05-02-07

It's all about passion and money...

imagesCAMXMVTY

O my god, de passie laait weer hoog op in the factory. Yes, the rumors are true! Reporter thirteen bracht verslag uit op de ploegwissel aan Justin and sir Nico. Justin was very curious and said, ‘please take a seat honey’. Alsof ze op consultatie was bij haar shrink kwam alles spontaan naar boven. It sounds like this. (quick catch-up) Op de werkvloer hebben we een koppeltje die het nu ondertussen al drie jaar uitzingt bij elkaar. Samenwonend en de trotse ouders van een zoontje van 1.5jaar. Al een tijdje hield het plaatselijke paparazzo team ze nauwlettend in het oog en vond dat de vrouwelijke wederhelft net iets te veel aandacht schonk aan een ander mannetjes dier. De roddelmachine werd op die manier gevoed dat het een lieve lust was natuurlijk. Op de ploegwissel betrapte Justin er zelfs zichzelf op in het verleden dat mijn visuele zintuigen ook het besproken duo in het geniep begluurden. Shame on me, but i’m only human.

 

Vorige week was het dan ook bingo toen, je gelooft het nooit, iemand een foto wist te maken met zijn gsm van de niet bij elkaar horende personen. Yes, the relationship was not so secret anymore. Zo compromitterend was de houding nu niet maar laten we toch zeggen dat een French kiss natuurlijk too much was voor de officiële wederhelft. Vol ongeloof zaten we als beroemde psychiaters te luisteren naar onze klant toen we inderdaad de drie betrokken personen de werkplaats zagen verlaten. De ‘Oh my god’, de ‘Oei’, de ‘How very dare she’ en Fresh air please moeten u de kennis geven van het plezier van roddelen. Op het moment ga je natuurlijk zo op in het verhaal, lig je plat van het scenario, en neemt the evil side het op deze manier over van het goede. Shame on me L.

 

Eenmaal op mijn werkpost te zijn aangekomen bleef me toch die blik bij van de jongen die zijn vriendin verloren heeft aan die ander tijdens het passeren aan ons kabinet. Hoe hartverscheurend het moet zijn om dit zelfs tijdens het werk te moeten ondergaan. Het besef te moeten aanvaarden dat je de liefde voelt wegglijden in iemand anders armen.. Ik werd er stil van. My soft side was back.

 

In mijn privé werd ik dan weer de getuige van een split tussen vader en dochter. Deze personen komen uit het kapitaalkrachtige milieu en zijn gestart met een heuse catfight. Reden van deze split; Money! Zakken vol en nooit genoeg. Zo bezeten van het slijk der aarde dat het de moeite loont om te breken met het aller-dierbaarste dat je hier op aard kan verwezenlijken, je eigen ik in de vorm van je kind. Het verbale heeft plaats geruimd voor de conversaties via de advocaten. The show is about to begin.

 

Justin bekeek dit alles van op afstand alsof ik Mary Alice Young was. (Desperate Housewives) 

 

Case; Factory.

Iedereen heeft iemand nodig die je kunt vertrouwen, een trouwe vriend of partner. Soms raken we iemand kwijt op wie we altijd konden rekenen en waar men door een vuur zou voor gaan. Als blijkt dat dit alles niet genoeg was doet dit pijn. Dan rest er ons enkel de kracht; Niets duurt eeuwig. Eens komt de tijd om afscheid te nemen van de wereld die we dachten te kennen. Afscheid te nemen van alles wat we vanzelfsprekend vonden. Van hen die we dachten dat ze ons nooit in de steek zouden laten. En op het moment dat deze verandering dan eigenlijk plaats vind, als het bekende er niet meer is en het onbekende zich aandient.. kunnen we eigenlijk niets anders dan zeggen ‘Hello, and welkom!’ Ik wens het S. met gans mijn hart toe.

 

Case; Moneymakers.

De drang naar macht begint al als we klein zijn. Als kinderen leren we dat het goede het kwaad overwint. Maar naar mate we ouder worden leren we dat het allemaal zo eenvoudig niet meer is. Soms heeft het goede er verbazend veel voor over om zijn wil op te dringen en zo het kwaad te hanteren om het beoogde doel te bereiken. Er zijn veel goede vaders op de wereld. Hoe we ze herkennen? We kunnen zo slecht zonder ze dat alles in het honderd loopt in hun afwezigheid. Het zijn de vaders die al lang van ons hielden toen we er nog lang niet waren. Het zijn de vaders die ons achternagaan als we niet meer weten hoe we thuis moeten komen. Dit is de vader die ieder van ons verdient. Ik wens het haar met gans mijn hart toe maar vrees dat hebzucht een zware tol zal eisen..

 

And what about Justin? Wel, ik deed in het weekend mijn uiterste best om de vader te zijn die je hoort te zijn. Heb een feno lounge time beleefd samen met Junior. Voelde ik me o zo rijk toen ik geen zin had om mijn Star te ontdoen van het wintervuil en hem liet behandelen in de hand-carwash, op die manier voor 15 euro vier mannen aan het werk zette. Mss wel rijker dan de moneymakers. Op die manier kom ik tot de vaststelling als Just. voorgaande overleest, hij best tevreden is met zijn solitairy life, hoe ik tegen het leven aankijk en de vrienden die mijn leven kleuren. Of course!

 

Oh ja, mss een beetje van toepassing op dit postje.

 

My current hit; Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End) // Freemasons - Rain Down Love (view the videoclip)Works magic for your feelgood.

 Just sit down and enjoy!

18:57 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Justin ... blijft bij z'n principes, zo te zien, en da's nooit niet slecht om te horen. ;-)
Ik wacht nog steeds tot je er eens een youtube clipje gaat bijplakken. Nog steeds problemen daarmee?

Gepost door: Beo | 07-02-07

Oh dear... Jullie werkvloer lijkt wel Wisteria Lane!
Leuke control dance van die jongens in de Freemasonsvideo... ;-)

Gepost door: Fresco | 07-02-07

hee Justin Wat je allemaal al niet op de werkvloer meemaakt, sneu voor je collega.
En ruzie, ja dat komt overal voor soms om de stomste redenen. Ja soms is de liefde ver te zoeken in relaties. Jouw relatie met je zoon is erg goed zo te lezen en niet vergeten met ZIJ. Ik vind dat enorm goed van je, voor jou misschien normaal echter zeker niet voor een ieder.
Jusin, nog een fijn weekend.
Lieve groet.

Gepost door: purplerose | 10-02-07

De commentaren zijn gesloten.