13-12-06

Christmas Feelings...

londen_boom_1_kl

Oh Justin loopt in zijn nopjes, gewoon nie te filmen. Waarschijnlijk zit het verlof die er aankomt er ook voor iets tussen. Definitely! Nu vrijdag de 15de is het mijn laatste werknacht en is de eerste in het nieuwe jaar pas geprogrammeerd op woensdag 3 januari. I’m really exited, and I just can’t hide it... Justin, darling, it works magic for your feelgood J.    

 

Yes, my Christmas state of mind is in hoge mate aanwezig. Ja, ik hou gewoon van iedereen. De straatverlichting, de boom in de woonkamer.. Ja, ik voel me er goe bij. Een paar Belgische steden gaan bezoeken, of toch meerbepaald de etalages die daar op zijn mooist zijn, staan zeker op het programma. Oh ja, heb ook nog een afspraak met mijn vriendinnen uit Wisteria Lane. Susan, Lynette, Bree and my favourit bimbo’s  Edie en Gabrielle Solis. Zij kocht namelijk de dvd-box van het volledige tweede seizoen en stelt die aankoop tot mijnen dienste. I’m Lucky, I know. Ja, het worden lekkere knusse dagen.

 

Forgive me, maar hopelijk gaat de temperatuur ook iets omlaag om een beetje synchroon te lopen met wat evident is voor deze periode van het jaar. Alhoewel, zelfs dit kan me niet deren, phoe! Top beach Cap d’ail. Hét luxestrand van Monaco, Sunset Boulevard.. they have the same problem J.   

 

Lady Louise is als medebewonertje net zoals leeftijdsgenoten  addicted to Nickelodeon. What about it? Wel word er daar op een frequentie die niet gezond meer is de videoclip van ‘Chipz – Christmas Time Is Here’ op je losgelaten. Kinderpop of hoe je het ook noemt. Toch, het was een verrijking for my feelings, zat er constant mee in mijn hoofd. Oh dear! Klinkt melig hé, I know J. Heb het toch geladen op mijn iPod. Moet kunnen, met mijn muzikale smaakpapillen die quasi no limits hebben werkt het zelfs aanstekelijk met in de schaduw Holiday van Madonna. Ook toepasselijk natuurlijk J. Wie weet zit het weer wel goed en word dit mijn persoonlijke kersthit: it really put things in perspective! J       

 

13:05 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tja 't Mijne is al op... Jammer, want die twee weken verlof van je klinken inderdaad zalig.

Gepost door: Beowulf | 13-12-06

Christmas Holiday Twee weken?! You dirty. Evil. Lucky. Bastard.

Gepost door: Fresco | 14-12-06

De commentaren zijn gesloten.