26-02-07

Coming Home...

SP_A0112

De mooie postkaart was de voorbode van de behouden thuiskomst van onze Junior. Voor die thuiskomst werd ik prompt geïnviteerd om dit te vieren met een, hoe kan het ook anders, een schnapps. Niet onmiddellijk Justin’s cup of thee maar for the occasion moet da kunnen natuurlijk J. Iedere teug dat je daar van opslurpt lijken je lippen en mond wel in brand te staan. Een of andere nieuwe kruiden samenstelling op de chips waar Justin iets te gretig in was maakten een chemische reactie dat het geen naam meer had. Schnapps mag dan wel the real stuff zijn voor mij is het over the top.

 

marie gekniptNa het overlopen van de reis kwam ik tot de prettige vaststelling dat het een geslaagde reis was. Junior en de MaMa  kunnen al parallel skiën door de profi begeleiding van Mister-Love. Little M. vond het ook reuze en liet het haar allemaal wel bevallen. Ze maakte het allemaal mee van in de draagzak die op Mister love zijn rug bevestigd was. De foto’s hiervan zijn gewoonweg hilarisch.(see picture) De tijd bleek voor ieder net iets te kort te zijn en in het bijzondere voor Junior.

 

Het zit hem duidelijk in de genen. Zoals constant reader’s weten heeft Just. ook problemen om een leuke ervaring af te sluiten. Wel, spijtig genoeg heeft hij dit dus ook overgeërfd van mij. De dag voor vertrek vloeiden de traantjes al die vertelden dat hij het zo leuk vond en jammer was dat het bijna voorbij was, hij dus moeite had om dit af te sluiten. Ik kan het begrijpen want ik heb het ook. Dit was voor mij het mooiste bewijs dat Juniorke de tijd van zijn leven had beleefd. Net als ieder van het gezin.

 

Ja, Junior heeft het getroffen in het wedersamengesteld gezin, om het met een nogal technische verwijzing te verwoorden. Niet enkel voor Junior is dit een grote luxe maar ook Justin is de persoon die de oppermacht mag dankbaar zijn voor deze verstandhouding. Voor vreemden soms moeilijk te begrijpen maar toch een grote luxe je kind te kunnen verwelkomen bij thuiskomst. Samen te kunnen vertellen over het verloop van hun vakantie. Finaal uitgenodigd te zijn om daar de nacht door te brengen om dan samen de laatste dag van de krokusvakantie voor de volle honderd procent samen met junior te kunnen doorbrengen. Het woord luxe is niet toereikend.. 

 

Yes, i’m blessed. Wens het ieder die een relatie moet beëindigen met kinderen toe. Helaas hoor ik soms verschrikkelijke story’s die voor mij dan als moordend overkomen. Ik zou zoiets niet aankunnen. Ik hou nu eenmaal van een vredevol bestaan. Toch kom ik soms tot de vaststelling dat de relatie en verstandhouding dat ik  heb met Zij word bestempeld met absurd. De moordende story’s worden dan veelal opgeslagen in gesprekken als de regel. Ongelooflijk toch? Sommige mensen kunnen op momenten zo’n averechtse wezens zijn en afkeuren wat goed is, en begrijpend knikken bij wat fout is en op die manier de regel word. Hoe oud moet je worden om wijs te zijn? Nu ja, advocaten pleiten en soms luistert een mens eerder naar de onzin van een mens met aanzien, dan naar de wijsheden van een mens zonder aanzien.

 

Op zondag zijn Just en Junior dan leuk uit gaan eten op de Grote Markt te Kortrijk. Kon de tijd niet meer plaatsen dat ik nog in t’stad was geweest. Als fashion addict heb ik na het maal vlug eens de etalages afgelopen van mijn favo stores. Heb best een paar must-have’s gezien. Het word tijd dat ik mezelf es plezier om het harde werken vol te houden. It’s not pretension if you’ve earned it J. Junior vond me een janne.. how very dare you!’. We lagen plat J. Na een bezoekje bij zijn Opa hebben we afgesloten met een filmke in de bioscoop te Brugge. Het einde van die film was dan weer de voorbode van het einde van een geslaagd weekend. De start van een nieuwe werkweek die me de cash moet bezorgen om mijn verlangens qua fashion te verwezenlijken.

 

Want weet je? We zijn al bijna maart, april! Weldra is het lente! Priemt de zon zich door de wolken, kleurt de wereld terug zoveel mooier in het zonlicht. Worden de zonnebrillen terug bovengehaald.. kortom is het de start van een nieuw seizoen. Het ideale moment om in het nieuw voor de dag te komen. (pept zichzelf op om tot aankoop over te gaan). I can hardly wait J.

17:52 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Justin Wat weer een prachtig verslag. Wat moet het toch fijn zijn om zo als een gezin met elkaar om te kunnen gaan. Velen kunnen daar een voorbeeld aan nemen.
Inderdaad al bijna lente en dan hoop ik op ontzettend veel zon. Heerlijk, geen dikke kleding meer aan, op blote voeten, het zonnetje op mijn lichaam, laat maar komen. Enne nieuwe kleding kopen hoort er ook bij, leef je uit zou ik zo zeggen.
Nog een fijne zondag Justin.
Lieve groet

Gepost door: Purplerose | 04-03-07

De commentaren zijn gesloten.