05-04-07

Cute animals...

De lente brengt me euh…

 

Voorjaarsmoeheid;

Op momenten lijkt Just wel een pasgeboren puppy die maar niet genoeg krijgt van slapen. Heb van die vervelende geeuw-aanvallen die gewoon niet te filmen zijn. Mss moet ik dringend eens beginnen sporten. Oh Justin, face it darling. Op het moment ben je daar gewoon te lui voor J.

 

Groene vingers:

Moet dringend achter een paar voorjaarsplantjes. Die wil ik samen met juniorke planten in een bakje en voor het keukenraam plaatsen. Viooltjes, van die leuke kleintjes. Mooi dicht bij elkaar zodat ze op de nog kille lentenachten het niet te koud krijgen.

 

Poetsdrang:

Star krijgt een poetsbeurt van de paashaas dat het geen naam heeft. Mss vertel ik hem wel dat de paashaas niet bestaat en ga ik met de eer lopen J.

 

Onthaaringswoede:

De pluimen worden netjes geknipt en de aussiebum-lijn J word bijgewerkt en getrimt voor de komende beach-defilé.  

 

paringsdrang:

Het is ook de tijd van het jaar dat de lust word aangezwengeld…. J. De erotische verschijning van de mens heeft veel met voortplanting van doen, toch de paringsdaad dient niet zozeer om te bevruchten, dan wel om orgastische lust te verschaffen. Oh dear, Justin: Be guiet!

 

Sonja Bakker neigingen:

Ben er nog niet uit als het nu de buikspieren zijn die moeten extra getraind worden of als ik een paar weekjes de raad moet opvolgen van deze gewichtsconculente.

~

Tot daar dus wat de lente met me doet. Wat ze met sommigen van mijn medemensen doet is ook een beetje vreemd. Het lijkt hier wel een echte hype te worden in het Kortrijkse om het verplichte fluojasje op te hangen rond de passagierszetel. O my god, Stylish as hell. Je zal maar autozetel wezen. I know a bad combination when i see one. Jij ook?

 

Oh ja, ook dit nog. In het dierenpark van Emmen zitten de bavianen nog steeds op hun rots en daar blijkt geen verandering in te komen. Al sinds maandag zitten de apen in het ijle te staren en blijven ze roerloos zitten. Ze zitten op een rots en staren allemaal naar de Afrikasavanne. Zelfs hun favo food kan ze niet van gedachten doen veranderen. Iedereen is het er over eens dat de dieren in paniek zijn. Sommigen denken dat een natuurramp komt van onmetelijke omvang. Dit omdat bavianen zeer verbonden zouden zijn met de aarde ofzo. Nog een andere mening zou zijn dat ze een ufo zouden hebben gezien boven het park. Wel als je het mij vraagt hebben ze contact gehad met hun thuisplaneet en zitten deze dus gewoon te wachten tot ze opgebeamd worden J. Of mss zijn het gewoon apestreken. Ma Just vind het ergens wel vreemd, ja toch? Volgens mij heeft het met die ufo te maken, oh dear, can you imagine J.

 

 

Beestjes zijn leuk. Ze doen af en toe rare dingen maar zijn soms ook ronduit schattig te noemen. Sit and enyoy!

 

18:18 Gepost door Justin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.