12-03-07

Do You Dare....

wallpaper5MAC1

Afgelopen zaterdag was het weertje gewoonweg fantastisch. Zondag kregen we ook nog cadeau, hurray for that! Zalig hé. Mijn Star smeekte als het ware achter een poetsbeurt met zoveel zonlicht. It's not pretension if you've earned it fluisterde hij in mijn oor. Het zilvergrijze kleur van Star had zich namelijk in de afgelopen 5 weken weten te transformeren naar een soort cubaniet (Star language for Beige). The perfect occasion for a beauty treatment. Oh dear, waar is de tijd gebleven dat ik als een halve zotte op zaterdagvoormiddag wel 3 uur uittrok om my set of wheels proper te maken. Weet je, ik doe het niet graag meer. Hou wel nog altijd ontzettend van mooie auto’s dat het op momenten pijn doet omdat het nu net weer mij moet overkomen die met die vreemde passie verveeld zit. Ik dacht dat het zou overgaan met de jaren maar het is enkel een beetje verzadigd. Zo spookt er al een tijdje een van die razend populaire SUV door het hoofd dat ik op momenten medelijden krijg met mezelf. Shame on me! Een SUV! Zijn deze niet super vervuilend, verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde, ongelooflijk arrogant en prijzig dat het geen naam heeft? Ma heeft All Gore er ook geen in zijn garage staan? -How very dare you- De loeder heeft zelfs een energiefactuur van zjn stulpje waar de familie Gore maar liefst 12 maal meer verbruikt dan het gemiddelde Amerikaanse gezin. Gore, darling thats An Incovenient Truth. Also, shame on you. 

 

Bij het wassen Van star kwam bij me op dat die vervelende klus van poetsen in geval van een SUV wel eens héél lang zou kunnen uitgesteld worden. Pff..Only time can tell. Toen hij stond te schitteren leek het alsof hij me opnieuw wilde verleiden, keek hij me aan en kon me het afscheid nog niet onmiddellijk voorstellen. Yes, we have a strange relationship J.

 

Weet je wat Just. ook zo mooi vind? Dat is die publiciteit van GINI die verdeelt is over het ganse land. Meerbepaald in de bushokjes. Adam & eva onder de welbekende appelboom en het serpent die komt piepen. De appel vervangen door een Goddelijke Gini achter de rug van eva natuurlijk, what else… J. Ik vind het schoon, geniaal gevonden en het gepaste moment om de zomer aan te kondigen.  Shiny happy people, een beetje kinky zelfs, die menig busreiziger mss wel tijdens het wachten een wilde fantasie zal bezorgen bij het lezen van de tekst ‘Do you dare’. Can you imagine. De meisjes voor de jongen, de gasten voor het meisje of fantasieën die niet in het kadertje jongen-meisje past maar er net buiten valt. It’s just a detail, but a possibility. Kortom de campagne is geslaagd en Just. roept bij deze Gini uit tot de meest sexy frisdrank van 2007. Nah, en ik wil zo’n poster ook se voor in mijn kamer, ofwel verhuis ik mijn bed naar een bushokje J.

 

Wat dan weer niet zo netjes was is dit. Ze lijken op elkaar: ze stinken, hijgen en zitten meteen in je kruis. Niks subtiliteit; ze bespringen je voor je er erg in hebt. Ze bevlekken je; sporen van poten overal. En als je geluk hebt puppy’s die uitgroeien tot monsters. En dan de restanten die ze achterlaten: stinkende puinhopen…pieces of shit!! En uiteindelijk ben je zelf de gebeten hond. Dit overkwam me toen ik stond aan te schuiven aan een bankcontact toen ik écht per ongeluk op Fifi zijn pootje stond. Een helse piepende kreet en een vlooiensprongetje waren het gevolg. De opmerking lag natuurlijk voor de hand; ‘kijk waar je u voeten zet’. Die arrogantie toch hé bij de mensen, dat is nie meer te schatten. Ik toonde mijn spijt door mijn smetvrees opzij te schuiven en het arme diertje te aaien J. Had ik dus beter niet gedaan want hoe klein hij ook was toch wilde hij kost wat kost mijn kruis ruiken. Ma ik had wel mijn beige broekske aan hé.. met zijn vuile poten.. rrraw, Don't get mad, get everything!  gelukkig was het op dit moment mijn beurt en zat het weertje mee.

 

Toen ik na de cash te hebben ontvangen verwenselijk naar de keffer keek (zo eentje waarvan je nie weet of het een hond of een kat is, het pieptype of schijterig geval die te bang is om gezien te worden en staat te rillen op zijn poten) keken ze me aan alsof ik hun besprongen had. Erg hé, want ik deed het écht niet mee opzet. Bij het wegrijden aanschouwde ik nog eens de combi vent en hond en kwam tot de vaststelling dat ze pasten bij elkaar. Een soort dumb-and-dumber effect.

Terug aangekomen thuis en bij het aantrekken van een verse broek kwam er bij me op dat ik geluk had dat de combi vent en hond niet van het kaliber machoman featuring machohond was. Oh dear. Ik stel me iets voor in de stijl van een kerel die een everzwijn aan het uitlaten is, maar niets is minder waar, het zijn heuse honden. Die de eigenschappen van baasje in de verf zetten. Van ‘kom maar op!’. Maar als er echt iets gebeurd loop ik naar mammie toe. Van die rangorde kunnen ze wel héél gemakkelijk bij je kruis en bij je mond ook. Om nog maar te zwijgen van die vuile poten..

 

Nee, Justin is een kattenmens. Valt het op J. Is het de algemene waas van mystiek en magie dat katten altijd heeft omgeven? Of is het omdat katten hun persoonlijkheden niet zomaar te grabbelen gooien en ze de eigenschap hebben hun eigen leven te leiden? Het niet accepteren dat ze onze eigendom zijn maakt ze ook boeiend en benijdenswaardig. Ze zijn als het ware te gast in je leefwoning en niet onbelangrijk en heel boeiend is dat de liefde van een kat moet gewonnen worden. Is dit nu niet toevallig de grootste uitdaging in het leven? Dare 2 seduce! Do you dare? It’s time for a Genie Gini in a bottle baby. Sorry x-tina voor het plagiaat. Make your choise constant readers! Adam or Eva...

 

NBN_A20_adam_MMNBN_A20_eva_MMEuh nee dit postje is niet sponsored by Gini .

                                                                                   

10:00 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

How very dare you * ‘Het is zo’n mooi weer,’ riep mijn auto toen ik gisteren in de garage kwam. ‘Zou je me niet eens wassen, ik sta hier al weken vuil en beslijkt!’ ‘Het spijt me, Pussycat,’ sprak ik vermoeid, ‘maar baasje heeft de energie niet.’ Weet je wat die kattenkop durfde antwoorden?

‘I find you very impertinent!’

* Oh dear, Sir Justin, bepoteld door een hondje met een bedenkelijke waf-factor. Je had ook kunnen roepen van: 'Ga toch voor een ander hol keffen!' Didn't you dare?

* Schenk mij maar een Gini uit, uit een Adamflesje natuurlijk. I dare you.

Gepost door: Fresco | 12-03-07

De commentaren zijn gesloten.