05-12-06

Philosopher's Stone (Lapis)...

In het weekend kreeg Junior, little M. en M het bezoek van de alomtegenwoordig heilig man. Justin werd vriendelijk uitgenodigd en ging gretig op het aanbod in. Het was fijn. Mister gul en vrijgevig was er vroeg bij dit jaar. Moet kunnen natuurlijk. In een wedersamengesteld gezin is het allemaal niet zo evident. Het paste het best zo op de kalender..

Voor de boys knutselden de pieten twee quads in elkaar. Voor little M. allerhande educatieve rammelaars. De kleine hartedief vond het allemaal too much. The real stuff is veelal de simpele dingen die niet echt een leven hebben als toy. Heb er geen écht idee van maar twijfel er soms aan dat de ontwerpers van dit tuig het misschien veelal te ver gaan zoeken. Little M. vind een zakje van de supermarkt die ratelt als geen een op zijn minst even boeiend (wel toegeknoopt). Oh, het is een echt schatje. Vreemd eigenlijk. Met het iets ouder worden is hoe je zoiets ervaart zo anders. Een dimensie hoger ivm gewaarwording en gevoel. Een fijn gevoel. Ja, we zijn échte vriendinnen J. De meid is ook altijd zo vriendelijk en heeft een soort aangeboren glimlach to die for. Yes, heaven must be missing an angel.

 

Voor de boys waren het dus de quads. De respectievelijke Papa’s waren zelf terug op de leeftijd dat Mister Nicolaas niets anders was dan the real thing. Yeah! Door een soort reorganisatie in heaven waren ze niet klaar geraakt met het assembleren en konden dus maar één definitieve versie door de schouw priemen. Zijne hoogheid vermelde wel heel braaf dat de pieten nu moeten overuren draaien om dit in orde te brengen. In afwachting daarvan kregen ze de quad van Racepiet in bruikleen. It’s all about sophistication. Yes it is J. Junior vond het best geinig want gans die story is not so secret anymore.

 

Het grote model van Racepiet vroeg dus begeleiding van de grote kinderen die we opeens bleken te zijn. Het is fun. Er zullen nog vele sprintjes getrokken worden, zoveel is zeker. Het is snelheid in zijn puurste vorm en op vier wielen. Think of it this way. In ieder volwassen mens schuil nog altijd een beetje kind en ik verdenk dat de mannen daar het meest van overhouden ten opzichte van de meiden. De kinderen, wel die konden amper geloven in de vrijgevigheid van de goede man.

 

Oh ja, Justin kreeg een knuffelsteentje. Meerbepaald een Lapis Lazuli. De natuurkrachtige eigenschapen laten zich als volgt beschrijven: De azuurblauwe steen versterkt de wil, de goedheid en de hulpvaardigheid, beschermt tegen slechte invloeden en is de steen bij uitstek voor de vriendschap. Het mooie van deze steen is dat het blauw een “vrolijk” blauw is. Dit maakt rustig en kalm, op een plezierige manier. Daarbij komt nog dat het voor kracht en moed zorgt. Die op zijn beurt goed werkt tegen overspanning of depressie. Het helpt je ook om beter je eigen mogelijkheden te ontdekken en bevordert idealisme en zorgzaamheid. Sounds nice, doesn’t it?

 

In ieder geval we zijn nauw verbonden met elkaar, heb hem altijd bij en verplaats hem bewust bij verandering van kledij. Sure! Zou al niet meer op mijn gemak zijn zonder mijn knuffelsteentje. Were hopelessly hooked. Trouwens het mag ook op de bureau mooi liggen wezen, of je dromen beïnvloeden onder je kussentje. Nee, Justin is niet klaar voor de shrink. Show some respect please!! J.

 

Justin en spiritualiteit is altijd al op een genuanceerde basis met elkaar verbonden geweest. Baad het niet dan schaad het niet. De vermelding dat het enkel werkt als je het cadeau krijgt is voor mij al magic op zich. Geef toe, een cadeautje die symbool staat voor friendship, kan amper mooier toch. Mss wel een tip voor de eindejaarsfeesten. Een knuffelsteentje voor iemand heel speciaal met de kracht die je er zelf inlegt voor je vriend, vriendin, geliefde of partner. Een cadeautje waar een gevoel insteekt in de vorm van een mooi stukje natuur. It works magic for me, i think for everybody.

Ard

 

16:40 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Haai Justin Wat heerlijk dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden. Daar kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen. Een knuffelsteentke krijgen lijkt me iets bijzonders. Ik wens je veel knuffelgeluk toe.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 10-12-06

De commentaren zijn gesloten.