21-12-06

The Theater of Life...

imagesA conversation, the subject: relationships en zijn aanhorigheden. I love such conversations J.  Meerbepaald de drang om de partner te willen veranderen, een beetje bij te schaven.. In my solitary live zit ik op de eerste rij in the theater of live! Vreemd dat één deel van een relatie veelal hun eega na een tijdje wil veranderen. Was de persoon op wie ze indertijd verliefd geworden zijn not oké? Zouden de emotionele en het onafhankelijke een niet te onderschatten factor zijn en zo een grote rol spelen? Of trekken de personen met de wens de partner te veranderen de eerder softy individuen aan, word je zo als je maar lang genoeg omgaat met die sterke persoonlijkheden? Ze worden in ieder geval weer geëerd, de échte venten… krijg ik nu nét veelal het verwijt dat ik gene échte vent ben.. Dit was de aanzet voor een postje.

 

Op momenten zou ik in ieder geval ook willen tot het ras behoren van Strong people. Can you image.. Justin met een stoppelbaard (geen zin om te scheren), een mega libido (veel zin om iedereen te neuken) oh dear, met da laatste valt nog te leven J. Als sterke man kan je ongetwijfeld je partner ook tot drie maal laten klaarkomen as we like it, voor je zelf aan je trekken komt. Oh my god, sounds mighty macho. Sterke mannen willen ook niet helpen in het huishouden of meehelpen in de keuken. En o ja, een sterke man houd ook van bier drinken en avondjes stappen met zijn vriendjes. Niet te vergeten ze kunnen ook hun mannetje staan en een aardig potje vechten als het moet. Kortom dat is het profiel wat iedereen weer zoekt in een man want de metrosexueel heeft afgedaan en moet terug veranderen met wat in mijn regio word vernoemd met ‘nen échte vent’.

 

Voor de lady’s die op zoek zijn er is hoop. Kevin Federline (de hoerenlopende drankorgel die ooit trouwde met Britney Spears) is ook weer in de running voor wie zoekt naar de echte man. Bij wijze van promo om zijn man zijn extra in de verf te zetten, onderhandeld Kevin  nu met een bedrijf (Eddy Lipstick J) om de vier uur durende sextape online te zetten. Hij krijgt 34miloen € voor zijn pornofilmpje. Ja, echte mannen zijn natuurlijk ook veelverdieners.. Britney honey, this is a story about a girl named Lucky..? I don’t think darling.. Gouden tip, kijk es naar de clip (face it, darling. Your body mass!!) en luister tevens aandachtig naar ‘I’m Not A Girl, Not Yet A Woman’. Work on your body Bitt!! en je maakt een veel grotere kans op het gevoel Lucky. What about Kevin? Relax honey, hij vind zo een ander OCMW.

 

Bitbit is trouwens de beste maatjes met Paris.  A conversation between them.

Paris: Bit honey, it’s time to party. Your sexy and don’t be afraid to show it baby. I tell you a secret. You don’t need underwear to party. I do it all the time!!

Britney: Oh Paris, it feels great!! What you SEE is what you get! (Click on picture six for a large version of Bit’s box. WARNING +18) Zijn dat nu Breezersletjes?

 

O ja, Bobby (coke-stofzuiger van Whitney Houston) is ook vrij. Want weet je, in vervlogen tijden kwam je de échte venten nog op iedere hoek van de straat tegen. Nu zijn ze eerder zeldzaam. Door de emancipatie van de meiden werden ze bewust van hun mogelijkheden en kneden zonder het te beseffen de metrosexueel. Huray for that J ! Eerlijk, ik pas als metro-man voor de waarden van de échte venten.

 

Maar anno 2006 is het tij duidelijk aan het keren. Just like fashion, back in time! We gaan dus terug naar van die sterke mannen. Terug naar het weelderige borsthaar, de passieve drinkende lover die trouw zijn sportprogramma volgt, die als het nodig is een aardig potje vecht met de schoonouders en iedereen die maar te lang naar zijn prentje kijkt. Kortom een profiel ala cruel and inhuman treatment J. Disgusting what else!

 

Mijn waarschuwing is: kijk uit als je iemand wil veranderen. Nu moeten mannen terug échte venten worden waar het vroeger de metrosexueel was die bovenaan de hitlijsten stond. Sterke mannen kan je naar mijn bescheiden mening niet maken. Mijn uitleg is hiervoor dat een man die je kunt veranderen (naar sterke man) is in wezen (niet sterk) en dus een a Total nutchase. Ziedaar de paradox J.

 

Ik ben alvast wie ik ben en zal dit voor niemand veranderen. Toch ben ik geen sterke man. No worries J. Justin past toch in ieder geval niet in dit profiel. Wat ben ik dan wel. “De metrosexueel”, die voor de échte man in de mode was. Met een eigen wil en idealen. Het kan me niet schelen wat een ander van me denkt, ik wil iemand zijn met een uitgesproken mening met een eigen wil om mezelf te zijn..nah.

 

Het worden harde tijden, voor mannen met mijn profiel. Hebben de échte mannen nu toch wel een afkeer zeker van die verwijfde metrosexueele voorhanger. Boys; trek het je niet aan wat ze zeggen. Doe gewoon waar je zin in hebt. Wat de nieuwe sterke venten betreft. Die zijn gewone fake. In een vroeger leven waren ze nog gewoon metrosexueel die gedwongen werden in de rol als mighty macho. Slapjanussen dat zijn het ja.. J.

15:11 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wow - da's een heftig statement! Zelf heb ik vrij grondig lak aan om 't even welk etiket, maar 't blijft natuurlijk een fel besproken onderwerp. Misschien ga je met deze ook lachen: http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=398998&in_page_id=1879&in_page_id=1879&expand=true
Enjoy reading... ;-)

Gepost door: Beowulf | 21-12-06

De commentaren zijn gesloten.