats in tomorrowland for it.

422113-Atomium-III-0

Op de Back to Basic location was alles ok. De chalet was prachtig, de omgeving rustgevend en mooi. De spelletjes en de schommel buiten waren een welkome afwisseling voor de kids. Het haardvuur en de leuke praatjes waren op momenten een verrijking om de vrienden nog beter te leren kennen in hun mens zijn. De restaurantjes in Durbuy, de grotten van Hotton.. Ik vond het heerlijk. De kinderen op de quads die we huurden waren hilarisch om zien. Het geluk en een mooie tijd voor je kinderen, dit is het waar je het als volwassen mens soms voor doet. Dit plezier dan te kunnen aflezen van hun gezicht is mss wel een van de mooiste geschenken wat een mens hier op deze plaats kan te beurt vallen. Dit is toch hoe ik het heel stilletjes opsloeg op mijn harde schijf.

Ard

Het weekend liep voor Zij, Mister-Love en Junior ten einde op zondag toen de klok ons de kennis gaf dat het 17 uur was. De grote school en examen van Latijn maakten het niet mogelijk om op maandag te vertrekken. ‘It’s all about discipline junior’ konden hem geen glimlach bezorgen toen ik hem dat zei voor zijn vertrek. Werd er zelf een beetje week van.(my soft side) Op de locatie waar we afscheid namen was de weg huiswaarts voor mij toen nog de chalet, voor Junior was dit Brugge. Aangekomen op de chalet was alles zo anders.. of hoe fijn het is om tijd door te brengen met mensen die diep in je hart een plaatje hebben voor altijd. ‘Samen uit en samen thuis’. Opeens verstond ik deze eenvoudige stelling voor de volle honderd procent. Maakte dit me duidelijk dat ik deze verjaardag kon plaatsen op de harde schijf onder de noemer Fabulous time to die for. Thanks lord!

 

Thanks voor de leuke reacties, Sms-en, special mail J en iedereen die ik vergeten ben.

 

Liefs Justin.

 

For the pictures click here http://justin-m.magix.net/

20:16 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

super Klinkt alsof je het erg naar je zin hebt gehad! leuke foto's trouwens! xxx Lotus eerst zonnetje

Gepost door: Lotus (zonnetje) | 08-11-06

Birthday boy Oh my God! You WERE Paris Hilton! Eerst de meest luxueuze zaken van Brussel, dan naar het platteland à la ‘The simple life’… You go, Sir Justin! :-)

Gepost door: Fresco | 09-11-06

Wat een heerlijk manier om je verjaardag te vieren met de mensen waar je omgeeft.
Nog een fijne zondag.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 12-11-06

De commentaren zijn gesloten.