28-01-07

Just. as Mystery Shopper...

images

Opstaan is echt niet gemakkelijk. Ik snap die mensen niet die elke dag,vroeg in de morgen, uitgeslapen uit hun bed springen, een half uur gaan hardlopen, sinaasappels persen, verse croissants bakken, de krant van voor tot achter lezen, een bad nemen, de hond uitlaten, een perfecte outfit uitkiezen.. terwijl justin o zo een moeite heeft om de warme habitat te verlaten bij het ontwaken. Kan er zo van genieten maar heb er dan wel altijd een dubbel gevoel bij. Verloren tijd langs de ene kant en noodzaak aan de andere kant, Justin heeft nu eenmaal veel slaap nodig. Thats all there is to it! Trouwens het zou bevorderlijk zijn om er lang jong uit te zien. No more excuses, right?

Ik troost me met de gedachte dat ik heel menselijk ben. De telefoon-wekker is een ingebouwde veiligheidsmaatregel en steuntje om in het weekend met de vaste overtuiging niet tot 10 of 11 uur onder de wol te liggen.. Mijn mobiele telefoon heeft een vrolijk bedoeld maar daardoor hopeloos irritant Russisch marsmuziekje, dat je nekharen overeind doet staan. Tegen de tijd dat ik me voor de tweede keer om wil draaien, ben ik al zo geïrriteerd door dat zenuwslopend vrolijke muziekje, dat ik niets anders kan doen dan chagrijnig en nog half bewusteloos mijn bed uitstappen om mijn telefoon zo ver mogelijk het raam uit te slingeren. Ik begin dan maar zuchtend met de rest van mijn ochtendroutine op zondag en dit is met de belofte om me nog een kwartiertje te gunnen tussen die knusse warme lakens om vervolgens in te dommelen en te ontwaken op een veel te laat uur. Om mezelf dan toch nog vijf minuutjes te gunnen. Phoe, Nobody’s perfect!

Alhoewel dat de directie van de Kinepolis daar duidelijk anders over dacht. Justin heeft namelijk deze week een E-mail ontvangen die me vertelde dat Just geselecteerd was voor het Mystery Shoppers project van de Kinepolis Group. Just word dus een beetje Bond, Justin Bond for the record. Dit houd enkel in dat ik 2 maal in de maand een bio bezoek breng en 24/uur na de voorstelling een E-mailke stuur i.v.m. netheid van de zalen, bediening enz. Free tickets inclusive. O dear, can you imagine. Bij het bestellen van een drankje ‘Three measures of Gordon's; one of vodka; half a measure of Kina Lillet.  Shake it over ice, and add a thin slice of lemon peel’. Bartender, je bent gewaarschuwd. Het word dus starten met een begroeting, a smille please, and you look richt in to my dark brown eyes if you speak with me. In ruil krijg je dan een uitstekende quotering dude.  Ja, Just gaat zich volledig inleven in zijn rol van undercover agent. Trouwens ik ben ook blond net zoals Graig: it really puts things in perspective! J. Dus dear constant readers als er je iets stoort in een Kinepolis Cinema let me knowJ. Werk uit handen geven is me altijd al op het lijf geschreven J.

 

O ja, Junior heeft deze week de eerste maal naar de skiles geweest. Oh het zijn tijden hé.. ben bij deze uitgenodigd bij Zij & Mister-Love om dit gebeuren es te bespreken bij een geurend kopje versgezette koffie. Tijd dus om deze update te laten voor wat hij is.. En route! Naar materie voor een volgend postje..

14:27 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: mystery shopper |  Facebook |

Commentaren

Ha die Justin Door de week heb ik niet echt veel moeite met opstaan. Ik zou wel graag wat langer willen liggen maar als de wekker begint te miepen spring ik uit mijn bed om mij voor te bereiden op een nieuwe werkdag. Echter de dagen dat ik niet hoef te werken blijf ik echt wel langer liggen en soms wel erg lang. Aan de ene kant heb ik wel es spijt daar de dag dan al voor een deel voorbij is echter in bed liggen en wat slapen, doezelen en soms relaxen met een bakje koffie en een boek vind ik heerlijk. Ja de dag heeft zo'n 12 uur en je kan ze maar een keer indelen hè.
Nog een fijne zondag.
Lieve groet

Gepost door: purplerose | 03-02-07

De commentaren zijn gesloten.