13-11-06

Lounge Time...

imgIn de straat waar Justin woonachtig is heeft de feestzaal een eindje verderop het startschot gegeven wat de kerstversiering betreft. Sounds crazy! Wel ik moet zeggen ik keek er naar en kreeg er daadwerkelijk een goed gevoel bij. Ik schreef het eerder al my Autumn state of mind is arrived. Ook zag ik al een aanhangwagentje met de bekende bomen op gebonden die zo typerend zijn voor wat die gezellige periode van het jaar moet worden. Normaal ben ik veelal de persoon die steigert als het allemaal naar mijn mening te vroeg op gang wordt getrokken. Deze keer vond ik dus van niet. Mss omdat het enkel om een paar lichten gaat die de boom als het ware versiert met gigantische oorbellen. Ik ben er zeker van dat hij meer dan tevreden is met de aandacht van zijn total make over J.

 

Dit gegeven die startte op vrijdag was dus de aanzet van een heel rustig weekend. Echte quality time samen met junior. Het was zalig. De straat die er de stille getuige van was dat het shopping center verderop dicht was, ter gelegenheid van 11 nov, gaf een groot contrast tegenover de file op een normaal weekend. Het was dus een toegevoegde waarde ja. Gezellig warm in de huiskamer, de weekendkrant die ik me met een dag vertraging eigen maakte, kaarslicht.. fijn. Goh, dat het in feite nieuws van de dag ervoor was (weekendkrant werd gedrukt op vrijdag) kon me niet deren, zo relaxt was ik. Can you imagine!

 

In de late avond zijn junior en justin dan toch nog in aktie geschoten om de film‘Borat’ te gaan zien. A fine idea, bleek achter af. Het plot; De Kazakstaanse reporter Borat die door de Kazakstaanse regering naar ‘de US en A’ gestuurd is om een documentaire te maken over het land en de mensen, it really puts things in perspective! Het was hilarisch, weliswaar grensverleggend maar zeer vermakelijk, Borat zijn verslag. Operation smile was meer dan geslaagd. We kwamen op momenten bijna niet meer bij.

 

Op zondag was er een etentje voorzien ter gelegenheid van zus haar birthday. Gezellige babbel gehad met de invités en ook hier was de dag weer om voor we het goed en wel beseften. Kortom ik heb genoten van een weekend in al zijn eenvoud. Alhoewel is lounge time niet een extreem gevoel van luxury J.  

13:52 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zomaar.... even een knuffel geven

Gepost door: Lotus (zonnetje) | 15-11-06

De commentaren zijn gesloten.