07-01-07

Back to work...

Na een periode van zeventien dagen zalig in verlof te hebben geweest was het op 3 januari  het moment om terug het werk te hervatten. Oh dear, I sending out an s.o.s., ik had het moeilijk., ik werd er so emotional van. Ik weet het, Justin kan op momenten een echte drama queen zijn. Toch vond ik het gepermitteerd. Het verlof was super geweest, het afscheid van Junior is een natuurlijke zwakte en maakte het allemaal een beetje too much. Dit alles indachtig en de wetenschap dat den Justin een broertje dood heeft van werken maken het plaatje compleet. De eerste uren vlogen voorbij na de nieuwjaars wensen maar de volgende uren waren moordend als ik nog es back in time keek naar die leuke periode die startte een half maand eerder.

 

Ma alles went. Twee dagen was de tijd die ik er over deed om terug vrede te nemen met mijn lot als werkmens. Een geschenk uit heaven is dat ik gezegend ben met een mega vriend op de werkvloer om de tijd in te vullen met de nodige animo en funny conversations. Het lugubere nieuws van een collega die zelfmoord had gepleegd in het kersverlof zal ik je maar besparen. Ik vond het altijd al een vreemd individu. Iemand die het een hele opdracht vond om zichzelf te verzorgen.. toch jammer. De manier waarop, dat was natuurlijk de ideale materie met de nodige discussie, speculatie en roddel als gevolg. O my god, dacht ik, vergeef het hen. Ze laten hem volgende week wel rusten, waren mijn bevindingen bij het aanhoren van heel die kerels interne keuken. Ja, we zijn uitgerust met een van de beste paparazzo teams van het Belgenland die alle details wisten te vertellen, waar halen ze het waren mijn interne gedachten..

 

Afgelopen woensdag was dan ook het startschot van de solden. Justin had daar nu écht eens geen zin in se. Waarschijnlijk zat het gat in mijn budget er voor een heel groot deel tussen J. Januari wordt voor Justin de maand van creatief budgetteren. Ik behoor namelijk tot de gelukkigen om mijn belastingen vier maanden vroeger te moeten betalen dan andere jaren. How very dare you! 2/3 van mijn loon aftroggelen. Cruel and inhuman treatment is de perfecte stelling voor wat Guy Verhofstadt me ontneemt nu er koopjes te doen zijn. De loeder weet natuurlijk niets van budgetteren en fashion af. De kostuums die hij zich eigen maakt zijn daar toch de stille getuige van, is mijn bescheiden mening. Om nog maar te zwijgen van zijn manier van budgetteren.. Ma mijn creatief brein hielp me uit mijn lijden en vertelde me dit ‘Think of it this way.You're not fully dressed until you wear a smile’. Deze raad opgevolgd zie ik er stralend uit zonder de koopjes uit de soldenJ.

 

Onder de kerstboom werd ik ook geplezierd door het godenwater ‘Prada’. Het maakt dus vanaf deze deel uit van mijn aura. A delicate, sendutive, glamourous and playful smell! It’s not pretentious if you earn it J.  Ik ben er weg van. De plaats net waar het aura start (The body) vertoont voor het eerst in mijn leven een soort vertekend beeld van wat ik gewoon ben. Het vertekende beeld werd bevestigd toen ik op de weegschaal post vatte en 5 kilo aangekomen was. ‘Help, fresh air!’ was het laatste wat ik nog stamelde voor ik het bewust zijn verloor. Het vele eten, de crème au beurre taart en andere vettigheid zijn daar de oorzaak van. De onder het stof zittende fitnessbank keek me spottend aan en beloofde om het weer goe te maken. Het brein vertelde ‘En route’ waarop justin fluisterde: ‘Ok next week we start J’.

 

Tijd om af te sluiten en languit in de zetel de dvd reeks verder af te werken van mijn vriendinnen uit Wisteria Lane! Lijnen doen we vanaf morgen J.

 

15:49 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

eindelijk tijd... Om hier de beste wensen voor het nieuwe jaar uit te delen.

Gepost door: zuchtje | 08-01-07

Die vijf kilo hebben in ieder geval 't goeie humeur niet gebroken, zo te lezen. Maar of dat genoeg reden zal blijken om die fitnessbank te gaan verslijten maakt me nieuwsgierig... ;-)

Gepost door: Beo | 08-01-07

Hallo Justin Ik heb een stokje voor jou op mijn blog. Ik denk dat jij er zeker iets mee kunt.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 09-01-07

Geen solden voor Justin!? You must be a very desperate housewife... :-)

Gepost door: Fresco | 11-01-07

De commentaren zijn gesloten.