18-12-06

Weekend Report...

Zalige tijden zijn het. Geniet écht wel van mijn ruim twee weken verlof, zoveel is zeker. Have I already mention it?J  Bracht afgelopen weekend een bezoekje aan Zij en Mister-Love die me prompt meesleurden in de kerststemming van Brugge City. A fine idea! De markt is gewoon prachtig! Een aanrader voor ieder die houdt van de obligate kerstsfeer. De buitenlanders weten het in ieder geval te waarderen en betalen gegarandeerd goed de prijs voor deze citytrip. Het was er gezellig druk en alles leek zo schoon door de vele verlichting. Zo hoort het ook. Ik hou er van om samen met al die andere mensen te genieten, sorry voor de stress-kikkers. De kerstmarkt met zijn vele eetkraampjes, de gluhwein en de schaatsbaan die feeëriek aangekleed is met bijpassend muziek zorgden voor een relaxte sfeer in al die drukte. Sounds weird, I kwow.

winterbrugge0506blog

Rond middernacht had ik nog afgesproken met een vriend en kwamen zowaar pardoes in een feestje van je welste terecht. Shiny happy people, good music.. brachten ons straight to business J. Ladies, gentlemen (move). Somebody ring the alarm! If you ain’t dirty, you ain’t here to party woo! De stemming was groots, het plezier hemels.

 

De dag erna was het natuurlijk een ander verhaal. Does age matter! Definitely Yes! Alles aan Justin als thity-something (not dirty this timeJ) sending out an S.O.S! Zondag was het dus gans de dag bekomen van die uitspatting. Don’t laugh, show some respect please! Dit kattebelletje bracht me terug in de tijd dat zoiets totaal geen probleem was ivm recuperatie na een nachtje doorzakken. But you can’t have it al.

 

Ik denk er aan om de frequentie iets op te drijven ivm schrijfseltjes nu de tijd aan mijn kant staat. Als het past in het schema natuurlijk J. Al is er een stemmetje die me iets toefluistert in de stijl van; ‘It’s all about disipline, honey!’ Dit staat dan natuurlijk weer in schril contrast: disipline versus holiday’s! We zien wel. What you see is what you get J. 

17:18 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ah, Justin vertoeft ook nog steeds in blogland zie ik!
Fijn te lezen dat alles goed me je gaat!
Dikke knuf
C-ke

Gepost door: c-ke | 19-12-06

Nachtbraken Allez, je eerste vakantieweekend is goed ingezet.
Op naar het kerstfeest!

Gepost door: Fresco | 19-12-06

De commentaren zijn gesloten.