14-01-07

About last week...

zonlicht1_small

Wat me van de afgelopen week het meest is bijgebleven is dat het grijs voor me too much was. Nu dat alle lichtjes die kerst sierden langzaam uit het straatbeeld verdwijnen is het somberheid troef. Om nog maar te zwijgen van de Kerstmannen die aan een touw gingen bengelen aan vele gevels. Oh dear, dit was voor justin ook too much J.. wie zijn die mensen, hoe leven ze, wat brengt hen op het gedacht om die kerel in huis te halen.. ja dit waren de Paul Jambers getinte gedachten die zich meester maakten bij het zien van die mannen. Maar dit is nu allemaal over en uit en behoord niet meer tot het sfeerbeeld die de donkere dagen zo mooi sierden.

 

Dus is het ten volle uitkijken naar de dagen dat de zon terug de hoofdrol zal spelen. Shiny happy people, a  sunkissed teint en zon, zee en strand. I can hardly wait. Heb alvast een afspeellijst gemaakt op mijn iPod die de zomer al een heel stukje dichter brengt. Hoor me hier bezig.. ik sprint hier zomaar van de winter naar de zomer en vergeet hierbij hoe mooi de lente wel kan zijn. Het nieuwe leven en het frisse groen. Ja, het wordt terug prachtig. Weet je, dat de bomen in de lente een energie uitstralen die twee maal groter is dan in de donkere dagen? Werk ook feno voor je feelgood. Ik zou zeggen knuffel es meer een boom! No Justin’s shrink is niet in verlof, en ik neem nog op tijd mijn pilletjes J. Deze info heb ik ooit eens gelezen in de Celestijnse belofte. Je moet er natuurlijk in geloven hé.. en justin is soms wel vatbaar voor een beetje vreemde hersenkronkels J.

 

Dit was ook wat mijn vriend in the factory zei toen ik in zijn P-magazine (échte mannen héJ) een artikel las over Area 51. Dit is een top-geheime militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht. De basis is in het verleden door UFO-aanhangers vaak genoemd als locatie waar de Amerikaanse overheid buitenaardse intelligente wezens verborgen zou houden. Justin heeft niet veel nodig om overtuigd te zijn in deze materie.. Sir N. lag plat toen ik enig geloof hechte aan deze stelling. Hij vond me een echte seut.. Phoe échte mannen hé..

 

We kregen ook bezoek van de baas met de beste wensen voor het jaar 2007. Ik maakte weer een statement van mezelf bij dit onaangekondigde bezoek. Was amper 10 minuten in de running en had een zittende conversatie met de nodige animo toen de boss op mijn schouder tikte. Toch was hij vriendelijk en wenste het beste met een beetje leute als het kon.. ik denk dat hij meer weet van al onze fratsen waren mijn bevindingen toen hij weg was.. we kwamen nie meer bij. Bij deze dear Mister-President word er werk van gemaakt J.

 

Wat me ook bijgebleven is: Ik werd door een wel héél vreemd mens uitgesloten om op haar zoon (Mister-Love) zijn verjaardagsreceptie aanwezig te zijn. Dit doordat ik toevallig de ex ben van zijn huidige vriendin (Zij). Het mens stelde het zo ‘Wat moet die daar komen doen.. straks moeten we nog de ex van u ook uitnodigen. Wat een kakafonie gaat dat daar zijn’ (pruillipje invoeren). Oh my god, how very dare you! Zo te spreken over sir Justin! In de wetenschap dat ik van niemand lessen moet krijgen in verband met etiket. Ik had dit wel uit mezelf begrepen dat dit niet de plaats was om Mister love proficiat te wensen in het gezelschap van die oude garde. I know a bad combination when I see one. I don’t need grandma’s advice! Het arme mens had duidelijk over het hoofd gezien dat haar zoon uitgegroeid was tot een respectabele man die de finesse heeft om het aan te bieden en de beslissing om in te gaan op de invité aan zijn vrienden over laat. (I know the guestlist J) Een wijs en tactvol mens sir L. Het woordje ‘kakafonie’ vond ik dan wel weer tof J.

 

Ook kwam ik tot de ontnuchterende vaststelling dat mijn ma, die verblijft in een RVT voor demente mensen, moeite krijgt om me te herkennen. Oorzaak: Justin laat al een tijdje zijn manen groeien zoals de mode het voorschrijft J. Ze meldt me nu constant dat ik wel een héél mooi meisje ben zenne. Het is ze vergeven, ze is zo irreëel lief. Toen ik vroeg als het niet beter was om terug mijn haar af te knippen was haar antwoord ‘Ma nee, het is veel schoonder lang dan kort jongen’ het meisje was terug verdwenen. Lief hé! Heaven must be missing an angel. Op een helder moment vroeg ze ook achter junior en waar die nu was.. dit maakte dan weer een gemis wakker die niet altijd gemeld wordt maar chronisch is. Maar volgende week is het weer ons moment J.

 

Wat nu op dit eigenste moment mijn zintuigen prikkelt is de zon die de weg terug gevonden heeft en alles de kleur geeft waar ik de afgelopen week over mijmerde.. tijd om af te sluiten.

 

Oh ja, my current hit: Pink – Dear Mister President. Beklijvend mooie tekst...

16:01 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Is het nog niet wat vroeg om al naar de zomer te verlangen? Ik ben net bezig aan mijn winterdespressie...
* Die hangende kerstmannen vond ik ook zo lelijk.
* Zeg je nu dat ET niet bestaat? *geschokt*
* Misschien had je toch naar dat feestje moeten geven. Edie laat zich ook niet uit haar lood slaan door Susan. :-)
* Lief en treurig tegelijk, over je moeder. Het moet niet gemakkelijk zijn...

Gepost door: Fresco | 15-01-07

ik heb de indruk dat dat mens meer aan dementie lijdt dan je moeder, zolang je moeder nog kan genieten van de dingen des leven, al is ze soms verward, zijn er toch geen problemen.
Wat de wildgroei betreft , valt best mee hoor...het is de weegschaal waar iets aan scheelt veronderstel ik...en neen het is heel rustig in de speeltuin :p

Gepost door: zuchtje | 15-01-07

framboos Lange tijd hier niet geweest.. maar je berichtjes doen het nog altijd: een lach op mn gezicht toveren :-) zowel van ontroering als van geluk. Gelukkig heb ik net mijn portie zon achter de kiezen, anders zou ik het echt niet uithouden.

Gepost door: Framboos | 17-01-07

Wat me eraan herinnert dat de Celestijnse belofte wel al in m'n kast geraakt is, maar de tijd nog steeds niet gevonden werd om te beginnen lezen.

Gepost door: Beo | 17-01-07

;-) ik heb de celestijnse belofte wel gelezen en idd toch enkele dingen die me daarin heel erg aanspraken...
rare gedachtenkronkels ;) ach ja hoe mer hoe beter zeg ik altijd!

Gepost door: lord cms | 18-01-07

De commentaren zijn gesloten.