06-03-07

Shop till you drop...

shoppen

Ben net de stad in geweest en op die manier de trotse eigenaar geworden van een wel heel bijzondere bereiding. Schwarzkopf deed me namelijk geloven dat er 19, ja, je leest het goed, actieve bestanddelen gevat zitten in hun bereiding. Oh dear, sounds tricky, i know. Je zou het waarlijk geloven. Ik kocht de hele lijn van shampoo tot contitioner tot zelfs een verzorging die je na het wassen moet aanbrengen en je zijdezachte haren beloofd. Natuurlijk zijn alle drie de flacons voorzien van de 19 bijzondere bestanddelen. Het mag een wonder heten dat dit te betalen valt zoveel innovatie J.

 

Bracht afgelopen weekend ook nog een bezoekje aan mijn favo store. Het was er druk, daar heb je gewoon geen woorden voor. Iedereen kijkt vol ongeduld uit naar de zomer was mijn gedachtegang. Het anders zo vriendelijke mooie poppemieke (Een huppeltrutje met fuck-me botjes en veel blingbling) was overwerkt en dolgedraaid. Bij mijn vraag; ‘Wanneer mogen we de hemdjes met korte mouwen verwachten’ keek ze me aan met een kwaaie blik en antwoordde: ‘Geen idee, heb je het zo warm’. O my god, how very dare you. What on earth are you insinuating!  Justin was geaffronteerd dat het geen naam had. Ik riep bijna voor gans de store ‘Kill the bitch met the fuck-me laarsjes aan’. Een heuse catfight werd net vermeden. Ik telde tot tien en dacht, Don't get mad, get everything! Ik keek haar met mijn feno Edie Britt face aan en zei; ‘Ik kan het nog net verdragen, maar jij hebt er duidelijk meer problemen mee’. (I can hardly believe I said that, it’s my evil side you know J) Justin kan best ook een gearwijf zijn als het moet. (Een wijf met strekenJ) Een kwaaie achterdochtige blik verraadde dat haar excuus niet gemeend was. De jaloerse tik kon er gewoon nie mee omgaan dat iedereen achter haar rug om de nieuwe zomercollectie aan het opkopen was, bitch. (The store is ♀ & ♂)  I’ll be back zei de Arnold Schwarzenegger in Justin as a big spender maar dan in een ander store. Nah, dat voelde feno J.

 

Zo bezocht ik dichter bij huis (Kortrijk) een andere favo store en was de bediening wel hemels vriendelijk. Het werkte zo aanstekelijk dat na het linnen broekje van Strelli  en het hemdje van Aphero.. ik me prompt nog een licht beige kalfslederen blazervestje cadeau deed van het zelfde modehuis Aphero (click till you see the boy in beige blazer & shirt). Het laatste item beloofd een echte hit te worden. Lichte kalfslederen vestjes om op warme zomeravonden te weerstaan aan de koele zeebries. Oh wat verlang ik achter dit moment. Ik was alvast de lente een stapje voor J. Op het moment dat de natuur zijn zomer outfit aanmeet heeft Justin al lang geen hoofdpijn meer van het prijskaartje van zoveel fashion. Oh, achteraf was ik nie goe van de big spender in Justin. Maar het leder voelde zo lekker zacht, was zo mooi behandeld, zat zo orgastisch goed, toonde een betere versie van Justin als spiegelbeeld.. ik kon dus gewoonweg nie weerstaan. Heb wel altijd een etmaal nodig om de aankoop te verteren. Ongetwijfeld volgt er nog een postje over die uitspatting als de afrekening van mijn vestje in de bus valt. Deze was namelijk sponsored by Visa 4 you J. 

 

Op de terugweg kwam ik in de avondspits terecht met het nodige aanschuiven tot gevolg. Ik gleed als het ware naar een van de vitrines die de Brugsesteenweg rijk is. Daar zat ze dan. De dame achter het glas met een bos haar om u tegen te zeggen. Tijdens het zien van dit zonk ik weg in gedachten. Vreemd om daar te zitten wachten achter one-moment-night-stands klanten. Mijn trieste aanblik werd echter verstoord door een medebewoner van het huis van zeven zuchten die er duidelijk ook op uitgetrokken had. (De tassen aan haar hand waren daar het bewijs van) Deze dame had ook van die fuck-me boots aan (het word een échte hype J) maar dan in de meer letterlijke zin J. Kauwgom in de mond en toen kwam het.. een vettige knipoog die wel leek te zeggen: ‘Laat ons vandaag samen zijn en zingen Halelua, vandaag zie je mijn paradijs.

 

O my god, fresh air please! Love her of hate her Justin maar ze zag in mij haar fuckbuddy. Ik beantwoordde zoveel vriendelijkheid met het handje in de lucht en bewegende vingertjes. Operation smile was geslaagd. Zo zie je maar dat wat je doet er niet zoveel toe doet, maar hoe je omgaat met de mensen. De poppemie en de prostituee hadden beiden de fuck-me laarsjes aan maar mijn respect ging toch meer uit naar het meisje van plezier in plaats van de pretentieuze bitch..  oh dear, en bimbo  had me dan nog geeneens gezien met de haren gewassen met wondershampoo met 19 actieve bestanddelen spookt er nu door mijn hoofd J.

18:01 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

How very impertinent Ik moet denken aan die scène tussen Edie en Susan in het hamburgerrestaurant, wanneer Edie in een gevecht geraakt met de hamburgermeisjes... :-)

Indien je L'Oréal had gekocht ipv Schwarzkopf, had je nog 'Want ik ben het waard!' kunnen antwoorden aan dat poppemieke in de winkel. :-)

You go, Sir Justin!

Gepost door: Fresco | 06-03-07

Man, man Ware het niet dat ik dat ik een enigzins bevoorrecht beeld heb van Justin, dat had ik dit postje er toch meer dan "over" gevonden. ;-)
Anyway, als ik ooit eens de drang voel verder te gaan shoppen dan de gebruikelijke Celio, dan weet ik wie te bellen...

Gepost door: Beo | 06-03-07

Aphero .... ik wil ook een Aphero vestje, maar ga eerst sparen voor een model zoals de vrouwkes in de slideshow, anders staat dat Aphero vestje niet ;-)

Gepost door: zuchtje | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.